başka bır yere tasınma olasılıgın varmı canım en etkılı yontem bu olsa gerek
eltine güvenmekle hata etmişsin..daha doğrusu dedikodu yapmakla hata etmişsin.sen sen ol kimseye güvenip de birşeyler anlatma.insanlar o kadar kötü ki kendinle ilgli birşey anlattığında dahi tartışma sırasında pat diye önüne koyuveriyorlar! kafana takma diyemeyeceğim çünkü sinir olunmayacak gibi değil ama bir bebek bekliyorsun ve strese girmemen en doğrusu.zaten üzülsende insanları değiştiremezsin.o yüzden kendi hallerine bırak :)
senle benzer şartlara sahip ama biraz daha deneyimli bir gelin olarak..ilk ve en önemli tavsiyem bu stres yüzünden zor bir bebek seni bekliyor..inan sendeki tüm duyguları hisseder özellikle böyle yakınında olup sürekli gergin olmanı sağlayan insanlar varsa bebekte etkilenir.en azından o doğduğunda bunu hissettirmemeye çalış..zorlu bir süreci atlatmak için seni biraz rahatlatıyım:)
1. sen ne yaparsan yap insanlar değişmez
2. kayınvalidenin kızları her zaman senden üstündür bu da değişmez:)
3. elti durumunda ben olsam politik davranırdım benim yok ama, sonuçta o da vazgeçilmez değil dışlanması an meselesidir korkma:)
4. düşmanlarını çok uzağında tutma derim
5. ama kesinlikle gidip gelme olayını minimumda tut senin evinin sınırlarını bilsinler
6. ayrıca en önemli şık bence bu sakın eşinin ailesini kendi ailen bilip te öyle yakınlık bekleme çok hayalkırıklığı olur bazen yakın olmak için uzak olmak gerekir.sen önce saygıyı kazan da bırak samimiyet eksik olsun..çünkü sonra senin yemeğini eşyanı beğenmeyen tabiki oğlunla ilgili de senin anneliğini beğenmiycek bunu şimdiden varsay ki üzülme..
7.inan boşver takma kim ne derse desin GELİN SEVİLİR Mİ??? sevilmez hayatım boşver gül geç yalnız değilsin.....
hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım,
ve takma demekle olmuyor
Allah ıslah etsin böylelerini başka dicek bişey bulamıyorum
amin cnm teşekkür ederim.yani ben kimseyi küçümsemedim bu zamana kadar.
üni mezunuyum,iyi bir işim var.
kendi paramı kazanıyorum.istediğimi alıyorum ,biraz da bundan olabilir.
ev hanımı iki görümcem,yanlış anlaşılmasın,her işin zorluğu kendine.ben de 1 yıl ev hanımıydım.
demek istediğim,onlar bunu sorun yapacak kapasitede. mesela hiç benim işimle ilgili yorum yapılmaz,benim iyi yaptığım birşey söylenmez.
güzel bir şey alındıysa evime,salonun ortasında kocaman bir şey dursun mesela,görmezden gelinir :) güle güle kullan denmez :)
ingilizce bir mevzu açılsa tek ing bilen benim ailede diye,hemen konu kapanır :)
ben ilk evlendiğimde yemek yapmayı bilmiyodum sonradan öğrendim mesela,sürekli yemek muhabbeti döner,onlar yaptıysa tadına doyulmaz,ben yaptıysam güzel bile olsa ,, assslaaa söylenmez :)
kızlar inanamıyorum,eltim olacak sinsinin yaptığına.
facebookda bir karikatür paylaşmış.
iki inek resmi var ineklerden birinin ismi benim ismim.işte sıradan esprili bir karikatür.
ama direk benim ismim ineğin ismi.bunu paylaşmış.şoka girdim,eşime söyledim o da baktı.
bu arada geçenlerde eşimle kaynım halı saha macı yaparken tartışmışlar maç yüzünden ama ikiiside sinirli olduğundan olay büyümüş,küfür falan etmişler birbirlerine iki kardeş.
küslerdi yani bir haftadır.eşim bu kızın paylaştığı şeyi görünce kaynımı arayacaktı ama sanırım zaten kavgalılar diye onun yerine ablasını yani görümcemi aramayı tercih etti.
dünyanın lafını saydı tel de ara o kızı kaldırsın o paylaştığı şeyi,benim ağzımı açtırmasın,ben onun ne mal olduğunu biliyorum.ağzımı açarsam çok kötü olur falan dedi.
sen konuş abla hemen kaldırsın ben ararsam çok kötü olcak dedi.Ablası da bişeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.1 st sonra paylaştığı karikatürü kaldırmış..
şoktayım,nasıl bir cesaret ? sonuçta akrabalarımız da görüyor, hala inanamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum..
Bir insan sevmediği birini neden takip eder ki?
Siz artık kızıyorsunuz diye bu defa da paylaşımlarını sizden gizli yapar bu kadar basit. Yapacağınız şey önemsememek ama ısrarla takip ediyorsunuz. Fazla önemsemişsiniz eltinizi.
takip etmeme gerek yok ana sayfamda görüyorum zaten paylaşımlarını.
Tamam işte, ben de onu diyorum. Gerekirse sil ne olmuş yani. Şuan onun istediği gibi davranmışsın ve sonuçlarını almış artık biliyor ki "sen onu önemsiyorsun".
kızlar inanamıyorum,eltim olacak sinsinin yaptığına.
facebookda bir karikatür paylaşmış.
iki inek resmi var ineklerden birinin ismi benim ismim.işte sıradan esprili bir karikatür.
ama direk benim ismim ineğin ismi.bunu paylaşmış.şoka girdim,eşime söyledim o da baktı.
bu arada geçenlerde eşimle kaynım halı saha macı yaparken tartışmışlar maç yüzünden ama ikiiside sinirli olduğundan olay büyümüş,küfür falan etmişler birbirlerine iki kardeş.
küslerdi yani bir haftadır.eşim bu kızın paylaştığı şeyi görünce kaynımı arayacaktı ama sanırım zaten kavgalılar diye onun yerine ablasını yani görümcemi aramayı tercih etti.
dünyanın lafını saydı tel de ara o kızı kaldırsın o paylaştığı şeyi,benim ağzımı açtırmasın,ben onun ne mal olduğunu biliyorum.ağzımı açarsam çok kötü olur falan dedi.
sen konuş abla hemen kaldırsın ben ararsam çok kötü olcak dedi.Ablası da bişeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.1 st sonra paylaştığı karikatürü kaldırmış..
şoktayım,nasıl bir cesaret ? sonuçta akrabalarımız da görüyor, hala inanamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?