neden pişman olayım ki ?

Yalniz yasayan genç bir kadın icin buyuk şehrin küçük yerden bin kat güvenli olduğunu düşünüyorum şahsen. Büyük şehir evet daha pahalı ama hiç olmazsa herşey elinin altında olur. Canın istediğinde sinemaya tiyatroya gidersin, haftasonu kendine uğraşlar bulursun çevre edinirsin. En önemlisi sağlık imkanların daha iyi olur. Büyük hastaneler var. Bir arkadaşım güzel deniz kenarı bi ilçede çalışıyordu ama grip olsa 2 gün izin alıp ta büyük şehre hastaneye geliyordu onca saat yol tepip.

Aynı olayı yaşıyoruz biz de.Ben yıllar önce Ankara'da okulu bitirip geldim memleketime .Güneyde deniz kenarı güzeldir memleketim ama aklım hep orada kaldı.Burada çalıştım emekli oldum.Şimdi kızım da Ankara da okudu ve geldi.Öğretmen kendisi.Bu yıl bir kolej de çalıştı ama o da mutsuzdu.Ankara da bir iş imkanı sunuldu kendine öğretmenlik değil ama hiç durmadım önünde gitti.2 haftadır orada .Nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun dedim.Siz de bence sonradan pişman olmayın.İş size uygunsa gidin derim.Sonradan keşke demeyin.

Ankara da gezecek yer yok deniz yok vidi vidi derler. Valla paran varsa biraz da arastirirsan gezecek o kadar yer var ki. Ki siz bekarsiniz anladigim kadariyla hic birsey yapamazsan atlarsin haftasonu Ankara heryere yakin gezer gelirsin. Evini işe yakin tutarsin trafik derdin de olmaz.

Hayırlı olsun, Atandığın günden beri oradan gideceğin günü bekliyordun, şimdi fırsatın varken hiç kafanı bulandırma, nihayetinde orada yaşamanın nasıl birşey olduğunu biliyorsun, ne kaybedebilirsin?

Karamanda çalışırken çalıştığımı anlamıyordum ben, boştuk, iş yoğunluğu azdı. Ankara'ya gittiğimde ise ilk verdikleri yer gene yoğun değildi, merkeze uzak ilçeydi çünkü, evime 90 km falandı. Sonraki çalıştığım yerlerse yoğundu, baya hem de. Ama iş anlamında rn çok keyif aldığım yer yoğun olduğum kurumdu. Sonra bakanlık değiştirdim, oranın yoğunluğunu sevmedim ama. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap, yeter ki iyice ölç biç, hatta o kurumdakilerle falan konuş, araştırma yap.

ankrada yaşanır bence. hani bi istanbul olsa tamam korkmakta haklı olabilirsiniz ama büyük şehirde yaşama deneyimini ankarada kazanmak sizin için olumlu olabilir :)

3 tam 1 robot siz daha mutlu olacaginizi dusunuyorsanzi ki bence ankara daha iyi olacak sizin icin kimseyi dinlemeyin icinzdeb ne geliyorsa oyle karar verin derim

İstanbul a çıksaydı asla derdim ama Ankara ya hayır demezdim

zaten istanbul istemedim o yüzden ama istanbulda 5-6 yıl yaşadım ve büyük şehrin avantajlarını arıyorum o yüzden ankara mantıklı geliyor.

ya mesela istediğim zaman eve geçip geliyorum bu rahatlık ama çocuğum coluğum yokki bu avantaj olsa ne olmasa ne haksız mıyım ?

dimi sen biliyosun bak neler yaşadığımı

aklın yolu bir demekki şekerim

Kurumları ve aldıgınız maaş miktarlarını söylerseniz belki daha rahat yorum yapabiliriz..
Ben üç bakanlık değiştirdim hepsinin artısı eksisi vardı mesela

Kurumları ve aldıgınız maaş miktarlarını söylerseniz belki daha rahat yorum yapabiliriz..
Ben üç bakanlık değiştirdim hepsinin artısı eksisi vardı mesela

Calıştığım kurum orman ve su işleri bakanlığına bağlı gececeğim kurum ulaştırma maaş olarak çok bir fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…