Neden Silmez?

Çok şükür ikimiz arasında hiçbir problem yok. Önceki hayatına dairde hiç konuşmam, açmam. Ben kendim rahatsız olurum, rahatsız etmek istemem asla. Ancak karşı taraf eski eşinin yeni özel hayatına saygı duymalı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Hayatına yeni biri girebilir, rahatsız olabilir. Her ne şekilde ayrılık olursa olsun düğün fotoğrafları kaldırılır. Ben böyle düşündüğüm için rahatsız oluyorum belki de sizler gibi daha rahat bakmalıyım olaya.
Yaz o zaman kadına .Neden yapıosunuz bunu dıyın?Ben olsam yazardım.Saygınızı gecmısınızı anlıyorum ama ben cok rahatsız oluyorum derdım

İyi de ayrılsam kötü de ayrılsam fotoğrafları silerim tabi ki, normalinin de bu olduğunu düşünüyorum. Bilerek yapıyor bence. Ya eski eşini hala seviyor yada sizi biliyorsa size karşı yapıyor. İyi niyet olduğunu düşünmüyorum.
Hah sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Ben mi anormal düşünüyorum, abartıyorum diye kendimi sorguladım bir an. Rahatsız bir edici durum olduğu konusunda katıldığınız için teşekkür ederim.

Düğün resimlerini silersin be canım. Ben öyle yapardım yani. Siz rahatsız olmaz mıydınız bu durumda?
Ben olurdum tabi ki ama boyle bir seye karisma gibi bir hakka da sahip degiliz. Onemli olan sevgilinizin tutum ve davranislari. Sorumluluk sevgilinizde. Eski esinin size karsi duyarli olmasi neden beklensin ki? Sevgiliniz size iyi hissettiryorsa siz de stalklamayin eski esini.

Ben muhattap olmam ki. Yani hoş olmaz. İyi niyet olduğunu düşünmediğimden gereksiz bir münakaşaya girmek bana ve ilişkimize yakışmaz.
O zaman kadının profılını durbunlemekte yakışmamalı değil mi ?

Ben, konu ve kişi ne olursa olsun kendim görmeden, duymadan inanmam. Emin olmak isterim.
Bence bu durduk yere yapılacak bir sorgulama değil boşanma sürecinde yada öncesinde beraberseniz buna ihtiyaç duyarsınız hadi onu geçtim neden kadının profiliyle ilgileniyorsunuz

Hah sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Ben mi anormal düşünüyorum, abartıyorum diye kendimi sorguladım bir an. Rahatsız bir edici durum olduğu konusunda katıldığınız için teşekkür ederim.
Rahatsız olmanız normal ama hiç takmayın bence, takmamaya çalışın. Ayrılmışlar bitmiş, erkek arkadaşınız şuan sizinle, sizi seviyor. Siz ilişkinize odaklanıp, eski eş yokmuş gibi davranın.

Ben muhattap olmam ki. Yani hoş olmaz. İyi niyet olduğunu düşünmediğimden gereksiz bir münakaşaya girmek bana ve ilişkimize yakışmaz.
Evet kesinlikle siz bir sey yazmayin. Eski esin sizden kesiikle haberi var ve huzur kacirmak icin kaldirmiyor gibi geldi bana. Yoksa normal sartlarda hangi bosanmis kadin sisyal medyada eski esiyle dugun fotolarini tutar ki? Bir de profili acik sanirim. Resmen gorun diye gozunuze sokmak bu profili aciksa.

Bence bu durduk yere yapılacak bir sorgulama değil boşanma sürecinde yada öncesinde beraberseniz buna ihtiyaç duyarsınız hadi onu geçtim neden kadının profiliyle ilgileniyorsunuz
Hayır konuyu bıraktınız benim neden stalk yaptığımı sorgulamaya geçtiniz sanırım. Benimde kişilik özelliğim bu herhalde arkadaşım. Her şeyi bilmek, öğrenmek, kontrol etmek istiyorum demek ki.

Back
X