Neden Pitbull Besleriz?

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873

* gözü hep sendedir..sana zarar gelmemesi için elinden geleni yapar..seni kollar..

* hırslandığında bile sana zarar vermemek için elinden geleni yapar..

* iyi bir pitbull geceleri hiç bir şekilde havlayıp etrafı rahatsız etmez..

* iyi bir pitbull sahibinin sözünden çıkmaz..

* çok iyi fare avcısıdır

* seni çok iyi anlar ne istediğini bilir yeterki ona sahibi oldugunu hissettir..

Beni anlayanlar bu ırkı besleyenler olacaktır.Lütfen Forum hakkında yazışalım

Anlayışınıza Teşekkürler.

* sakın onu üzecek birşey yapma çünki diğer köpekler gibi değildir herşeyi içine atar ve bunu hissettirmez..

* ona ne kadar çok sevgi verirsen o kadar karşılıgını alırsın ..

* sakın onu aç bırakma çünki diğer köpekler gibi huysuzluk yapıp acıktıgını sana anlatmaz.

* diğer köpeklere karşı sertleştiğinde sakın onu hırslandırma kötü birşey meydana geldiğinde tüm sorumluluk sendedir asla onun suçu değildir..

* safkan bir pitbull'a ne kadar kızarsan kız sakın ona vurma çünki o diğer köpekler gibi bir tarafı acıdıgında bunu sana hissettirmez..

* bir pitbullun en kolay öğreniği kelime hayır'dır.. Bunu ona öğret..

Son düzenleme:
suanda bır fransız buldollgum var dunya tatlısı ondan once 4 tana pıtbull buyuttum ve gercekten yazdıkların cok dogru onalrın duyguları ınsanlarla esıt alkisalkisalkis

suanda bır fransız buldollgum var dunya tatlısı ondan once 4 tana pıtbull buyuttum ve gercekten yazdıkların cok dogru onalrın duyguları ınsanlarla esıt alkisalkisalkis

Tabiki de Canım Pitbul faciası diye yırtınana insanlar küçük ırklarla hiç karşılaşmamış ve onlarla hiç yaşamamış İnsanlardır Mesela bi pincherda koruma iç güdüsü çok fazladır.

valla pitbull faciası denen bir şey var ne yazık ki
aslında bunun sebebi pitbullu nasıl eğiteceğini bilmeyen
bilgisiz insanlar yüzünden oluyor
her hayvan eğitilebilir bir dereceye kadar
bence bunun için bir önlem alınmalı
her önüne gelen bu hayvanı besleyememeli
açıkcası bizim mahalledede var bir pitbull
ve ben gerçekten çok korkuyorum nerde görsem korkarım
tehlikeli bir hayvan sonuçta hiç kimse çok masum sevimli bir hayvan diyemez bu cins için

Pitbullar Tehlikelidir diye bişey malesef yok işte.
Mesela pitbul ırkına ait köpeğe sahibim dışarı çıkıyoruz düşünüldüğümde tehlikeli ama ben ondan daha tehlikeliyim o adamı sadece ısırır ben ise Öldürebilirim affetmem

Ön yargılı davranmamak Lazım yada önce bu ırk ile bi yanyana olmak sonra konuşmak Lazım

pitbullda isterse bir insanı öldürebilir parçalayarak
bunun örneğini haberlerde gördük
küçük bir çocuğu parkta parçalayarak öldürmüştü
siz bu ırkın nasıl eğiltildiğini biliyorsunuz onu iyi tanıyorsunuz
kimileriyse sırf farkılık olsun hayvan besleyelim diyerek alıyor ve dehşet saçıyor
çenesi son derece kuvvetli bir havyan ve bu hayvanın için eğitimsiz ellerde son derece tehlikeli bir duruma geldiğini söyleyebiliriz

Pitbulların kötü ellerde kötü olabileceğine inanıyoruım ve destekçiyim
ama pitbıl çocuk öldürdü pitbul adam parçaladı buna asla katılamam yapar yada yapmıştır ama Sorgulamak Lazım o adam o köpeğe ne yaptı ben siz çok küçük bi örnek gönderiyorum Köpeklere yapılan vahşetlerle ilgili Ozaman insanlığınızdan utanırsınız ki ben Bazen kendimden utanıyorum.

Neyse Hayvan Seven yada Sevmeyen Herkez Saygı göstersin Yeter.Pitbull Besleyen Ark Güzel yada Kötü anılarınızı anlatsanıza.

ya ben yazmadan gecemeyeceğim ben bütün hayvanları çoks eviyorum ama bir tek hayvana karsı sıcak kanlı olamadım pitbullara karsı. bizim burda bir kaç kişi besliyor pitbul ve benim aklım çıkıyor gördüğümde. çok kötü amaçlar için bence besliyolar bunu.ve birtek bildiğim aç kaldığında sahibine saldıran bir hayvan türü pitbull
hiç masum görünümlüde değil malesef siz savunucusu olabilirsiniz ama biz beslemediğimizden bize hiç masum gelmiyo. dişleri falan beni çok korkutuyo bakışlarıda öyle heran saldıracakmıs gibi duruyo. aslında bunların bakımını apartman dairelerinde falan yasaklamaları lazım.çok tehlilkeli malesef.. alt sokakta var bir tanede onun yüzünden markete gitiğimde yolumu uzatıyorum malesef. siz diyorursunuz ya öyle herseye havlamaz bencede havlamaz çünkü direk saldırır.direk hucuma gecer havlayarak zaman kaybetmez.sevgilerimle

nazlım merhaba canım Öncelikle yorumun için uğraşıp öyle uzun uzun yazdığın için Çok teşekkür ederim.
Pitbull beslenen kişiden kişiye dğeişir bu zamana kadar 8 tane büyüttüm çocuklarla hemde hiçte derdini yaşamadım.
siz savunucusu olabilirsiniz ama biz beslemediğimizden bize hiç masum gelmiyo. dişleri falan beni çok korkutuyo bakışlarıda öyle
bu kullandığın cümle çok hoşuma gitti biz savunucusu değiliz işte bizler bileniyiz,yaşayani göreniyiz,Lütfen bilmediğin emin olmadığın hiç bişey üzerine yorum yapma
Hiç güzel olmuyor çünkü bilmiyorsun insanın korkuları vardır bende örümcekten korkarım o bana bişey yapıyor mu hayır ama korkuyorum Sende köpekten korkuyorsun pitbull,doberman farketmez

yine de Zaman harcadığın için Teşekkür ederim

Aslında haklısınız neden biliyor musunuz?

