Neden sevmedi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar 6 haftalık hamileydim sevgilime söyledim banane hamileysen dedi çok canım acıyor neden hep ben üzülüyorum neden dik başımı ezmesine izin verdim neden hep alttan aldım sustum çok pişmanım çok ölmek istiyorum ölemiyorum zaten kardeşim gitti bende gidersem çok acı çeker ailem artık yoruldum güçlü görünmek ten Herşeyi boşver dim kursu yarım bıraktım ders çalışmıyorum sadece aglıyorum. Yoruldum yaşlandım

Her şeyi boşvermeyi bırakırsanız hayatınızı yoluna koyabilirsiniz. Gözyaşlarınıza yazık bir karaktersiz için değer mi? Gerçek yüzünü göstermiş işte. Sevdi, sevmedi geçin buraları demek ki sizin sevginize layık değilmiş. Şu an hamile misiniz?
Düşük yaptım ama zaten kürtaj olacaktım

Gecen gün ki konunda düşük yaptığını soyledin.
Hatta doktorun zaten bozuk gebelik olduğunu dusmezse de alacagini soyledin.
Simdi nasil hamilesin??

yoksa düşük yaptın ve hala o cocukla takılıyor musun?

Kendi sperminden olan çocuğu için banane diyebilecek bir adamın sevebilme yetisine sahip olmadığını düşünüyorum.
Bu yüzden neden sevmedin sorusu balığa neden ağaca çıkmıyorsun demek kadar saçma.

Bir musibet bin nasihatten iyidir. Allah sana onun gerçek yüzünü bu olayla göstermiş. Kalk silkelen kendine gel. Hayatını toparla. Şükret bebek yok artık. Doğurmak zorunda kalsaydın asıl o zaman görürdün derdi.

isabet olmus siz gunahini almadan gitmis yavrucak.. yasadiklarinizdan ders cikarin erkeklere kendinzi teslime tmeyin oyle. boyle sacma sapan durumlarin icine sokmayin kendinizi. aileniz duysa ne kadar uzulur zaten bir uzuntu yasamislar. ceki duzen verin hayatiniza. ayaklariniz uzerinde durun hic bir erkege mecbur olmayin sonra yasayin ne yasamak isterseniz. gecmis olsun.

Merhabalar 6 haftalık hamileydim sevgilime söyledim banane hamileysen dedi çok canım acıyor neden hep ben üzülüyorum neden dik başımı ezmesine izin verdim neden hep alttan aldım sustum çok pişmanım çok ölmek istiyorum ölemiyorum zaten kardeşim gitti bende gidersem çok acı çeker ailem artık yoruldum güçlü görünmek ten Herşeyi boşver dim kursu yarım bıraktım ders çalışmıyorum sadece aglıyorum. Yoruldum yaşlandım
boylelerine erkek musfettesi deniyor. peydahlarken bisey yok olunca mi sorun? ya ortak bir yol aranir ya sahip cikilir, yemissin o naneyi. bunlar karaktersiz bacim. boyle olmasi iyi olmus yoksa bu pislik seni cok daha fazla kullanirdi. sonrada lak diye birakip 3 gun icinde biriyle nisanlanirdi. birak yoluna devam et..biliyorum zor ama yapabilirsin

Gecen gün ki konunda düşük yaptığını soyledin.
Hatta doktorun zaten bozuk gebelik olduğunu dusmezse de alacagini soyledin.
Simdi nasil hamilesin??

yoksa düşük yaptın ve hala o cocukla takılıyor musun?
Hamileyim demedim bu konuda hamileydim dedim pazar günü düşük yaptım

Back
X