Neden tercih edilmyorum acaba?

Neden, ne eksiğiniz var diğer insanlardan? Kimse pure kötü olamaz ki, eminim sevilecek yanlarınız vardır. Kimse saf iyi değil saf kötü de değil, herkesin bu hayatta iyi yaptığı şeyler var kötü yaptığı şeyler var. İlla ki dış görünüş de değil her şey, ben üniversite son sınıftayken yeni yeni makyaj yapmaya başlamıştım. Hazırlıkta hiç makyaj yapmazdım, gayet salaş giyiniyordum. Millet topuklularla şık şıkıdım gelirken ben kot-tişört-converse geliyordum. Bir sürü de çıkma teklifi alıyordum. Ben kendimi beğendiğim, sevdiğim, rahat ettiğim için insanlar da bu enerjiyi alıyorlardı muhtemelen. Silik dursaydım, kendimi beğenmediğimi belli etseydim muhtemelen herkes benden uzak dururdu. Nasıl mutluysanız öyle olun, nasıl rahatsanız öyle. Siz kendinizi ne kadar severseniz o kadar sevilesi o kadar güzel olursunuz emin olun.
Anahtar cümleler bunlar olsa gerek.
Yıllardır kendimden nefret etmeye o kadar alışmışım ki birden sevmek zor olacak ama deneyeceüim

Nedense makyaj bana hiç yakışmıyor. Suratım kusuyor.

Her yüz hattına özel makyaj vardır.
Her vücuda kilolu bile olsa her vücuda gidecek kıyafetler vardır.
Kendine yakışanı bulmalısın.
Bunu da deneyerek yapabilirsin ancak.

Kendini sevmen için de bir başlangıç olur bu.
Sade giyinmen problem değil kendini mutlu hissettiğin şekilde giyin.
Ama yaşların tam süslenme yaşı.
Şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın?
Saçlarını değişik topla.
Renkli tokalar bandanalar tak mesela.
Kısacası tarz oluştur.
Kendini seveceğin tarzı bul..
Sonrası gelir diye düşünüyorum.

İleride gercekten seni seven biri olursa bu kadar hanım hanımcık ve uslu bi kız oldugun için emin ol cok mutlu olacak. Birkaç sene içinde dış görünüşün daha da güzelleşecek acele etme dert etme bunları erkeklerle erkenden çıkmak çokta iyi bi fikir değil benimde lise bitene kadar olmamıstı utangactım zaten. Ama sonra olaylar farklılasıyo merak etme

Belkide tanisacagin hoslanacak kisilerin sana yaklasip konusacabilecekleri ortamlara girmiyorsundur.
Kizli erkekli faliyetler arkadas gruplari eglenceler vs.

Olay kıyafet vs değil biraz etrafa yeşil ışık yakmalı ve kendinize özgüvenli olmalısınız. Sizi gören demeli ki ne kadar özgüvenli bir kız. Bu algıyı sadece siz kendi jendinize yaratabilirsiniz. Konuşma stiliniz yürüyüşünüz espirileriniz kahkahalarınız bunlar anahtar noktalar giyim Kaş göz kilo değil.

Şu an üniversitedeyim. 21 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç çıkma teklifi almadım ya da bir erkekten iltifat almadım. Bu da beni kendimi sevmemeye itti. Zaten ailemden sevgi görmüyprum. Hergün kavga dövüş küslük... Bazen insan sevilmek istiypr, iltifat almak istiypr ama kimse yok.
10 12 yaşımdan beri kendimi sevmiyorum. Aynaya bile bakmak istemiyorum. Aynaları sevmiyorum. Diğer kız arkadailarımı sevenler oldu, sevgilisi olanlar var. Aslında sorun sevgilimşn olmaması değil sorun bir kere bile tercih edilmemek. (Zaten üniversite bitene kadar sevgili yapmayı düşünmüyorum. ) Bazılarına itiraf sayfasından itiraflar yapıldı falan.
Kendimden bahsedecek olursam; orta bpylu bakık etli esmer bir kızım. Evden okula okuldan eve bir hayatım var. Gösterişli şeyler giymem. Genelde sade giyinirim. Saçımı da sadece açaarım. Şekil vermem. Makyaj yapmam.
Huy olarak ise uysal bir yapım var. Sessiz sakin bir kzım.
Benim gibi birisi niye tercih edilmez? Sorun güzel olmamakta mı? Yoksa başka bir şey de mi?
Bazen evde kalacağımı bile düşünüprum.
Sadece dertleşmek istedim

Canım iş sahibi olana kadar bende hiç tercih edilmedim. Teklif vs almadım. İş sahibi olunca sevdiğim işi yapmaya vE para kazanmaya... kazandığım parayla sevdiğim başka şeyleri yapmaya...sevdiğim şeyleri yapmakla özgüvenimi artırmaya başladım. Ve fark bile etmeden çevremde birileri olmaya başladı. Buluşma teklifleri geldi... yemek teklifleri... giyim kuşam olarak bi şey değişmemişti üniversitedekinden ayrı değildim. Sanırım etrafa yaydığım enerji değişti. Demem o Ki sen kendini sev ki başkası da sevebilsin

Kendinizi sevin once. Siz kendinizi begenmezseniz baskasi neden begensin? Ikinci sorunda su:" universite bitene kadar sevgili yapmayacagim" Neden? Sevgilisi olan universiteyi bitiremiyor mu?

