- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Ben yaşadığım bişeyi paylaştım sizinde var ise böyle bişeyleriniz paylaşın tartışma topiciği değil isterseniz Pitbulun genetiği özelliği hakkında bildiklerinizi farklı bi Topic açarak paylaşabilirsiniz
İlginize Teşekkür Ederim.
Tartışıyor muyduk ki?
Neyi nereye yazacağıma ben gayet iyi karar verebilirim, bir derdiniz varsa moderasyona bildirirsiniz siz yine de.
suanda bır fransız buldollgum var dunya tatlısı ondan once 4 tana pıtbull buyuttum ve gercekten yazdıkların cok dogru onalrın duyguları ınsanlarla esıt alkisalkisalkis
duyguları insanlarla eşitse daha kötü, dünyaya en fazla zararı insanlar veriyor. Bir hayvan ne kadar eğitilirse eğitilsin hayvandır. Damarına basarsanız sizin çocğunuzu hatta sizi bile param parça edebilir. :1closedeyes:
4 tane yavrum vardı kanlı ishal olmuşlardı ölecek dediler bende alıp iyileştirdim.üçünü geri verdim bir tanesi yaşına girene kadar bende kaldı.yaramazlık olsun diye bütün çamaşırlarımı indirip yere atıyordu.sonra liderlik savaşına girdik ve benim bir anlık korkum yüzünden o kazandı.çok güzel ve güçlü bir köpekti ama kontrolsüz güç güç değildir.birine zarar vermeye kalksaydı engel olamazdım.kardeşine araba çarpınca onu yerine istediler bende verdim(gerçek sahibine) ama şu kadarını söyleyeyim bahçeli bir evde cadde üstünde oturuyordum.o köpeğe atılan taşların haddi hesabı yoktu hatta bir gün soda şişesi fırlatanı gördüm bahçe kapısına çarpıp köpeğin üstünde parçalandı.yani bu hayvanlar yoldan çıkıyorsa bunun sebebi biz insanlarız
Bişeylerr tercuman olmak gerçekten çok güzel minikkız
Teşekkür ediyorum bu paylaşım için malesef insanlar insan gibi davranmıyorlar
Bana da yolda bazen soruyor ısırır mı yada zarar verir mi diye hayır o ısırırsa ben kurtarırım ama ben sana zarar verirsem sen kurtaramazsın diyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?