Neden sanki elimizi attığımız her şey kuruyor ?

Kaderbizedegulse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
43
23
3
31
Başlık biraz saçma olabilir ama artık çok üzülüyorum. Uzun yıllardır birlikte olduğum bir insan var. 28 yaşındayız ikimiz de evlenmek istiyoruz fakat ne zaman bir şeyler için ümitlensek orda bir sorun cıkıyor. 3 iş için basvuruda bulunacaktı. O kadar dua ettim o kadar ağladım ki ama 3 işte de alım olmayacakmıs. Bazen ümidimi öyle kaybediyorum ki neden bir bizim elimizi attığımız şeylerde sorun çıkıyor diyorum.Arkadaşlarım sevdikleriyle evlendi mutlular. Ben artık onunla yuvam olsun istiyorum. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Ailem evlen deyip duruyor. Benim sevgilim de iş olmadan gelip isteyemem diyor. Belki nasip, belki imtihan. Bilemiyorum. Nasıl olacak bu sekilde. Bizim için de bir kapı açılacak mı? Geçende elimde zikirmatik gördü arkadaşım. Ben hiç dua etmem dedi. O an çok üzüldüm. O evli, hamile, mutlu. Ben de sevdiğimle kavuşmak için dua ediyorum her gün. İmtihan bu demeek mi ?Lütfen benim ve benim durumumda olan arkadaşlara dua eder misiniz? İçimi dökmek istedim..

merak etme yalnız değilsin, bizde hangi işe elimizi atsak kurutuyoruz..
inanın bana artık çok zor gelmeye başladı. Bir gelin görsem gözlerim doluyor. Evlilik için para biriktiriyordum simdi onu bile yapmak gelmiyor içimden. Çünkü hic olmayacakmıs gibi geliyor. İyice tükendi ümidim

bizde iş konusunda neye elimizi atsak kurutuyoruz :) üzülmeyin Allah hayırlısını nasip etsin

Tamda bu yüzden yaşıyorsunuz. Sınavınız işte. Rabbim sevdiği kullarını bu dünyada sınar ki diğer tarafa kefaret olsun. Bir nevi borcundan düşüyor. Boşver sınavı olmayanlar üzülsün asıl.
Seninde baharın gelir elbet sabret sadece.

inşallah çok güzel yazmışsınız . sağolun

yalnız değilsin canım. hayatımda her şey bombok bi tane düzgün gıden bı sey yok. yıne de şükür halimize deyip duaya sarılıyrouz. benımde etrafımda hayatı cok yolunda olan ve asla ıbadet bıle etmeyen ınsanlar var. şaşırıyorum. imtihanımız demek ki. Rabbim sevdiği kuluna dert veririmiş. ümitsiz olma sakın.

Ben de 26 yaşımda evlendim 10 yıllık da sevgiliydik okulları bitirdik işti derken çok çektik. Artık evlenemeyiz dedim. Kesin ben giyerim gelinliği düğüne giderken kaza filan yapar ölürüm. Bu bana nasip olmayacak diye düşünürdüm. Ama nasip oldu çok şükür. Sabretmek mecburiyetindeyiz.

Bazen öyle zor öyle çıkmazda oluyor ki insan hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor.
11 seneden sonra evlendim. 3,5 sene nişanlı kaldık. Ailemle sorunlar yaşadım. Okulumu bitiremedim uzattım uzattım. Nişanlım düğüne 3 ay kala anlaşma yapmadı iş yeri. Yeni bir iş aradı çok şükür buldu ama o zamanda başvurularından o kadar olumsuz cevap aldı. Her seferinde yıkıldık. Birbirimize sardık çok kavga ettik. Ne kadar ağladığımı bir ben bilirim. Ve bunları yaşarken hissiyatımı anlatabildiğim tek yer burası idi. Sevdiğim insanla birlikte resmen dağları aşmışız gibi bir huzura kavuştuk ve daha bu yazın sonunda evlendik. Çok şükür ama birbirini kolayca bulup evlerini harika döşeyen pek çok arkadaşımdan daha huzurlu mutlu olduk.

dua ediyorum vazgeçmiyorum asla

Yaa demek hepimizde aynı hissiyat olmuş. Biz de tam düğün günü kaza olur o kadar imkansız evlenmenin gibi hissetmiştik.

ne güzel. insallah rabbim bize de nasip eder. Çok mtlu olun insallah

Bizde aynıyız canım. Üniversiteden mezun olduk ben işe başladım erkek arkadaşım henüz işsiz. Evlenmek istiyoruz ama elde bir şey yok

allah mutluluğunuzu daim etsin. Lütfen bizim için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…