Neden surekli sorulur bu ?

Tabi tabi kontratı var kızın. Üç çocuk olacak ilki erkek :) bu ne kadar kesin bir konuşma.

Bir daha sorarsa çocuk yapacağım gece ilk seni arıcam, çalışmalara başladık diye dersin. Belki o zaman bi daha sormaz.

Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Mirasla ne ilgisi var. Kendisi çocuk istiyor ya, sizin istememeniz aklına yatmamış olabilir.

Evlenmeden cinsiyet belirlemiş 😂😂 vay anasını 😂 ben hep en az iki oğlum olacak gerisini bilemem derdim. Evlendikten 9 sene sonra doğurdum ama😂 belki de bunun gibi bi histir ondaki de. Ya belki de şeydir ya, seninle birlikte hamilelik geçirmek istiyordur olabilir mi? Çocuklar yaşıt olsun birlikte büyüsün falan? Belki de kötü niyetli değildir iyi düşünelim mi ?
Kuzenleri olsun diye? Mantıklı;)

Merhabalar. 28 aylık bir kızım var , her anlamda her anne gibi üzerine titredigim. Neyse Bir daha çocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Erkek kardeşim evlenmek üzere. Ve evleneceği kız sürekli bir daha çocuk yapmayacak mısın diye soruyor. Yani 1 defabsorsa neyse diyeceğim ama inanın 5 6 defa sordu bunu. Bende düşünmüyorum dedim her defasında. Ama kardesimin yanında da sordu dün. Yani amacı nedir anlamadım. Sen yap bol bol dedim ben. En az 3 tane dedi. Zaten erkek olacak ilk cpcugum kesin hissediyorum dedi. Iyi ne güzel dedim.
Yani miras falan mi ne düşünüyor anlamadım. Artk bir daha sorarsa hayirdir sen yani diyeceğim. Resmen nerdeyse senet isteyecek benden bir daha çocuk yapmayayim diye ya.
Şimdiden gelin görümce modunu yaşamak istiyor gibi :)))

5,5 aylık hamileyim daha şimdiden 2nci hamileliği istemiyorum ve doğurayım da spiral taktırayım diye düşünüyorum..
Gece uyuyamıyorum, gündüz halsizim, ellerimin acısından ağlıyorum (hamilelikle alakalıymış, sebebi bulunamadı) şimdiden vücudum çatladı.. Bebeğimi çok seviyorum üstelik 2sene sonra gebe kalabildim beklenen bir bebekti ama 2nciyi kestiremiyorum ❌

Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa :işsiz:

Gerçekten iğrenç bir zihniyet :kusmuk:
Aynen öyle. Bir erkek çocuk takıntısı mevcut.
Tek erkek çocuk kendisinde olsun istiyor.
Bende bir daha yapmayacağıma göre seviniyor herhalde duydukça:)

Yani anlamiyorum. Yapmak zorunda mıyım.
Sen kötü annesin imaları hemen. Kardeşsiz mi kalacak bilmem ne. Hayret bisey ya.
hiç takilmayin... Çünkü iki oluncada üçüncüyü soruyorlar :KK53: Bana da illa oğlan yap bı tane deyip duruyorlar:oha: insanlar hadsiz ben artık buna karar verdim. Çünkü bizi geçtim Allah'in işine karışıyorlar. Ne demek oğlan yap, benim oğlum olacak... Çok saygısızca... Ben artık sorana açıklama yapmıyorum Allah isteyene versin deyip geçiyorum,laftan anlamiyorlar çünkü... Sizin gelinde belli ki patavatsız takilmayin....

Mirasi düsünmeyin...zaten pay paylaşılırken onun isterse 58 çocuğu olsun yarisi size, sizdende kiziniza gececek.
Patavatsiz galiba...
Ilk bir taneyi doğursun, baksin...sonra 2. Veya 3. Çocuğu düşünür.
Belkide hiç çocuğu olmaz...
Kim bilir.
Neyse...laf olsun torba dolsun sohbet açmış

Aileye ilk irkeeek torun o vermek istiyor. Ödü kopuyor sen hamile kalip, oğlan doğurursun diye. Başi göğe eriyecek oğlan çocuğunu doğurursa :işsiz:

Gerçekten iğrenç bir zihniyet :kusmuk:
Bir tane daha kendi hemcinsini aşağılayan oğlunu sırf şeyi var diye kutsal gören anne aday adayi.. Oğlu olmaz insAllah diyecegim ama kızı olursa ne kadar kızını asagilayan bir anne olur bilemedim.

erkek kardeşinize bak çok çocuk istiyorum ablan gibi değilim beni alırsan yaşadın mesajı veriyor bence :D

bence sız bunları hemen evlendırın kardesınızın yanında bıle dogurcam
dogurcam en az uc tane
baska yapmayacak mısın
yap yap dogur

yanı cok bır dogurası var genclık atesı...

bende 3-4 tane dogurmak ıstıyordum ama bır tane dogurup agzımın payını aldım goruruz kendısını de

Muhabbet olsun diye sormuştur.İsterse 10 tane dogursun önemli olan sizin kaç kardeş oldugunuz(miras açısından).

Çocuk büyütmek çok zor haberin olsun dedim. Annem var yardım eder yaparım abla ben en az 3 diyor. Şaka gibi:)

Bir dahaki gereksiz muhabette "çocuk büyütmek maddi ve manevi anlamda yetebilmek topluma faydalı saygılı birey yetiştirmektir. Yani öyle annenin kucağına verip mamasını verdirip sadece karnını doyurmak değil. Sen hele bir taneyi meydana çıkar da" deyiverin..

Kardeşimizi evlenmeye ikna etmeye çalışıyor sanırım. Ya erkek dese hadi anlarım da kadınların bu kadar erkek çocuk merakını anlayamıyorum. Benim kuzenim de kız çocuklarını sevmiyorum birsürü oğlum olsun diyip duruyor ve daha 19 yaşında. Kızları sevmiyorsun peki sen nesin dedim:olamaz:

Back
X