Neden onlar bu kadar kötü ,, ya da ben neden bu kadar aptalım :((

eltine güvenmekle hata etmişsin..daha doğrusu dedikodu yapmakla hata etmişsin.sen sen ol kimseye güvenip de birşeyler anlatma.insanlar o kadar kötü ki kendinle ilgli birşey anlattığında dahi tartışma sırasında pat diye önüne koyuveriyorlar! kafana takma diyemeyeceğim çünkü sinir olunmayacak gibi değil ama bir bebek bekliyorsun ve strese girmemen en doğrusu.zaten üzülsende insanları değiştiremezsin.o yüzden kendi hallerine bırak :)

o da bana çok çokk özel sırlarını verdi,ama ben ağzımı açıp kimseye söylemedim bu kadar kötü olmamıza rağmen..
şimdi kaynımın face adresinden girip sohbet listesinden beni engellemiş :))) nişanlısı benle sohbet etmesin diye :))
zihniyete bak :))

senle benzer şartlara sahip ama biraz daha deneyimli bir gelin olarak..ilk ve en önemli tavsiyem bu stres yüzünden zor bir bebek seni bekliyor..inan sendeki tüm duyguları hisseder özellikle böyle yakınında olup sürekli gergin olmanı sağlayan insanlar varsa bebekte etkilenir.en azından o doğduğunda bunu hissettirmemeye çalış..zorlu bir süreci atlatmak için seni biraz rahatlatıyım:)
1. sen ne yaparsan yap insanlar değişmez
2. kayınvalidenin kızları her zaman senden üstündür bu da değişmez:)
3. elti durumunda ben olsam politik davranırdım benim yok ama, sonuçta o da vazgeçilmez değil dışlanması an meselesidir korkma:)
4. düşmanlarını çok uzağında tutma derim
5. ama kesinlikle gidip gelme olayını minimumda tut senin evinin sınırlarını bilsinler
6. ayrıca en önemli şık bence bu sakın eşinin ailesini kendi ailen bilip te öyle yakınlık bekleme çok hayalkırıklığı olur bazen yakın olmak için uzak olmak gerekir.sen önce saygıyı kazan da bırak samimiyet eksik olsun..çünkü sonra senin yemeğini eşyanı beğenmeyen tabiki oğlunla ilgili de senin anneliğini beğenmiycek bunu şimdiden varsay ki üzülme..
7.inan boşver takma kim ne derse desin GELİN SEVİLİR Mİ??? sevilmez hayatım boşver gül geç yalnız değilsin.....

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım,
ve takma demekle olmuyor
Allah ıslah etsin böylelerini başka dicek bişey bulamıyorum

ya canm ben de sen gibiydim ama hamileyken bıraktım ben bu işi:) yani hamileyken onları kafama takmayı kestim, kanındaki bebişe yansır stresin, yapma böyle. hiç takma vallahi bak eşin de zamanla bıkar, olan sana olur. takma, onların seviyesine düşme, eşin de iyiymiş laf ettirmiyormuş zaten daha ne istiyorsun, adam senden bıkar soğur. ne olur yapma bunu,pişman olursun sonra neden takmışm die....

Doğru söylüyosun,bir de iyilik yamaktan vazgeçmem lazım..
kendime çok kızıyorum,hala onlara iyilik yapıyorum,yani görümcelerime ve kayınvalideme.
aptalım ben aptal ..

Biri bizi gözetliyor durumundasın. En rahatsız olduğum şeylerden biridir. Bence kapat facebookunu. Gelip gitmeleri de sınırla. Aranızdaki sınırları duracakları yeri bilsinler. Sanırım eşin seni koruyup kolluyor, laf söyletmiyor. Bu çok önemli.

Kapat perdelerini, kapını. Bebeğinle beraber sana huzur verecek şeyler yap. Görmemeye duymamaya çalış. Yoksa arkadaşların da dediği gibi hamilelik hormalarıyla ağlama krizleri geçirirsin bebek de huysuz bir çocuk olur

Ben de takıntılıyım sizin gibi, evlenince kim bilir nasıl olur, ama yerinizde olsam onları facebookumdan silerdim. Boşu boşuna gerilmenize sebep oluyorlar. Bebişinize , ailenize odaklanmaya çalışın. Eşinize de bence bu konulardan bahsetmeyin, onlar böyle incce şeyleri umursamıyorlar, ayrıca sinirleniyorlar.

bariz kıskanıolar ve akılları sıra birlik olduklarını gsterip seni kıskandrmaya çalışıolar ..senin yaptıkların aldıkların görülmez ama onlar bişi alsın sanal ortamda bile konuşurlar gözüne gözüne sokmak için:))
emin ol onlar birbrlerinin arkasndan bile konuşuolardır... sen uzak dur ... sakın seviyelerine düşme...

