- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faceten tanismistik ve çikma teklifini ben ettim.sanal bi ilikiydidünden bugüne mi teklif bekliyon ki![]()
üniversiteye gidiyorum son siniftayim ama hiç arkadasim olmadigi için okula bile ugramiyorumSosyal aktivitelere katilin. Hep evdeyseniz sevgiliniz internetten olur sadece. Hayata karışın. Kurslara gidin,arkadaş edinin. Yeni cevre,yeni asklar![]()
Neden bu kadar pasifsiniz? İnsan üniversiteye gider de hic arkadasi olmaz mi. Girişken olun biraz. Neden bu kadar icinize kapaniksiniz?üniversiteye gidiyorum son siniftayim ama hiç arkadasim olmadigi için okula bile ugramiyorum
Anoowwww olaylar olaylarr. Bunu konu olarak acsana canim. Takip etsekbazı insanlar bu konuda cidden talihsiz oluyor
bizde şimdi bir kız arkadaşımla bunu konuşuyorduk
hatta sevdiği biri var sahte hesap açıp ona yazdık çocukta epey olumlu konuşuyor..
bakalım nolcak..
az bir konu ilerlesin açacağım canımAnoowwww olaylar olaylarr. Bunu konu olarak acsana canim. Takip etsek
canim ben dis hekimligi okuyorum kendimi bildim bileli ders calisirim hep odamdayimdir .ailemle de cok konusmamOkuldan bile arkadaşınız yoksa bir sorun var demek ki..
Aile ilişkileriniz nasıl?
canim ben dis hekimligi okudugum için yanasan olmuyor pek gorucu olarak.yani sinirligörücü de mi yok
okulu bitirince iş ortamına girersiniz, orda sosyal olmaya çalışın, siz kimseyle konuşmayan okula gitmeyen bir tipseniz insanlar nasıl gelip bulsun sizi![]()
dasokak duvarına telini yaz,hızlı bi geri dönüş saglarsın
dalga gececeksen hic yazmasokak duvarına telini yaz,hızlı bi geri dönüş saglarsın