• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden pişman değil ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var

Gururundan belki yazmıyordur. Sevdiğini en iyi sen bilirsin. Bazen çok zor olsada tutunmak yerine bırakmak gerekiyor. Bende çok severek ayrıldım, ilk başlarda bende pişman olmasını istiyordum ama şimdi umrumda bile değil. Senden değerli hiçbirşey yok! Bunu sakın unutma. Ben şahsen numaramı bile değiştirdim, heryerden engelledim, yeterki unutayım..

eski konularınıza baktım da bu kadar terkeden sevgili meraklısı bi kadın daha görmedim. silkelenin ve kendinize gelin. her konunuz sevgilim beni terketti ühühühüh şeklinde. eşinden boşanan kadınlar bile sizden daha dirayetli

20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var

Belki gururludur. Acı çeker ağlar üzülür ama gururundan vazgeçmez, var böyle insanlar.

Edit: pişman olduğunu bilemezsiniz, arayıp sormadığı pişman olmadığı ya da sevmediği anlamına gelmez. Sevda yolları zordur. Sevdayı çeken bilir, kimse bilmez. Değerini bilmek gerekir aşkın, yoksa o bekler öyle, siz beklerseniz böyle.

Son düzenleme:
Gururundan belki yazmıyordur. Sevdiğini en iyi sen bilirsin. Bazen çok zor olsada tutunmak yerine bırakmak gerekiyor. Bende çok severek ayrıldım, ilk başlarda bende pişman olmasını istiyordum ama şimdi umrumda bile değil. Senden değerli hiçbirşey yok! Bunu sakın unutma. Ben şahsen numaramı bile değiştirdim, heryerden engelledim, yeterki unutayım..
Ben silemiyorum yapamıyorum sorun olur mu ki nasıl atlattın peki

Back