Merhaba arkadaş öncelikle çok şükür haline diyorum ki onlara taviz vermeyen bi eşin var.. Burda ne konular okuyoruz değil mi ? O yüzden eşine daha iyi davran onu bunaltma , kimse ailesini kendi seçmiyor sonuçta.

Hamilesin hassas bir dönemden geçiyorsun ciğeri 5 para etmez kişileri takıyorsun.. Takma diyeceğim ve bu bi işe yaramayacak biliyorum..

Akrabasınız diye onları ne face ye ne başka yere eklemek zorunda değilsin. .Samimi olmak zorunda hiç değilsin. Madem en ufak birşeyden etkileniyorsun faceni kapat demiyorum onları sil gitsin.. Dürüst ilişkilerden yanayım..

Siz zaten herşeyin farkındasınız ama sadece şu elti adayınıza fazla samimiyet göstermenize şaşırdım.. Burada ve çevremde hep eltileri zaten böyle kötü duydum , eltim yok Allah tan dedim Normalde bile herkese herşey söylenmezken konu elti ise iki kez düşünülmeliydi..

Artık bence onları kafaya takmak yerine hepsi ile olan muhattabiyetinizi en aza indirim merhaba - merhaba o kadar... Mümkün ise hatta başka bi semte yerleşin.. Göz görmeyince gönül katlanır

kızlar inanamıyorum,eltim olacak sinsinin yaptığına.
facebookda bir karikatür paylaşmış.
iki inek resmi var ineklerden birinin ismi benim ismim.işte sıradan esprili bir karikatür.

ama direk benim ismim ineğin ismi.bunu paylaşmış.şoka girdim,eşime söyledim o da baktı.
bu arada geçenlerde eşimle kaynım halı saha macı yaparken tartışmışlar maç yüzünden ama ikiiside sinirli olduğundan olay büyümüş,küfür falan etmişler birbirlerine iki kardeş.

küslerdi yani bir haftadır.eşim bu kızın paylaştığı şeyi görünce kaynımı arayacaktı ama sanırım zaten kavgalılar diye onun yerine ablasını yani görümcemi aramayı tercih etti.
dünyanın lafını saydı tel de ara o kızı kaldırsın o paylaştığı şeyi,benim ağzımı açtırmasın,ben onun ne mal olduğunu biliyorum.ağzımı açarsam çok kötü olur falan dedi.

sen konuş abla hemen kaldırsın ben ararsam çok kötü olcak dedi.Ablası da bişeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.1 st sonra paylaştığı karikatürü kaldırmış..

şoktayım,nasıl bir cesaret ? sonuçta akrabalarımız da görüyor, hala inanamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum..

Bir insan sevmediği birini neden takip eder ki?
Siz artık kızıyorsunuz diye bu defa da paylaşımlarını sizden gizli yapar bu kadar basit. Yapacağınız şey önemsememek ama ısrarla takip ediyorsunuz. Fazla önemsemişsiniz eltinizi.

Son düzenleme:
Ammaaaan boşver bunları canım yaa. İnsan değer verdiğini umursar. Bak eşinde gerekeni yapmış uzak tut bunları hayatından kendinden. Takip etme , ilgilenme belli kıskanıyorlar damarınıda bulmuşlar ordan devam ediyorlar. Unutma en iyi tepki tepkisizliktir

takip etmeme gerek yok ana sayfamda görüyorum zaten paylaşımlarını.

takip etmeme gerek yok ana sayfamda görüyorum zaten paylaşımlarını.

Tamam işte, ben de onu diyorum. Gerekirse sil ne olmuş yani. Şuan onun istediği gibi davranmışsın ve sonuçlarını almış artık biliyor ki "sen onu önemsiyorsun".

bence eltinizi önemsemeyin...ne mutlu size ki esiniz arkanizda ve gerektiginde tavrini koymaya calisiyor...benimde 3 eltim var ama esim hicbir zaman tam anlamiyla bana destek olmaz...öyle olsa ne yapacaksiniz?

yaptıgı sey cok aptalca ama bı bakıma cok ıyı olmus bence, eşınde gördu oooh senı korudu daha ne ıstıyosun sen canım ya

takma kafana yazık yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…