Neden sevilmiyoruz ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar bunu çok defa düşündüm acaba erkek annesi yani sevgili kayınvalidelerimiz bizleri neden sevmez çoğu erkek annesi gelinini kendine düşman ilan ederken kimi rakip görüyor sebep nedir sizce ? sorun bizde mi yoksa onlarda mı ? şahsen benim kayınvalidem oğlunun parasını yiyemediği için benden hazetmiyor :1: sizlerde durum nedir merak ettim :37:

oğullarınıı paylaşamadıkları için kskananlar laf sokanlar karı koca konuşurken pat lafa girenler de var....inannıın ki karşıılıklı diyosunuz da iyi niyet su istimal edilince gelinde çıgrığından çıkıyor şahsen ben ögle oldum:43:enayi yurduna koyuyolar insanı:50:
kendileri mataf bişeymiş gibi ailemi küçümsüyorlar :53:
herşeyi onlar bilir hiç kimse bilmez herkes herşeyi onlara sorsun :50:milletin aklı yok ya :50:
gelin size akıl veriyim demeleri yok mu öldürüyo beni:47::47::47::47:

pehhh yokki anam huylarına gidince iyi görünüyolar sen bi huylarına gitme bakalım senden kötüsü oluyomu:1::47::47::47:

valla çok haklısın zerzenil benim kayınvalide bütün düğün masraflarını benim ailemin üzerine yıktı tek kuruş harcama kendini çok zeki sanıyor :1: bakalım şimdi kaynım evlenecek onda nasıl bir tutum sergilicek merakla bekliyorum :1:

burda hep kötü kayınvalideleri okuyunca bellecim iyilerde var mı şüphe ediyorum keşke bitane iyide bana gelseydi :1: çok aramışım gibi kötüsünü buldum :1:

burda insanlar sorunları varsa yazıyor zaten canım .sorunu olmayan neden yazsın ki.ama var benim çevremde .tabi sorunlu tiplerde var yok değil.bide yaşlı kadına kötü davranan ağlatan insanlarda var .bence bazı gelinlerde az değil.hatayı her zaman karşı tarafta aramamk lazım.

şahsen ben çok severdim k.validemi:47::47:
ama beni kocamın yanında dövmeye yürüdüler ailemi aşağladılar:47::50:
eşimde beni koruyup içlerinden çekip aldıığı için beni savundugu için:47:
ben kötü oldum:50::50:aman allahım bana karşı nekadarda doluymuşlar da benim haberim yokmuş:50:
gerçi biliyodum evlenmeden önce ama:47::47:
hepsini geride bıırakmıştım :43::43:
yeniden bir sayfa açmıştım ama haketmediler :47::47:
şimdide eşime bizi aramıyo diye zırlıyolarmış :1::1:
eşimde iyi yapıyo size az bile demiş :1::1::1::1::1:

valla çok haklısın zerzenil benim kayınvalide bütün düğün masraflarını benim ailemin üzerine yıktı tek kuruş harcama kendini çok zeki sanıyor :1: bakalım şimdi kaynım evlenecek onda nasıl bir tutum sergilicek merakla bekliyorum :1:

hahahah ona gelince de kendi harcar bak gördünüz mü:52:
ben nasııl düğün yapıyom diye hava atmak için:1::1:
puhahaha:1:

şahsen ben çok severdim k.validemi:47::47:
ama beni kocamın yanında dövmeye yürüdüler ailemi aşağladılar:47::50:
eşimde beni koruyup içlerinden çekip aldıığı için beni savundugu için:47:
ben kötü oldum:50::50:aman allahım bana karşı nekadarda doluymuşlar da benim haberim yokmuş:50:
gerçi biliyodum evlenmeden önce ama:47::47:
hepsini geride bıırakmıştım :43::43:
yeniden bir sayfa açmıştım ama haketmediler :47::47:
şimdide eşime bizi aramıyo diye zırlıyolarmış :1::1:
eşimde iyi yapıyo size az bile demiş :1::1::1::1::1:

malesef dediğim gibi iyi kayınvalide görmedim :50: allah merhamet versin onlara evleneli 2 yıl oldu ne haldesiniz diyen yok bize aman demesinler diyorum artık onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin

