• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sizce :(

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
28
Ankara
Kızlar bahsetmiştim zaten yengemin kuzeniyle konuşuyoruz diye sürekli konuşuyoruz yani çıkma öncesi konuşma bildiğimiz ama bazen işine çok dalıyor beni unutuyor diye kızıyorum oda ilgileniyor bayram sonrası yanına gidecektim yani ilk defa buluşacaktık ve bana bi soru soracağını söylüyordu her şey iyi güzel derken dün işe geçerken konuştuk telefonda gece işten çıkana kadar konuşamıyoruz dün çıktı işten ama ne msj var ne arama telini kapattığı zaman senden haber alamıyorum diye kızardım dünde kapat sen o teli diye msj atmıştım yine ama buna bozulmaz biliyorum dünden beri ne msj atıyor ne arıyor bugün iki kez meşgul denk geldi telefonu bende msj attım kızdım yine cvp yok yine yok çok iyiyken çıkıcaz derken birden ne oldu anlamıyorum gerçekten ama ben ona gerçekten değer veriyorum ve beni uzun süre sonra ilk defa heycanlandırıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen bana... :(

Kızlar bahsetmiştim zaten yengemin kuzeniyle konuşuyoruz diye sürekli konuşuyoruz yani çıkma öncesi konuşma bildiğimiz ama bazen işine çok dalıyor beni unutuyor diye kızıyorum oda ilgileniyor bayram sonrası yanına gidecektim yani ilk defa buluşacaktık ve bana bi soru soracağını söylüyordu her şey iyi güzel derken dün işe geçerken konuştuk telefonda gece işten çıkana kadar konuşamıyoruz dün çıktı işten ama ne msj var ne arama telini kapattığı zaman senden haber alamıyorum diye kızardım dünde kapat sen o teli diye msj atmıştım yine ama buna bozulmaz biliyorum dünden beri ne msj atıyor ne arıyor bugün iki kez meşgul denk geldi telefonu bende msj attım kızdım yine cvp yok yine yok çok iyiyken çıkıcaz derken birden ne oldu anlamıyorum gerçekten ama ben ona gerçekten değer veriyorum ve beni uzun süre sonra ilk defa heycanlandırıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen bana... :KK43:

şimdiye kadar hiç yüzyüze görüşmediniz mi yani anlamadım ilk kez buluşcaktık derkeno_O

Yok yüz yüze geldik ama oturup konuşma fırsatımız olmadı yani gerçekten ilk defa buluşacaktık

belki gerçekten yoğundur, belki ilginden bunalmış olabilir, keşke konunu bdv ye açsaydın daha çok fikir alabilirdin

Kızlar bahsetmiştim zaten yengemin kuzeniyle konuşuyoruz diye sürekli konuşuyoruz yani çıkma öncesi konuşma bildiğimiz ama bazen işine çok dalıyor beni unutuyor diye kızıyorum oda ilgileniyor bayram sonrası yanına gidecektim yani ilk defa buluşacaktık ve bana bi soru soracağını söylüyordu her şey iyi güzel derken dün işe geçerken konuştuk telefonda gece işten çıkana kadar konuşamıyoruz dün çıktı işten ama ne msj var ne arama telini kapattığı zaman senden haber alamıyorum diye kızardım dünde kapat sen o teli diye msj atmıştım yine ama buna bozulmaz biliyorum dünden beri ne msj atıyor ne arıyor bugün iki kez meşgul denk geldi telefonu bende msj attım kızdım yine cvp yok yine yok çok iyiyken çıkıcaz derken birden ne oldu anlamıyorum gerçekten ama ben ona gerçekten değer veriyorum ve beni uzun süre sonra ilk defa heycanlandırıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen bana... :KK43:
bu ne bu kadar bağlanma ya hayatınızda bitek şey oymuş gibi basit göstermişsiniz kendinizi daha destur siz sevgili bile değilsnz görüşmemişsinz hesap sormak neden

Hicbir sey yapmayin...

İliskilerde suna dikkat etmenizi oneririm...

Yolunda giden bir seyi bozan siz degilseniz duzeltmeye cabalayan da siz olmayin.

Aksi halde ne zaman bir sorun ortaya ciksa...

İsleri yoluna koymak sizin gorevinizmis gibi algilanir... :ssz:

siz aradıkça kıymete bindirdi kendisini demek ki.
siz de umursamayın,aramayın,mesaj atmayın ondan bekleyin
çok hevesli görünürseniz karşı taraf kendini havaya sokabilir.

Vallahi yazdiklarindan ben bile bunaldim. Adam isten gelmis, yorgun ve sen halen ilgi derdindesin. Bundan daha bunaltici birsey düsünemiyorum. Sürekli aranilmak, sürekli biri ilgi için bana kizsa bende artik telefonlari mesgule felan alardim.

Iliskiniz bile baslamadan sen o çoçugu bitirmisin maalesef.

Valla aşık mı olursun ne yaparsın bilmiyorum ama.
Sakın ilk adımları atma, ilk sen gitme , umrunda değil gibi davran .

Daha sevgili bile degilken vic vic ilgi beklentisine girmek teli kapali diye hesap sormak surekli mesaj atmak cok yapiskan bi goruntu olusturuyor cocuk kacti bence

Cok uzerine dusup, ilgi gostermissin, ilgi beklemissin...
O da anlasilan buldumcuk olmus...
Biraz geri cekil, hala sacmaliyorsa da yolla gitsin...

Bismillah...
Daha sevgili degilsin hicbirseyin degil , hesap sormalar neden telegon kapatiyorsun demeler destur...
Simdiden adama oyle bir his veriyosunki sanki sen ona mecburmussun gibi dunyada ondan baskasi yokmus gibi..
Boyle yapiyosunuz basta sonrasi malum ayrilik.
Adam seni istese zaten pesinden ayrilmaz..
Bukadsr kucuk.dusurmeyin kendinizi simdiden nedir bu ya...

Hatırladım seni..Benim konuma yazmıstın sanırım. Bana kalırsa aklında yer etmek icin öyle söyledi...Elinin altında dur diye. Yalancı komple bunların cogu.

Üstüne gitme arama msj atma. Vardır bi bildiği, çıkar ortaya yakında.

Back
X