Kendine bakmalisin üniversitede sizin gibi kız arkadaşlarım vardı ve bi kaç yıl içinde o kadar değiştiler ki herkes hayranlıkla bakmaya başladı spor yapabilirsin yaşına uygun hafif makyaj güzel ve sana yakışan kıyafetler.... ve önemli olan kendini sevmen sen sevmesen olmaz... biraz da aktif ve sosyal olman lazim

Sevgiliniz olmayışının güzel ya da çirkin oluşunuzla alakası yok. Aslında bakımlı olup olmamakla da alakası yok.
Alakası olsa çirkin denilen kadınlar evlenemez, tırnaklarının arası kir dolu kadınların kimse suratına bakmazdı.
Kendinize bakın. Makyaj saç kıyafet vs vs
Ama bunu ortamda dikkat çekmek için yapmayın çok yapmacık ve itici durur. Kendiniz için kendinizi iyi hissetmek için yapın.
Kafanın içi dışından daha önemlidir. Kitap okuyun bolca.kendinizi duygularınızı ifade edebilecek duruma gelin ne istediğinizi tartıp dökün iyice.
Kendinize saygı duyun ve sevin en önemlisi bu.
Yoksa fakültede birinin beğenisini kazanmak çok da önemli değil aslında hiç değil.
Biraz girişken olmakta da fayda var sanırım.

Canım iş sahibi olana kadar bende hiç tercih edilmedim. Teklif vs almadım. İş sahibi olunca sevdiğim işi yapmaya vE para kazanmaya... kazandığım parayla sevdiğim başka şeyleri yapmaya...sevdiğim şeyleri yapmakla özgüvenimi artırmaya başladım. Ve fark bile etmeden çevremde birileri olmaya başladı. Buluşma teklifleri geldi... yemek teklifleri... giyim kuşam olarak bi şey değişmemişti üniversitedekinden ayrı değildim. Sanırım etrafa yaydığım enerji değişti. Demem o Ki sen kendini sev ki başkası da sevebilsin
Kilit nokta özgüven demek ki

Sevgiliniz olmayışının güzel ya da çirkin oluşunuzla alakası yok. Aslında bakımlı olup olmamakla da alakası yok.
Alakası olsa çirkin denilen kadınlar evlenemez, tırnaklarının arası kir dolu kadınların kimse suratına bakmazdı.
Kendinize bakın. Makyaj saç kıyafet vs vs
Ama bunu ortamda dikkat çekmek için yapmayın çok yapmacık ve itici durur. Kendiniz için kendinizi iyi hissetmek için yapın.
Kafanın içi dışından daha önemlidir. Kitap okuyun bolca.kendinizi duygularınızı ifade edebilecek duruma gelin ne istediğinizi tartıp dökün iyice.
Kendinize saygı duyun ve sevin en önemlisi bu.
Yoksa fakültede birinin beğenisini kazanmak çok da önemli değil aslında hiç değil.
Biraz girişken olmakta da fayda var sanırım.
Çok pasifimdit. Dikkat çekmeyi hiç svmem o yüzdn de sade gitiniyprum zaten. Aslında dediklerinizde haklısınız

Ne okuyorsun ? Belki de biraz daha sosyal olman ce Özgüven geliştirmen gerekiyor
Ne okuduğumu söylemek istemiyorum. Dılarıdan birisi görürse belki tanıyabilir.
Sosyallik kısmına gelirsek. Evet hiç sosyal değilim. Pek çevrem yok. Erkeklerle işetişimim de yok. Özgüven yerlerde zaten

Çok pasifimdit. Dikkat çekmeyi hiç svmem o yüzdn de sade gitiniyprum zaten. Aslında dediklerinizde haklısınız

Siyah mı giyersiniz?
Kalabalıkta kaybolma ihtiyacı o
Ben de tıpkı sizin gibiydim. Şimdi geçen yıllar için pişmanlık yaşıyorum.
Giyinin rengarenk sinemaya tiyatroya gidin. Kabuğunuzu kırın.

Kendine bakmalisin üniversitede sizin gibi kız arkadaşlarım vardı ve bi kaç yıl içinde o kadar değiştiler ki herkes hayranlıkla bakmaya başladı spor yapabilirsin yaşına uygun hafif makyaj güzel ve sana yakışan kıyafetler.... ve önemli olan kendini sevmen sen sevmesen olmaz... biraz da aktif ve sosyal olman lazim
Altif ve spsyal biri deüilim. Girişken de değilim. Bazen tanıdığım insana selam vermeden bile geçerim. Çekingenliğimdem dolayı. Onları kendimden hep üstün görüyorım. Böyle salakça düşümcelerim var işte

Siyah mı giyersiniz?
Kalabalıkta kaybolma ihtiyacı o
Ben de tıpkı sizin gibiydim. Şimdi geçen yıllar için pişmanlık yaşıyorum.
Giyinin rengarenk sinemaya tiyatroya gidin. Kabuğunuzu kırın.
Hayır aksine siyah hiç kıyafetim yok. Sadece demek istediim. Bazıları küpe takar, elbisesiyle uyumlu ayakkabı giyer. Bileğine fular takar. Ama ben bunşaı yapmıyorum. Düz kazak gitiyorum. Bazıları baskılı tişört oluyır falan

İleride gercekten seni seven biri olursa bu kadar hanım hanımcık ve uslu bi kız oldugun için emin ol cok mutlu olacak. Birkaç sene içinde dış görünüşün daha da güzelleşecek acele etme dert etme bunları erkeklerle erkenden çıkmak çokta iyi bi fikir değil benimde lise bitene kadar olmamıstı utangactım zaten. Ama sonra olaylar farklılasıyo merak etme
Burnumu gözlerimi (daha doğrusu bakışlarımı-çünkü saf bakıyorum. Boş bakıyprum ve de gözüm aşırı büyük) ve de ten rengimi bğenmiyprum. Bunlaın artık değişmesi imkansız

Back
X