- 14 Şubat 2020
- 43
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kaderbizedegulse
-
Allah razı olsun insallahAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Kolay değil,durumunuz haklısın elbet.
Allahım bir çıkış kapısı açsın inşallah en yakın zamanda.
inanın bana artık çok zor gelmeye başladı. Bir gelin görsem gözlerim doluyor. Evlilik için para biriktiriyordum simdi onu bile yapmak gelmiyor içimden. Çünkü hic olmayacakmıs gibi geliyor. İyice tükendi ümidimmerak etme yalnız değilsin, bizde hangi işe elimizi atsak kurutuyoruz..
insallah. Olacaksa gec de olsun razıyımZor ulaşılan şeyler daha tatlı olur.
Hem ilişkiniz de sınanmış oluyor böyle.
inanın bana artık çok zor gelmeye başladı. Bir gelin görsem gözlerim doluyor. Evlilik için para biriktiriyordum simdi onu bile yapmak gelmiyor içimden. Çünkü hic olmayacakmıs gibi geliyor. İyice tükendi ümidim
inşallah çok güzel yazmışsınız . sağolunTamda bu yüzden yaşıyorsunuz. Sınavınız işte. Rabbim sevdiği kullarını bu dünyada sınar ki diğer tarafa kefaret olsun. Bir nevi borcundan düşüyor. Boşver sınavı olmayanlar üzülsün asıl.
Seninde baharın gelir elbet sabret sadece.
yalnız değilsin canım. hayatımda her şey bombok bi tane düzgün gıden bı sey yok. yıne de şükür halimize deyip duaya sarılıyrouz. benımde etrafımda hayatı cok yolunda olan ve asla ıbadet bıle etmeyen ınsanlar var. şaşırıyorum. imtihanımız demek ki. Rabbim sevdiği kuluna dert veririmiş. ümitsiz olma sakın.inanın bana artık çok zor gelmeye başladı. Bir gelin görsem gözlerim doluyor. Evlilik için para biriktiriyordum simdi onu bile yapmak gelmiyor içimden. Çünkü hic olmayacakmıs gibi geliyor. İyice tükendi ümidim
dua ediyorum vazgeçmiyorum aslayalnız değilsin canım. hayatımda her şey bombok bi tane düzgün gıden bı sey yok. yıne de şükür halimize deyip duaya sarılıyrouz. benımde etrafımda hayatı cok yolunda olan ve asla ıbadet bıle etmeyen ınsanlar var. şaşırıyorum. imtihanımız demek ki. Rabbim sevdiği kuluna dert veririmiş. ümitsiz olma sakın.
Ben de 26 yaşımda evlendim 10 yıllık da sevgiliydik okulları bitirdik işti derken çok çektik. Artık evlenemeyiz dedim. Kesin ben giyerim gelinliği düğüne giderken kaza filan yapar ölürüm. Bu bana nasip olmayacak diye düşünürdüm. Ama nasip oldu çok şükür. Sabretmek mecburiyetindeyiz.
ne güzel. insallah rabbim bize de nasip eder. Çok mtlu olun insallahBen de 26 yaşımda evlendim 10 yıllık da sevgiliydik okulları bitirdik işti derken çok çektik. Artık evlenemeyiz dedim. Kesin ben giyerim gelinliği düğüne giderken kaza filan yapar ölürüm. Bu bana nasip olmayacak diye düşünürdüm. Ama nasip oldu çok şükür. Sabretmek mecburiyetindeyiz.
allah mutluluğunuzu daim etsin. Lütfen bizim için de dua edinBazen öyle zor öyle çıkmazda oluyor ki insan hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor.
11 seneden sonra evlendim. 3,5 sene nişanlı kaldık. Ailemle sorunlar yaşadım. Okulumu bitiremedim uzattım uzattım. Nişanlım düğüne 3 ay kala anlaşma yapmadı iş yeri. Yeni bir iş aradı çok şükür buldu ama o zamanda başvurularından o kadar olumsuz cevap aldı. Her seferinde yıkıldık. Birbirimize sardık çok kavga ettik. Ne kadar ağladığımı bir ben bilirim. Ve bunları yaşarken hissiyatımı anlatabildiğim tek yer burası idi. Sevdiğim insanla birlikte resmen dağları aşmışız gibi bir huzura kavuştuk ve daha bu yazın sonunda evlendik. Çok şükür ama birbirini kolayca bulup evlerini harika döşeyen pek çok arkadaşımdan daha huzurlu mutlu olduk.
allah yardımcımız olsunBizde aynıyız canım. Üniversiteden mezun olduk ben işe başladım erkek arkadaşım henüz işsiz. Evlenmek istiyoruz ama elde bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?