• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden teklif almiyorum

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .

Sosyal aktivitelere katilin. Hep evdeyseniz sevgiliniz internetten olur sadece. Hayata karışın. Kurslara gidin,arkadaş edinin. Yeni cevre,yeni asklar :KK49:
üniversiteye gidiyorum son siniftayim ama hiç arkadasim olmadigi için okula bile ugramiyorum

Arkadaşlık sitelerine üye ol canım. Facebook'a göre daha çabuk sevgili bulursun, bol bol da teklif gelir. Sonra ego tavan yapar:KK66::KK14:

bazı insanlar bu konuda cidden talihsiz oluyor
bizde şimdi bir kız arkadaşımla bunu konuşuyorduk
hatta sevdiği biri var sahte hesap açıp ona yazdık çocukta epey olumlu konuşuyor..
bakalım nolcak..

dışarı çık yeni arkadaşlar edin kendine bak ışıl ışıl olduğunu düşün teklifler yağar

Bende en son ortaokulda çıkma teklifi almıştım. 27 yaşındayım bu yaşıma kadar bir daha hiç teklif almadım. O zamanlar ergenliğinde verdiği bir fırtına ile bu duruma üzülüyordum. Şimdi ise umursamıyorum. Anladım ki hiç bir erkeğe o sinyali vermemişim. Sert davranmışım hep, ciddi olmuşum, yanıma yaklaşmaya hep korkmuşlar. Eşimde gelip teklif etmedi, tanıdıklar vasıtası ile arkadaş olduk. Bir sene arkadaş kaldık sonra kendiliğinden gelişti duygularımız.

Belki senin kısmetinde böyledir.
Belki de kendini değiştirmelisin.

Elbetteki güzelsindir ama alımlı olmak farklı bir şey.
Nasıl alımlı olunur açıkçası bende bilmiyorum. :)

E canim sen okula gitme, sosyallesme sonra da vay efendim niye teklif yok.

Kiz sen peri padisahinin kuleye kapattigi kizi misin, iyi yurekli sovalye namını duyup seni kurtarmaya gelsin?

Azicik ortamlara karis, sık disini git okula. 1 hafta olmaz 2. Hafta ille bulursun kafa dengini.

görücü de mi yok :KK14:

okulu bitirince iş ortamına girersiniz, orda sosyal olmaya çalışın, siz kimseyle konuşmayan okula gitmeyen bir tipseniz insanlar nasıl gelip bulsun sizi :KK59:

y
görücü de mi yok :KK14:

okulu bitirince iş ortamına girersiniz, orda sosyal olmaya çalışın, siz kimseyle konuşmayan okula gitmeyen bir tipseniz insanlar nasıl gelip bulsun sizi :KK59:
canim ben dis hekimligi okudugum için yanasan olmuyor pek gorucu olarak.yani sinirli

Back
X