- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
değerli arkadaşlar... fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum...ölümlü dünyadır kimseyi kırmayalım hele buna ben vesile dahi olmak istemiyorum. olur da beddularımız tutar o kişi bizim yüzümüzden huzursuz olur tutmaz o zaman da kendi başımıza dolaşır...
şunu belirteyim ben miktarında değilim eşimin ailesinin şu aşamada bu tavrını anlayamıyorum... eşimin de bunu onlara belirtememesine kızıyorum...başka bir zaman bu istense böyle olmazdı tepkim ona eminim.belki vesvesedir belki de ben haklıyımdır.
sonuçta huzursuz olduk ..beni en çok mutsuz eden şey ise bebeğimin de hissetmiş olabileceği....inşallah iyidir onu çok bekledim çok seviyorum yakında detaylı ultrasona gireceğim inşallah iyidir. şu an tek dileğim bu...
hakkımda hayır dualarını bekliyorum....
hepinizi çok öpüyorummm..hakkınızı helal ediniz..

şunu belirteyim ben miktarında değilim eşimin ailesinin şu aşamada bu tavrını anlayamıyorum... eşimin de bunu onlara belirtememesine kızıyorum...başka bir zaman bu istense böyle olmazdı tepkim ona eminim.belki vesvesedir belki de ben haklıyımdır.
sonuçta huzursuz olduk ..beni en çok mutsuz eden şey ise bebeğimin de hissetmiş olabileceği....inşallah iyidir onu çok bekledim çok seviyorum yakında detaylı ultrasona gireceğim inşallah iyidir. şu an tek dileğim bu...
hakkımda hayır dualarını bekliyorum....
hepinizi çok öpüyorummm..hakkınızı helal ediniz..