Neden Silmez?

Ben tüm yorumları okumak zorunda değilim. Konuya açık açık yazsaydınız okurduk. Üstü kapalı iki cümle yazmışsınız karşı tarafa doğru nakledememişsiniz. Sorgulamak hakkımız.
Bir fikir paylaşımında bulunmadan önce konuyu tam olarak idrak edip sonra fikirlerinizi paylaşmanız doğru olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla fikrinizi paylaşacaksanız, üşenmeden tüm yorumları okuduktan sonra paylaşım yapabilirsiniz.

Kadını takip etmeyi bırakın... Kendi adıma aynı yatağa girmiş, hayatı paylaşmış insanlar ayrıldıktan sonra resimleri silse ne olur silmese ne olur diye düşünüyorum. Bakış açısını değiştirmek önemli.
Bende farklı bakış açılarını görüp, bir değişiklik olması adına buraya konu olarak açtım esasında. Teşekkürler.

Bana da konu sahibi biraz o sürece dahil olmuş gibi geldi. Yani belki boşanmaya karar vermişlerdir konu sahibi alakası olmadan ancak dava sürecinde tanışmış olabilirler. Yoksa ben yeni tanıştığım bi insanın eski eşinin adını soyadını(kızlık soyadı) nereden bileyim de arayıp stalk yapayım. Konuda soru işareti çok karışık bir mesele. Açıklığa kavuşturmak yerine hassasiyet gösterip tepki veriyor. Eğer altını doldurabilecek olsaydı bu kadar atarlanmaz kızmazdı.
Zaten 2 satırlık bir soru sormuş hiçbir açıklık yok konuda.konunun bazı kısımlarının özele girdiğini söylüyor dediginiz gibi sorunca da hassasiyet gösteriyor. ama ben halen öyle yada böyle sürece dahil olmasa adamın nüfus kaydına bakacağını düşünmüyorum .hepsini geçiyorum boşanmış kadın bir süre sonra fotolarını siler belki bunu hemen yapmayabilir (eşi, dostu, akrabaları bilmiyor olabilir)belli ki olay taze ama konu sahibi profili biliyor ve kontrol ediyor. Kadın üç nedenden dolayı silmez fotoları 1.olay henüz yenidir az kişi boşandığını biliyordur 2.eşini halen seviyordur ve istemeden boşanmıştır 3.evliliği 3.kişi yüzünden bitmiştir öfkesinden dolayı ve de 3.kişiyi sınır etmek adına silmez hepimiz kadınız az çok tahmin ederiz bazı şeyleri bunlar dışında birini hayatımızdan çıkardıysak foto falan tutmayız profilimizde ...bi de en zayıf ihtimal var o da hesabımı kullanmaması

Zaten 2 satırlık bir soru sormuş hiçbir açıklık yok konuda.konunun bazı kısımlarının özele girdiğini söylüyor dediginiz gibi sorunca da hassasiyet gösteriyor. ama ben halen öyle yada böyle sürece dahil olmasa adamın nüfus kaydına bakacağını düşünmüyorum .hepsini geçiyorum boşanmış kadın bir süre sonra fotolarını siler belki bunu hemen yapmayabilir (eşi, dostu, akrabaları bilmiyor olabilir)belli ki olay taze ama konu sahibi profili biliyor ve kontrol ediyor. Kadın üç nedenden dolayı silmez fotoları 1.olay henüz yenidir az kişi boşandığını biliyordur 2.eşini halen seviyordur ve istemeden boşanmıştır 3.evliliği 3.kişi yüzünden bitmiştir öfkesinden dolayı ve de 3.kişiyi sınır etmek adına silmez hepimiz kadınız az çok tahmin ederiz bazı şeyleri bunlar dışında birini hayatımızdan çıkardıysak foto falan tutmayız profilimizde ...bi de en zayıf ihtimal var o da hesabımı kullanmaması
Beni tanımadan, konuyu tam anlamıyla bilmeden kendi yargılarınızı kendinize bırakarak objektif bir şekilde yorum yapmanızı rica etmiştim ancak bu konuda başarılı değilseniz konuya yorum yapmamanızı rica ederim.

