Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee istemiyor demek ki.20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var
Ama ben pişman olsun istiyorum naptım desin istiyorumEee istemiyor demek ki.
Böyle beklentide olduğun sürece unutamazsın tabi.
Severken unutmak çok zor çok denedim olmuyor neden o acı çekmiyorboşver boşver arkadaş şarkısını dinleyin
En çokta kendinizi önemseyin.
Bende zengin olmak ve sifir beden olmak istiyorum Bu ne böyle cocuk gibi bana ne bananeAma ben pişman olsun istiyorum naptım desin istiyorum
20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var
Çünkü kendisini önemsiyorSeverken unutmak çok zor çok denedim olmuyor neden o acı çekmiyor
İki senenin hatrıda mı yokSevmediği , istemediği ve değer vermediği için olabilir mi acaba ?
Ama ben pişman olsun istiyorum naptım desin istiyorum
“Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır” de geç...
Ben silemiyorum yapamıyorum sorun olur mu ki nasıl atlattın pekiGururundan belki yazmıyordur. Sevdiğini en iyi sen bilirsin. Bazen çok zor olsada tutunmak yerine bırakmak gerekiyor. Bende çok severek ayrıldım, ilk başlarda bende pişman olmasını istiyordum ama şimdi umrumda bile değil. Senden değerli hiçbirşey yok! Bunu sakın unutma. Ben şahsen numaramı bile değiştirdim, heryerden engelledim, yeterki unutayım..