Neden sevilmiyorum anlamıyorum

Rica ederim,yalnız kalmak bazen en iyisidir insanın ruhuna en iyi gelen şeydir. Birazcık kafanızı dinleyin eminim bi süre sonra daha iyi hissediceksiniz.

Peki sen insanları seviyor musun ve bunu belli ediyor musun

kırmamak için çok tartarak konuşur
Hiçbir konuda dedikoduya eşlik etmez
ana bu ben cok korkuyorum dedikodu yapicam da sonra ortaya cikacak diye. Kimsenin yuzune söyleyemeyeceğimi arkasindan soylemem. Ama aslinda yanimda dedikodu yapilmasini seviyorum. Sanirim
Ben yapmadigim icin insanlar da sizin gibi benim yanimda yapmiyorlar.

Son düzenleme:
Ben de bu forumda bu minvalde konular actim. Hissettiğiniz gibi hissediyorum. En popüler olduğum, en cok sevildigim zamalarda bile bu aranmiyorum, sorulmuyorum hissim vardi.

Mesela bugun toplu bir gorusme icin bir kisi daha davet edilsin denildi bir whatsapp grubunda, ben olmasaydim kimse beni davet etmeyi dusunmezdi diye dusundum. Bu kadin neden insanlarin aklina geliyor da ben gelmiyorum diye hayiflandim kendi kendime. Tabi disarida asla boyle şeyler konusmam. Ancak burada yaziyorum.

Bazilarimizin kaderi bu bence. Sevilmediğimizden degil. Aksine beni çok sevdiğine inandigim arkadaslarim var. Ama aramaz sormazlar. Bu durum artik benim değersizlik hissimi tetiklemiyor. Ancak hala daha kendimi arkadassiz ve yalniz hissetmeye devam ediyorum.

Yani sizin de katılmanızı isterler ya da bir yorum yapın sonuçta onlardan dinleyip siz yorum yapmayınca hoş olmuyor .Koz veriyor gibi hissedebilir insan.

Hem olay zaten ortaya çıksın ne olacak ki yüzüne de söyleriz bilgi alışverişi, dedikodu değil

Ama sizin derdiniz çok başka. Arkadaşım yok, yalnızım konusu gibi başladı ama siz sadece teyze kızları yüzünden bir genelleme yapıyorsunuz bence. Bu kadar kaba, patavatsız insanları seven kişiler sevmiyorlardır çıkarları vardır

Hem konunuzu hem atılan yorumları üşenmedim hepsini okudum. Bence siz çevrenizi komple değiştirin. Kendimden örnek vermem gerekirse bende arkabalarımın bir kısmını hepsi değil pek hoşlanmam. Yani bir kaç arkadaşta yazmış kursa yazılabilirsiniz mutlaka orda size uyan arkadaşlıklar kurarsınız. Bu arada herkesle enerjiniz tutacak diye bir şey yok. Kuzende olsa kafa yapımız zamanla değişebiliyor. Kendinizi böyle şeyler için bunaltmayın.

Size hitap etmeyen enerjisi uymayan insanları oldurmaya çalışmayın çevre değişmeye bakın. Arkadaşlık dostluk, sevgililik gibi karşılıklı al/ver dengesi istiyor, ilgi istiyor. Hep verici yada hep alıcı olanların kalıcı arkadaşı olmaması çok normal. Mesela para hesabı tutmak çok itici üç kuruş beş kuruşa kadar hesap tutanlar var insanı geren yada bi durum olsa hemen alınan hele alınıp mesaj yoluyla paragraf döşeyen sitemkar insanlar vs nefretlik yani asla yanımda tutmayacağım tipler.
Birde “ben hep iyiyim naziğim o yüzden tekim” tarzında takılanlar genelde duvar gibi tipler oluyor, esprisi espiri değil mizah denilen şey zekayı gösteriyor direk benim için, neye ağladığı değilde neye güldüğü çok önemlidir.
Siz çevrenize göre daha görgülü, eğitimli kalıyorda olabilirsiniz bu yüzden kendinize göre çevre edinmeniz gerek.
Mesela benim çevremde meslektaşım artı olarak hep yoğun stresli işi olan kişiler olduğundan, onlarlada çok sık görüştüğümde bana daral geliyor, bi süre sanatsal takılıcam, resim sergisi tiyatro ve roman eleştirmenliği yapan entel arkadaşlarımı istiyorum diyorum. Size böyle dense küsüp gidersiniz öyle bi enerjiniz var, oysa benim bunu dediğim kişiler gülüp geçiyor hatta haklısın görüşmeyelim diyoruz asdhhaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…