Neden Silmez?

Evet kesinlikle siz bir sey yazmayin. Eski esin sizden kesiikle haberi var ve huzur kacirmak icin kaldirmiyor gibi geldi bana. Yoksa normal sartlarda hangi bosanmis kadin sisyal medyada eski esiyle dugun fotolarini tutar ki? Bir de profili acik sanirim. Resmen gorun diye gozunuze sokmak bu profili aciksa.
Aynen öyle hanımefendi. Bende tam olarak böyle düşündüğüm için rahatsızlık duyuyorum ya.

Senlik bir durum yok, eminsen sevgilinden kadının profiline girip bakmana bile gerek yok, boş yere kendini huzursuz etme. O da bir süre sonra siler zaten, belki şifresini unuttu, belki gerçekten rahatsız etmek istiyor belki de böyle şeyleri umursamayan bir insan. Takma kafana.

Senlik bir durum yok, eminsen sevgilinden kadının profiline girip bakmana bile gerek yok, boş yere kendini huzursuz etme. O da bir süre sonra siler zaten, belki şifresini unuttu, belki gerçekten rahatsız etmek istiyor belki de böyle şeyleri umursamayan bir insan. Takma kafana.
Oh. Teşekkür ettim. Şuraya bi derdimi dökeyim dedim, farklı bakış açısı oluşturdunuz içimi rahatlattınız.

Hayır konuyu bıraktınız benim neden stalk yaptığımı sorgulamaya geçtiniz sanırım. Benimde kişilik özelliğim bu herhalde arkadaşım. Her şeyi bilmek, öğrenmek, kontrol etmek istiyorum demek ki.
O kadın boşanmış merak etmenize yada rekabet yaşamanıza değer bi durum kalmamış ortada yaşanmışlıklar bi anda silinmez belki etrafı henüz boşandığını bilmiyordur belki halen eski eşini seviyordur. birçok sebebi olabilir bunu bilemeyiz

Nereden biliyorsunuz?

Eski eş fazla gündeminizde ama diğer taraftan fotoğraflardan rahatsız olmanız da normale geldi bana.

Lakin yapabileceğiniz birşey yok. 🤷
Farklı konular meydana geldi. Burada anlatmam çok özelimize girer. :) Yok yok gündemimizde değil, hiç lafını etmem. Ben kendim rahatsız olurum açmam konuyu zaten. Ben kendi kendime kuruyorum kafamda biraz o sebepten..

Ben olsam bende rahatsız olurum. Sevgilinize sordunuz mu? O rahatsız olduğunu dile getirse siler muhtemelen
Karşı taraf biraz problemli. Muhattap olmak istemiyor.. Bir defa dile getirdim rahatsızlığımı. Ama tekrar tekrar aynı konuyu servis etmem ben. Huzur kaçırır bu tarz şeyler. Kendi huzurum kaçıyor sadece arada. Çokta takmıyorum da nedenini merak ediyorum sadece.

Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Acaba sizden haberi olabilir mi bu bayanın belki eşinin başkasıyla olmasını kaldiramaya bilir. Hani bazı insanlar boşanır ama içinde sevgisi kıskançlığı devam edebilir. Böyle bir durumda olabilir. Bence bir evlilik bir birliktelik bitiyorsa resimler telefonda kalabilir belki ama sosyal medyalarda durması hos bir durum değil .

Acaba sizden haberi olabilir mi bu bayanın belki eşinin başkasıyla olmasını kaldiramaya bilir. Hani bazı insanlar boşanır ama içinde sevgisi kıskançlığı devam edebilir. Böyle bir durumda olabilir. Bence bir evlilik bir birliktelik bitiyorsa resimler telefonda kalabilir belki ama sosyal medyalarda durması hos bir durum değil .
Birlikte olduğum kişiyi sürekli bir şekilde rahatsız ediyordu. Hayatında benim olduğunu, artık rahatsız etmemesini söyledi ancak fotoğraflar duruyor işte.

Aklıma ne geldi bu konuyu okurken. Zati muhterem eski eş kişisi beni aldattiginda, eski eş kişisinin facesinde bizim fotolarımız olduğu gibi duruyordu. Beni aldattığı kadını da internetten buldu bu arada. Eminim internetten tanistilarsa kadın eski eşin hesaplarını didik didik etmiştir. evlendiler çünkü boşandıktan çok kısa süre sonra.

Neyse ben ayrılma kararı alır almaz ilk isim sosyal medyada soyadımı değiştirmek ve ortak resimlerimizi silmekti . Eski eş hala silmemişti ortak resimlerimizi. Aldatan kendisiydi hala resimler duruyor çarşaf çarşaf.

Ben hakaretvari bir mesaj atıp bütün onunla ortak resimlerimizi silmesini istemiştim. Çünkü yeni bir başlangıç yapıyorum asla onunla anılmak dahi istemiyorum. Mesajima cevap bile vermeden face hesabını kapattı temelli.

Kadın içinde bitirememiş belli. Bitirmiş olsa ilk işi silmek olurdu.

Back
X