Sizin korkunuzun sebebi köpek değil onun sahibi insanlar. Kimin elinde bağlı. Şimdi bir finoyu verin şu köpek savaştıran insan parçacıklarına nasıl saldırgan yaparlar değil mi?

Bir pitbull da gayet sakin bir hayvandır ancak yetiştirilmeleri yüzünden bu damgayı yemişlerdir. Ama aile içinde hayvansever ailelerde beslenen çok pitbull gördüm bir pekinezden bile daha uysaldılar.

Bir de anekdot paylaşayım konu ile alakalı;

Biliyor musunuz? Aslında bir kedinin çene kas gücü köpeklerden 3 kat fazladır. Bunu okuduğumda şok olmuştum nasıl yani demiştim. Ama bu gerçek! Misal kedilerden bu kadar korkmuyoruz neden. Çünkü savaştırılan cinsler belli cins hayvanlar maalesef.

ınsancıklar yüzünden, insanlarımızın hayvan korkusunu maalesef anlayabiliyorum.a.s.

Son düzenleme:

ayakta alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yeterki iyi emin ellerde olsunlar kötü köpek yoktur kötü sahip vardır. bir goldeni bile canavara dönüştürebiliyoruz çünkü...

pitbullar çok büyük haksızlığa uğradılar. malesef...
artık yasaklılar ve bu daha ilgiyi arttırdı ve daha fazla pitt dövüşü yaptırmaya çalışılıyor.
sahipleri kendi başını yesin. yazık etmesin bu güzel hayvanlara.

Tabiki de Kötü köpek yoktur Kötü sahip vardır.O köpek insanları yada hayvanları sadece ısırır.Ama ben ıkisini de öldürebilirim ben daha tehlikeliyim.
Günümüzde hayvanlara verilen değer zaten Ortada.

Yalnız gözden kaçırdığınız şöyle bir durum var; Pitbullar ve diğer bazı ırklar 100 yıldan uzun bir süredir dövüşmeleri için özel olarak üretiliyorlar. Eğer iyi birer dövüşçü olmazlarsa gen havuzundan temizlenerek günümüze geldiler. Yani saldırganlık onların genlerinde var. Siz ne kadar iyi bir sahip olursanız olun, farketmez. Riskli ve başetmesi zor bir köpek. Ve bir insan neden illa böyle bir köpeği seçip, bakmak ister anlamam.

Gözden hiç bi şeyi kaçırdığımı düşünmüyorum gereken herşeyi söyledim ve açıklamasını yaptım 12 yıldır Köpek besliyorum genelde çoğunlukta pitbulum oldu Yeniden Tekrart etmek istiyorum Pitbull beslenme yaşanır. DEnemediğiniz bilmediğin bişeydir, Ben Hayatımda hiç Doberman bakmadım mesela bilemem özelliğini bana çok itci gelir ama eminimki neleri vardır benim bilmediğim bilmek gerekli birazcıkta nasıl alır büyütürsen o köpek öyle gider ne ekersen onu biçersin.

12 yıldır köpek besliyorsunuz, çoğunlukla pitbullunuz oldu? Bir köpeğin ortalama ömrü 15 yıl, üretip satıyor musunuz, nasıl oluyor? Kaç köpeğiniz oldu? :sm_confused:

bilmek gerekli birazcıkta

Gayet iyi biliyorum, dışarıdan alelade bir insan olarak konuşmuyorum.

nasıl alır büyütürsen o köpek öyle gider ne ekersen onu biçersin.

Nasıl yetiştirildiği tabii ki önemli ama genetik yatkınlık gözardı edilemez. Bu saldırgan genetik özelliklerini kontrol altına alacak şekilde eğitilmeli. Mamasını, suyunu vereyim,çok seveyim yeterli değil Pitbull larda. Farkına bile varmazsın, 2sn içinde gider sokaktaki kediyi boğabilir, arkadaşının köpeğine saldırabilir yoksa; sana ve diğer insanlara ne kadar sıcakkanlı bir köpek olursa olsun.

Ben size hayvanlarla olan samimiyetimdem bahsedeyim bu zamana kadar 4 tane pitbulum oldu 1 tanesi 5 yaşındaydı aldığımda 3 yıl yaşadı malesef kanlı ishal hastalığından yaşatılamadı

Diğer 3 tanesi hala hayatımda biri 4 diğeri 2 diğeri ise 4 aylık olarak hala besliyorum Diğer köpeklerle ilişkisinden önce evin için de gayet iyiler diğer köpeklerle de gayet iyiler Hiç bir köpek kedi ile anlaşamaz ama hiç bi sorunumuz da olmadı bu zamana kadar bilinçi biriyim sen merak etme.

Genetik özelliğinden yana şüphem yok dövüş köpeği olmasının suçu da pitbull olması değil insanlar bunu insanlar yapıyor 3 köpeğimde hiç bir köpeğe saldırmadı Buda benden kaynaklanıyorrr yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…