Beni tanımadan, konuyu tam anlamıyla bilmeden kendi yargılarınızı kendinize bırakarak objektif bir şekilde yorum yapmanızı rica etmiştim ancak bu konuda başarılı değilseniz konuya yorum yapmamanızı rica ederim.
Konuyu siz açmışsınız tam olarak anlatın öyleyse gocunacaginiz bir durum yoksa ....ayrıca gayet objektif yorum yapıyorum subjektif olacağım bi durum yok ortada ne sizi ne sevgilinizi ne de eski eşi tanımıyorum tanıyor olsam objektif olamazdım

Sordunuz mu birlikte olduğunuz kişiye, en doğru yöntem bu gibi geliyor, ya da her şeyin doğrusunu duymayı kabul ederek karsıdaki kadına sormak

Yok artik silmez silmez onu ilgilendirir diyen kızlara inanamıyorum. Baslarina gelse asla boyle dusunmezler eminim.
Sonucta senin sevdigin adami damatlikla baskasinin yaninda görüyorsun.
Guzek ayrilmak anilarla kalmak degildir. Guzel ayrilmak özel anlarina ve gecen anilara saygi duymaktir. Boşandıktan sonra fotosudur, evlilik anisidir bitmistir, bitmeli. Yollari ayiriyorsun. Ki evlilik önemli bir konum.
Ayrilldgi esiyle fotosu olan hatta dugun fotosu olan kisiye normal bakmam.
Eski esine senden baskasi olamaz imajı veriyor. . Al aha pozlar kimse bir erkek olmayacak hayatımda sen o kadinla olsan bile imaji bu . Cok tehlikeli. Sevgilin sil desin.

Yok artik silmez silmez onu ilgilendirir diyen kızlara inanamıyorum. Baslarina gelse asla boyle dusunmezler eminim.
Guzek ayrilmak anilarla kalmak degildir. Guzel ayrilmak özel anlarina ve gecen anilara saygi duymaktir. Boşandıktan sonra fotosudur, evlilik anisidir bitmistir, bitmeli. Yollari ayiriyorsun. Ki evlilik önemli bir konum.
Eski esine senden baskasi olamaz imajı veriyor. . Al aha pozlar kimse bir erkek olmayacak hayatımda sen o kadinla olsan bile imaji bu . Cok tehlikeli. Sevgilin sil desin.
Hele bir üyenin , o düğün o kadın için de özel bir gündü neden silsin demesini hiç anlayamadım ben.

Bosanalı ne kadar sure gecti? Yıllardır durması gereksiz ama daha yeniyse takılacak cok fazla bisey yok bi süre sonra siler herhalde o da

Hele bir üyenin , o düğün o kadın için de özel bir gündü neden silsin demesini hiç anlayamadım ben.
Aynen bende okudum. Ben şok 👀
Madem gün hala özel adamda özel önemli.
Arada cagirir yad ederler. Saka gbi ya.
Eskiden ozel guzel olmali. Gemileri yakmayacaksan limani terk etmeyeceksin.
Kendi basina gelse böyle demez diyemez

Hiçbir kadının böyle bir durumu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum ben
Eşimin eski eşi fotoğraflarini silmiyor olsaydi ben de bunsan rahatsizlik duysaydim asla muhattap olmazdim. O da zaman icerisinde hayatına birini alınca kaldiracaktie fotograflari.

Ağzını seveyim kadın. Bir kere dile getirdim ancak tekrar gündeme getirmek istemedim. Geçmiş bir kişi için tatsızlık çıkmasın diye ama rahatsızık pek tabii.

Sey gibi bu. Adam evliyken kadinin seksi pozlarini cekiyor iste fantezi yapiyorlar vs. Bosaniyorlar adam fotolari silmiyor arada açıp bakiyor. E silmez silmez onunda ozel aniydi ama oyle olmuyor iste. Ozelmis bitmis gitmis. Sunger cekmiyorsan eskitme o zaman. Kadin adama hala net aşik. Gel gel diyor

Back
X