G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Amacım Birini kurtarırken diğerini karalamak asla değil Arkadaşlar
Pitbul iyidir yada kangal iyidir kötüdür demiyorum karşı çıkan arkadaşlar sadece anlamak istemiyor
Bir çok gazete facialarını eklerken neden hamile ineği kesen insan görünümlü hayvanı da eklemediniz
Yada maymunlar üzerinde saçma sapan deneyler yapan insan görünümlüleri veya üzerinde sigara söndürüp tecavüz edilen bir köpeği siz bunları hiç bi zaman göremiyorsunuz çünkü
Hayata yaşama Gönül gözü ile Bakın AT Gözlüğü İLE değil
Amacım Birini kurtarırken diğerini karalamak asla değil Arkadaşlar
Pitbul iyidir yada kangal iyidir kötüdür demiyorum karşı çıkan arkadaşlar sadece anlamak istemiyor
Bir çok gazete facialarını eklerken neden hamile ineği kesen insan görünümlü hayvanı da eklemediniz
Yada maymunlar üzerinde saçma sapan deneyler yapan insan görünümlüleri veya üzerinde sigara söndürüp tecavüz edilen bir köpeği siz bunları hiç bi zaman göremiyorsunuz çünkü
Hayata yaşama Gönül gözü ile Bakın AT Gözlüğü İLE değil
:lepi:
tüm hayvanları koşulsuz sevmek ne güzel bi şey, sorgulamadan... onların haklarını korumak, korumaya çalışmak... sende biraz kendimi gördüm arkadasım...
hamile ineğin görüntüleri hepimizin içini yaktı. cinsi türü ne olursa olsun, tüm hayvanları seviyoruz... hepsinin huzurlu mutlu yaşamasını istiyoruz.
savunduklarında sonuna kadar destekçinim. keşke herkes senin gibi, benim gibi düşünebilse...
ŞenizŞenizŞeniz
Evet Canım Bişeyleri birilerine anlatabilmek bile benim için çok güzel sevinç diğerleri için anlamıyorum adı çıkmış 9a inmiyor 8e yerimseniben
O inek tüm türkiyeyi Salladı ama tüm arkadaşlarım ve benim şikayetlerimle O can parazına dava açıldı
Sadece bu değil tabiki de tüm hayvanlar için elimden geleni yapıyorum Yapıcam da:Saruboceq::Saruboceq:
bildiğin yolda devam et arkadasım, harikasın.
inek için yapılan açıklamayıda duydun heralde, "yok ineğin bacağı kırıkmış, bilmemne, izinsiz kamera görüntüsü alan arkadas hakkında yasal işlem başlatılacakmış" bu yani, adamlar bu zihniyette. bacağı kırık bile olsa, iyileştirmek akıllarına gelmedi...
Acayip sinir oluyorum bu zihniyete, bu insan kılığına bürünmüş yaratıkların bu dünyadan temizlenmesi lazım önce.
kişiler dünyevi hırslarından sıyrılıp, tüm canlılara sevgiyle yaklaşmayı beceremiyorlar... Becerebilseler, bugün her şey farklı olurdu.
Şeniz
Aslan besleyende var
Nişantaşında
Ben tüm Canlıları savunuyorum fareden aslana kadar cinsi ırkı hiç önemli değil
Sevinçtaş Canım
Benim söyleyeceklerime Tercuman Olmuşşsun :dance::icecream:
Başka da sözüm yok zaten O köpekçiğe de yazık canım yaa elimizden gelecek bişey olsa keşke bakamıyorlar mı acaba yoksa insafsızlar bile bile bakmıyorlar mı
Benim için köpek köpekdir, hepsi iyi niyetlidir, hepsi dost canlısıdır fakat hayvanlar sahiplerine benzer derler, iyi bir insanın eline düşen bir pitbull ancak diğer köpekler kadar zararlıdır, fakat bir çok insanın sırf etrafa hava olsun diye bu hayvanları edinip tehlikeli bir biçimde yetiştirdiklerini biliyoruz.Burada yargılanması gerekn pitbull ırkı değil, onları vahşi yetiştiren bir kısım kötü niyetli insanlardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?