Neden Pitbull Besleriz?

Ben yaşadığım bişeyi paylaştım sizinde var ise böyle bişeyleriniz paylaşın tartışma topiciği değil isterseniz Pitbulun genetiği özelliği hakkında bildiklerinizi farklı bi Topic açarak paylaşabilirsiniz

ılginize Teşekkür Ederim.

Resimleri kaldırdım ......

Görüldüğü gibi köpekler sahipleri nasıl davranırsa öyle oluyor.

Daha çok örnekleri vardır ama gerek yok 2 resim herşeyi anlatmaya yetiyo

Alıntı yapılmaz ise sevinirim kaldırıcam.

Son düzenleme:

Tartışıyor muyduk ki?

Neyi nereye yazacağıma ben gayet iyi karar verebilirim, bir derdiniz varsa moderasyona bildirirsiniz siz yine de.

Tartışıyor muyduk ki?

Neyi nereye yazacağıma ben gayet iyi karar verebilirim, bir derdiniz varsa moderasyona bildirirsiniz siz yine de.

İlk başa açtığım forumla alakalı yazabilirsiniz ozaman

size genetiğini yadafarklı bi özelliğini sormadım ben ilk başa maddeler halinde bişey yazmıştım Onun üzerinde istediğiniz kadar konuşabilirz.kaydirigubbakcemile5

Konu kaymasın Mod. gerek yok çptüm canımŞenizŞenizŞeniz

Anlayışın için Teşekkür Ederimi

duyguları insanlarla eşitse daha kötü, dünyaya en fazla zararı insanlar veriyor. Bir hayvan ne kadar eğitilirse eğitilsin hayvandır. Damarına basarsanız sizin çocğunuzu hatta sizi bile param parça edebilir. :1closedeyes:

Benimde damarıma basarsalar karşımdakini öldürürüm
Bi köpek genelde sahibini korumak adına saldırı yapar bide bencil insanların bunu işe dönüştürmesi ile dövüşür. malesefki günümüzde çok kötü sahipler var.

4 tane yavrum vardı kanlı ishal olmuşlardı ölecek dediler bende alıp iyileştirdim.üçünü geri verdim bir tanesi yaşına girene kadar bende kaldı.yaramazlık olsun diye bütün çamaşırlarımı indirip yere atıyordu.sonra liderlik savaşına girdik ve benim bir anlık korkum yüzünden o kazandı.çok güzel ve güçlü bir köpekti ama kontrolsüz güç güç değildir.birine zarar vermeye kalksaydı engel olamazdım.kardeşine araba çarpınca onu yerine istediler bende verdim(gerçek sahibine) ama şu kadarını söyleyeyim bahçeli bir evde cadde üstünde oturuyordum.o köpeğe atılan taşların haddi hesabı yoktu hatta bir gün soda şişesi fırlatanı gördüm bahçe kapısına çarpıp köpeğin üstünde parçalandı.yani bu hayvanlar yoldan çıkıyorsa bunun sebebi biz insanlarız

Bişeylerr tercuman olmak gerçekten çok güzel minikkız
Teşekkür ediyorum bu paylaşım için malesef insanlar insan gibi davranmıyorlar
Bana da yolda bazen soruyor ısırır mı yada zarar verir mi diye hayır o ısırırsa ben kurtarırım ama ben sana zarar verirsem sen kurtaramazsın diyorum yerimseniben

ne doğru diyomuşsun,iyi fikir soranlara bende böyle diyim bundan sonra, ne diyeceğimi bilemiyodum:):) benimde köpeklerim var, hayvanları çok seviyorum. hayatta bu kadar sadık, bu kadar sevgi dolu, sizin için kendini feda eden canlılar yok. lideri olduğunuzu kabul ediyorlar. ben köpeklerin sahiplerine olan bağlılığını annelerin çocuklarına olan bağlılığına benzetiyorum. bunu tamamen iyi niyetle söylüyorum, yanlış anlaşılmasın, annelerle köpekler bir mi diye... anneler nasıl çocukları için canlarını verirler, köpeklerde sahipleri için canlarını verirler. katıksız saf bir sevgi bu...
pitbulllarada özel bir ilgim var, yanlış insanların elinde para için dövüştürülenlere oturup ağlıyorum, özellikle hayvanlar konusunda çok hassasım. iyi eğitildiğinde pitbull harika bir köpektir, hatta eğitim bile almasa normal aile yaşantısına uyum sağlaması yeterli, sahibi için ölümü bile göze alır...
yazılanları okudum sinir oldum, taş atıyolarmış, elleri kırılsın inşallah.ah o taş atanları bi elime geçirsem paramparça yaparım walla lmaz:

