neden? tecrübe sahipleri...

değerli arkadaşlar... fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum...ölümlü dünyadır kimseyi kırmayalım hele buna ben vesile dahi olmak istemiyorum. olur da beddularımız tutar o kişi bizim yüzümüzden huzursuz olur tutmaz o zaman da kendi başımıza dolaşır...
şunu belirteyim ben miktarında değilim eşimin ailesinin şu aşamada bu tavrını anlayamıyorum... eşimin de bunu onlara belirtememesine kızıyorum...başka bir zaman bu istense böyle olmazdı tepkim ona eminim.belki vesvesedir belki de ben haklıyımdır.
sonuçta huzursuz olduk ..beni en çok mutsuz eden şey ise bebeğimin de hissetmiş olabileceği....inşallah iyidir onu çok bekledim çok seviyorum yakında detaylı ultrasona gireceğim inşallah iyidir. şu an tek dileğim bu...
hakkımda hayır dualarını bekliyorum....
hepinizi çok öpüyorummm..hakkınızı helal ediniz..:anneadayı::KK46::KK31:

Ev param gitti, ev param gitti diye uzulen hayiflanan, iki senedir ben calisiorm 2,200 aliyorum, biriktiriyorum kocam da oyle diyen kisi icin 1000 lira hic bisey olmasi gerekiyor. Konu yanlis anlatilmis. Sanki babasi butun birikmis ev parasini istemis gibi lanse edilmis. oyle birsey yok.

Zengin olmakla degil, insan olmakla alakasi var bu durumun
Buradaki asıl sorun kadının biriktiği paranın kadının rızası olmadan verilmesi. Eğer acil bir sağlık durumu yoksa eşinin bu parayı vermeye hakkı yok. Sağlık sorunu olsa da 1000 değil 10000 bile verse konu sahibinin bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Ama miktar olarak da bakarsak 1000 lira benim için büyül bir paradır.

Diğer kardeşi yardım etsin, hani şu ben ev için tamam dedim diyen eltinin eşi.

Buradaki asıl sorun kadının biriktiği paranın kadının rızası olmadan verilmesi. Eğer acil bir sağlık durumu yoksa eşinin bu parayı vermeye hakkı yok. Sağlık sorunu olsa da 1000 değil 10000 bile verse konu sahibinin bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Ama miktar olarak da bakarsak 1000 lira benim için büyül bir paradır.

Anlayamadim yahu bu kadinin kocasi da calismiyor mu? Adam kendi parasini vermis olamaz mi? Yahu ne bicim insanlarsiniz. Ananiz babaniz sokakta kalsa yuzune bakmayacak evlatlar olmussunuz yahu. Bin lira icin uok cocugumun rizki yok bilmem nemin emegi. Yahu hic mi vicdan sahibi degilsiniz? Kadin burda adam babasina bin lira verdi diye kendini yirtmis. Belli ki 10 para vermeyecek birisi. Merak etmeyin bu kadin cocugunun parasina dokunsalar atese verir heryeri. Aylik evlerine giren paranin dortte birinden az olan para icin bir babayi yerden yere vurdunuz.

Ah yazik sizin ananiza babaniza.

Konu sahibi, babasina verdigi para miktarini lutfen konunuza yazar misiniz? Okuyan burda benim gibi butun birikimini elinizden aldilar sanip yorum yapiyo

Anlayamadim yahu bu kadinin kocasi da calismiyor mu? Adam kendi parasini vermis olamaz mi? Yahu ne bicim insanlarsiniz. Ananiz babaniz sokakta kalsa yuzune bakmayacak evlatlar olmussunuz yahu. Bin lira icin uok cocugumun rizki yok bilmem nemin emegi. Yahu hic mi vicdan sahibi degilsiniz? Kadin burda adam babasina bin lira verdi diye kendini yirtmis. Belli ki 10 para vermeyecek birisi. Merak etmeyin bu kadin cocugunun parasina dokunsalar atese verir heryeri. Aylik evlerine giren paranin dortte birinden az olan para icin bir babayi yerden yere vurdunuz.

Ah yazik sizin ananiza babaniza.
varsayımlar üzerine yorum yapmamanızı rica ediyorum..öyle olacağından öyle davranacağımdan asla emin olamazsınz...
günahımı almayın. üzülürüm..
ha bu arada kimsenin sokakta kaldığı aç açıkta kladığı yok.öyle bir şey olsa kan bağımızın olmasına gerek bile duymayız inşallah.. tekrar ediyorum canımı sıkan miktar değil
zamanlama...

1000 lira istemisler alt tarafi
Ben de butun birikiminizi istediler sandim, dert etme hamile halinle

Back
X