- 14 Şubat 2020
- 43
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kaderbizedegulse
-
Bazen hayırlısı belki de böyledir diyorum bazen de üzülüyor insan. İnanın elimde değil. Geceleri uyanıp kendimi dua ederken buluyorumŞimdi burada paylaşmak doğru olmaz kendimden örnek vereyim. Çok çok kötü bir olaya yıllarca sabrettik. İsyana düşüyor insanız sonuçta. O zamanlarbir şekilde geçti düzeldi şimdi. Geçmişe dönüp baktığım zaman gerçekten hayırlısı o olayların yaşanmasıymis. Başımiza iyisiyle kotulusuyle çok olay geliyor. Sadece hayırlısını isteyin. Hangisinin hayırlı olacağını bizler bilemeyiz.
Merak etmeyin normal bu :) Sabretmek kolay değildir. Özellikle herseyde hayırlısını isteyin elinizden geleni yapın sabredin. Belki şu an evlilik hayırlı değildir, belki o kişi sizin için hayırlı değildir, belki belki o işler sizin için hayırlı değildir, belki çok önemli birseyler olacak ve şu an siz imtihan ediliyorsunuz. Hayat hep böyle herkes için.Bazen hayırlısı belki de böyledir diyorum bazen de üzülüyor insan. İnanın elimde değil. Geceleri uyanıp kendimi dua ederken buluyorum
Kesinlikle cok dogru..bunu pismanlikla ogrenmis bulundum.Bu konuyla alakali degil ama cok dua ettigim bir sehir vardi tayinimiz ciksa da gitsek diye.O kadar cok istedim ki Allahim yeterki olsun diyordum.Geldigimden beri gunyuzu gormedim maddi manevi kaybettiklerim yipranmisligim oyle cok ki.Hata etmisim hayirlisiysa olsun demeliymisim.Herkes icin hayirlisi olsunBirşey olsun diye dua etmek çok yanlış. Allahtan hayırlısını isteyerek dua edin.
Her şerde bir hayır vardır derler.
Belki evleneceksiniz ama mutsuz olacaksınız yada başka olumsuzluklar yaşayacaksınız. Bunu kimse bilemez.
O işler hayırlı değildi belkide.
Ve sevgiliniz haklı iş güç para pul olmadan nasıl bu evlilik işine girsin? Aileniz böyle birşeye izin verirmi sanıyorsunuz?
Kesinlikle cok dogru..bunu pismanlikla ogrenmis bulundum.Bu konuyla alakali degil ama cok dua ettigim bir sehir vardi tayinimiz ciksa da gitsek diye.O kadar cok istedim ki Allahim yeterki olsun diyordum.Geldigimden beri gunyuzu gormedim maddi manevi kaybettiklerim yipranmisligim oyle cok ki.Hata etmisim hayirlisiysa olsun demeliymisim.Herkes icin hayirlisi olsun
Allah sizden razı olsunDuA müminin silahıdır .bu dünya için ettiğimiz ve kabul olmayan duaalrımız amel defterimize sevab diye yazılırmış birde Allh sevdiği kulunu yalvartırmış hayal kurmak da dua gibi vazgeçmeyin birde annein duası kabul olurmuş annenizden dua isteyin annem benim için ne istediyse oldu rabbim tüm işlerinizi kolaylaştrsın bende edicem yuva kurmanı için dua
Allah sizdende razı olsun hep güzel günleriniz olsun inşallahAllah sizden razı olsunduadan asla vazgeçmiyorum
Evlenmeyi düşünmüyoruz bu şekilde cünkü olacak gibi de değilMaalesef iş konusunda herkes aynı. İş olmadan, birikim olmadan da evlenmeyin.
Sürekli imtihan içindeyiz neyin imtihanı,neyin bedeli bilmiyorum.
Ne güzel. İnsallah cok mutlu olursunuz. Darısı basımıza9 yıllık ilişkim var , aynı yollardan geçtik sizin için ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden . Şahsen ben stresten zona olmuştum o dönem .
Okullar bittikten sonra erkek arkadaşım iş için 3 sene mücadele etti
Birlikte hayal bile kuramaz hale gelmiştik artık
Bol bol dua ettim duanın gücüne çok inanırım
Ve 2 sene başvuru için kapısını aşındırdığı kurumdan olumlu dönüş aldık çok şükür . Rabbim herkese hayırlı iş nasip etsin yardımcınız olsun insallahUmudunuzu kaybetmeyin hiçbir dua karşılıksız kalmıyor
Elini attığın yani istedigin şeyler senin için hayırlı degilmis o yüzden olmamış bence böyle düşünmeliyiz öbür türlü yoksa psikolojimiz zarar görecek...kendim için de söylüyorum.Benim de elimi attığım her şey ama her şey kuruyor. Çok nasipsizim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?