Hiç mi arkadaşınız yok? Herkes bizi sevmek zorunda değil ve biz de herkesi sevmek zorunda değiliz. Ama insanız, sosyalleşmek, arkadaşlık kurmak da bir ihtiyaç. Bekar mısınız evli misiniz? Nasıl bir hayatınız var ?Kimse tarafından aranıp sorulmuyor sevilmiyorum. Kimseye belli etmiyorum tabiki içimde bu hisler. Sitem etmem kimsenin bişeyine burnumu sokmam. Kimseye işimi yaptırmam,esprili komik kırmayan biriyim. Ama gelin görün ki patavatsız kırıcı egolu şamatalı kişiler daha çok aranıp soruluyor hatta etrafında pervane olunuyor. İşin maddi boyutları da vardır mutlaka ama ben de mecburen herkesten elimi çektim. Yalnızlığım anksiyetelerimle baş başa kaldım. Çökmüş gibiyim. Hüzün hissinden sanki herşey bitmiş hissinden bir türlü çıkamıyorum.
Ne güzel anlattınız tam olarak yaşadığım ruh hali buBu dünya böyle canım maalesef.
Okşayan elin kıymetini bilmeyenler, tekmeleyen ayağı öperlermiş.
“İnce isen, ince ince kırarlar seni.
Hoyrat isen, el üstünde tutarlar seni.”
Nerden bildiğimi söylememe gerek yok sanırım. :)
Ne yazık ki şehir dışında çalışıyor çok konuşkan biri de değildir zatenEşiniz nasıl birisi ? Yani insan eşi varken nasıl yalnız hisseder ki çöküşe geçecek kadar .
Kuzenlerınız falan ? Yada kardeş ?Ne yazık ki şehir dışında çalışıyor çok konuşkan biri de değildir zaten
Onlar da aynılar zaten aile arkadaş ortamlarıKuzenlerınız falan ? Yada kardeş ?
Sosyallesin Kurslara gidin , tiyatro, sinema ,spor ,yüzme , aşçılık , kendınızı sevin.Onlar da aynılar zaten aile arkadaş ortamları
Bu karakterdeki insanlar sizce sizin arakadaşınız olabilir mi?patavatsız kırıcı egolu şamatalı kişiler daha çok aranıp soruluyor hatta etrafında pervane olunuyor
Bahsettiğim şey öyle bişey değil tabiki. Sessiz sakin biri de değilim. Sadece öyle insanların özelliklerini aşağılayarak yada herkesin bir kusuruyla üstüne gide gide dalga geçerek komik olduğunu sanan biri değilim. Bu benim için filtresiz konuşmak olmuyor.Fazla hassas, ota çoka alınan, her şeye takılan, her şeyin altında bir sorun arayan, kendini çok nazik, çok ince görüp başkalarının hoyrat, nobran olduğunu düşünen insanlarla ben de yakın arkadaşlık kuramıyorum. Sizden de bu hissiyatı aldım.
İnsan arkadaşının yanında rahat olmak ister, filtresiz konuşmak ister, gerektiğinde en ağır eleştirenin en yakınımız olması gerekir, saçma sapan şeylere gülmek ister, dalga geçmek ister. Bunları yapamadığı insanla niye arkadaş/yakın arkadaş olsunlar ki?
Bomboş konuşan hiçbir bilgisi olmayan bağırarak başkalarını bastıran insan oluyorŞamatalı insan nasıl oluyor?
Böyle çok sessiz, sakin, kibar insanlar da beni yoruyor.
Yenilerde biriyle tanıştık mesela, kadın çok zarif, kibar normal iletişimde tamam ama yakınlık kuramayacağım biri.
Ben de kaba saba biri değilim ama daha rahat olacağım insanlarla samimi oluyorum. İnsanlar o rahatlığı arayabiliiyor.
Ne yazık ki o insanlarla her yakın ortamımda oluyorum ondan gitmemek en iyisi oluyor.Böyle hissetmeniz normal ama bence o yukarıda bahsettiğiniz karakterdeki insanların sevilmesini tahammül edemiyorum demişsiniz ya onlara çok odaklanmaktan kendinizi de ortaya çıkaramıyor olabilirsiniz ya da yanlış ortamlarda arkadaşlık arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?