Merhaba kizlar. Nisanlimin bir abisi ve kardesi var. Abisi evli kardesininde nisani olacak. 5-6 kisiyle gidip yuzuk takacaklarmis. Nisanlim bana seninde gelmeni isterdim bende calisiyorum dedim. Nisan icin baska bir sehire gidecekler 4-5 gunluyune. Bugun annemle konusuyorduk bende soyledim boyle birsey oldugunu annem kirildi sanki. Neden bize soylemediler dedi. I.gilde gideceklermiymis dedi evet onlarda gidecek dedim. Buyuk eltimin ailesiyle kucuk eltimin ailesi ayni sehirde bide akrabalar, kucuk eltim buyuk eltimin gelinlerinin kardesi. I.de buyuk eltimin annesi oluyo. Annem bir anda bozuldu onlari cagiriyorlar bize hicbirsey demiyorlar diye. Belki arayacak dedim anneme. Sen bi agzini yokla N.nin dedi. N. nisanlim oluyo. Beni doldurusa getirdi resmen. Nasil oluyo onlar gidiyo bize soylemiyorlar insan teklif eder falan. Bende nisanlima kendi adimdan sordum siz annemi cagiracakmisiniz diye. Oda hayir annem bir halami goturecek birde I.gil dedi bide eltim olacak. Bana neden sordugumu sordu. Meraktan sordum dedim. E tabi nisanlim anladi annemin soyletdigini. Annen neden kusuyoki biz zaten 3-5 kisiyle gidecegiz sizi rahatsiz etmek istemedik. Bende tutamadim agzimi. Bizde sizin akrabaniziz dedim annem o yuzden sizden teklif bekledi dedim. Oda eger I.gil uzakta olsaydi onlari cagirmazdik zaten onlar bir birleriyle akraba dedi. Bu sohbetden sonra yatiyorum dedi ayrildik. Sondada bana sen ortaligi karistirma dedi. Resmen ortada kaldim kizlar. Biz en iyisi karismayalim kendileri halletsin dedim oda tamam dedi. Simdi kizlar bir tarafdan anneme hak veriyorum hic olmazsa teklif ede bilirlerdi. Annem hatta beni cagirinca ben gitmem sen gidersin diyodu. Ama kayinvalidem ne anneme ne bana hicbir teklifde bulunmadi. Cok sikiliyorum her defa birsey olunca annem beni huzursuz ediyo. Neden gelmediler neden boyle yaptilar muhabbetimden sıkıldım artik. Bende sonra gidip nisanlima yansitiyorum bu durumlari nede olsa onun bi sucu yok. Ne yapmaliyim sizce? Soylemekte haklimiydim yoksa bu muhabbetlere hic karismayayimmi?