Benim kayınvalidem Beni görünce işte 1-2 haftada bir ( üstelik aynı yerde oturuyoruz aynı bahçede:1: ) yalandan öper bebeğim napıon der ama bana çok yapmacık gelir her zaman. İşte ben fatihi ne kadar seviyorsam senide o kadar seviyorum sen beni sevmiyon ama olsun.. Aynen bunları söylüyo hep birde ağlıyo bazen ama numara :))

kayınvalidem beni seviyor mu sevmiyor mu emin olamıyorum.bazen ilgili olur bazen anamdam emdiğim sütü herbiyerimden getirir.kıskanıyor mu?evet kesinlikle.çünkü 11 yıl oldu.eşim hala bana sırnaşır durur onun yanında.sarılır öper.beni sevdiğini belli eder.annesine de hep uzaktır.o da için için çatlar.kayınvalidem küçükken bile eşimi öyle mıncık mıncık sevmemiş.öyle bir iletişimleri yok.eşimde hala fiziken uzak.bayramdan bayrama elini öper o kadar.sanırım bu yüzden samimi anne kız gibi olamadık.:51:

kayınvalidem beni seviyor mu sevmiyor mu emin olamıyorum.bazen ilgili olur bazen anamdam emdiğim sütü herbiyerimden getirir.kıskanıyor mu?evet kesinlikle.çünkü 11 yıl oldu.eşim hala bana sırnaşır durur onun yanında.sarılır öper.beni sevdiğini belli eder.annesine de hep uzaktır.o da için için çatlar.kayınvalidem küçükken bile eşimi öyle mıncık mıncık sevmemiş.öyle bir iletişimleri yok.eşimde hala fiziken uzak.bayramdan bayrama elini öper o kadar.sanırım bu yüzden samimi anne kız gibi olamadık.:51:

Benimki eşimi görünce hemen öper böyle bebek gibi sevmeye çalışır hele de insanlar varsa daha çok yapar yapmacık kadın. Gösteriş yapıyor. O kadar sinir oluyorum ki o hareketlerine. Söylücem birgün dicem kocamı öyle bir tek ben öpebilirim. :47::47:

hiç birşey tek taraflı değildir:34:

Ben şunu farkettim, eğer k.validelerin eşleri yaşıyorsa ve araları iyiyse yani k.valide ile ilgilenen onu seven ve onunda sevdiği biri varsa yani k.baba, o zaman gelinlerine oğullarına o kadar sarmıyorlar :23: yoksa tüm beklentilerini oğullarının üzerine yıkıp gelinleriyle rekabete giriyorlar. Gerçi herşeyde illa istisnalar olabiliyor...

Son düzenleme:
Benim kayınvalidem Beni görünce işte 1-2 haftada bir ( üstelik aynı yerde oturuyoruz aynı bahçede:1: ) yalandan öper bebeğim napıon der ama bana çok yapmacık gelir her zaman. İşte ben fatihi ne kadar seviyorsam senide o kadar seviyorum sen beni sevmiyon ama olsun.. Aynen bunları söylüyo hep birde ağlıyo bazen ama numara :))

:46:46 aynen ben seni kendi evladım gibi seviyorum sen beni sevmiyosun ama.. :1:

hanımlar bunu çok defa düşündüm acaba erkek annesi yani sevgili kayınvalidelerimiz bizleri neden sevmez çoğu erkek annesi gelinini kendine düşman ilan ederken kimi rakip görüyor sebep nedir sizce ? sorun bizde mi yoksa onlarda mı ? şahsen benim kayınvalidem oğlunun parasını yiyemediği için benden hazetmiyor :1: sizlerde durum nedir merak ettim :37:

bir insan karsisindaki ona nasil davraniyorsa oyle davranir,ic gudusel olarak..gelin , yada kisi cok cana yakin,hos sohbetli,sicak kanli,karsisindaki insana iyi davranan biri oldumu,normal hayatindada , evlilik hayatindda biri onu ne diye sevmesin!!

Back
X