Öyle Canım benim gerçekten Kimse anlayamasa bile biz anlıyoruz işte öyle bi sevgi onlardaki Umarım herkez görürür bizim gibi bu sevgiyi

Kimse Size Maval Okumuyor Bildiğini Konuşuyor
Mümkünse de Boşyere Forumu ıŞgal etmeyin Daha seviyeli ve düzeyli Konuşabilirsiniz.

Teşekkürler,

Dikkatimi cektide su öldürürüm kelimesini nekadar cok kullanmissinizCADIARZU
ne olursa olsun öldürme hakkini size hic kimse vermiyor ne kanunlar nede Allah bu kelimeyi bukadar sIk ve rahat söylemesekyerimseniben
neyse konu pitbull, ben nefret ediyorum bu köpeklerden kötükedihüso soyunun kurutlulmasindan yanayim

Öldürürüm Evet yine kullanıyorum ınsan malesef diğer tüm canlılardan çok daha tehlikeli haberlere gün içinde 1 kez göz atın 2 hayvan haberi ise 20 tanesi insanlarla alakalı şimdi hangimiz daha sakiniz düşünmek L@zım?

Pitbulları sevmeye bilirsiniz saygı duyarım bende Kedileri sevmem ama bu kedi bakmayacağım yada onun kökünü kurutmam gerekecek anlamına da gelmez..

Kedileri sevmiyorım ama onlarla aynı yeri solumaktanda mutluyum. siz de benim gibi yapın sevmediğiniz her canlıya saygı gösterin yeter..

insanlar malesef daha tehlikeli diyorsun, malesef diyorsun, bide illahi öldürürüm diyorsun nekadar kolay öldürüyosun sen öyle elindeki silahinami (pitbuluna) güveniyorsun
iste bikez daha kanitlandi , pitbul sahibleri agresif insanlarCADIARZU
bu kelimeleri gercek hayatta istersen kullanmayerimseniben
köpeklerin soyunu kurutmak gerekli demedim, pitbullari dedim
sen masallah tüm kedi türünü katlediyosunalkisalkisalkis nekadar büyükmüs hayvan sevgin
dikkat etde bigün o cok sevdigin pit lerin basina is acmasinsengözlerimebaksanab

tüm pitbullari cine sürmek gerek:roflol:

Çok haklısın öldürmek o kadar kolay olmuyor yerimseniben
Keşke başarabilseydimde dil uzatanların dilini keserdim ama içimde bi insan sevgisi var işte napıcaksın
Bide köpeklerine mi diyorsun ya benim köpeklerim şuanda küçük keşke hakkımda biraz bilgin olabilseydi
Agresif olabilirim belki ama köpek sahibi olduğum için değil Evimde kedim de var bakıma muhtaç idi evime aldım 3 tane sokak kedisi Sevmeyebilirim ama saygım sonsuz :jeyyar::jeyyar:
mesela seni de sevmeyebilirim ama her zaman yanında olabilirimm bunun gibi bişey
anlaman çok beni vereliniortak

Konumuz insanlara köpek sevgisi yada başka bişey değil.
allah çindekilerin Cezasını versin Ayritetten katledilen hayvanların haddi hesabı yokşakkıdı

Şimdi boşuna seninle kürek çekemem Şekerim ZAmanım yok çünkü Şeniz

Tamam muazzam bir canlıdır ama kaplanda muazzam bir canlıdır onuda alıp beslesene tabi o sanada saldırabilir o yüzden besleyemezsin pitbul nasıl olsa senin dışındaki insanlara zarar vericek dimi safi bencillik

Bir canlı bize ait diye ve onu körü körüne savunmak zorunda değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…