Neden tercih edilmyorum acaba?

Kendinizi sevin once. Siz kendinizi begenmezseniz baskasi neden begensin? Ikinci sorunda su:" universite bitene kadar sevgili yapmayacagim" Neden? Sevgilisi olan universiteyi bitiremiyor mu?
Hayır üniversiteyi elbet bittebilir. Ama benim okuduğım bölüm biraz ağor. Ona zaman ayıramam. Ayroca akrabalarımın yanında okuyorum. Onlar dışarı çıkmama izin vermiyor. Böyle sprunlar var yani

Herkesin dengi var geçen yıl dul ve çok çirkin şişman arkadaşıma nasip çıktı ve evlendi ki yaşıda 55 idi adam buna kilo altın aldı yeni mobilyalar şimdi hayatında
Çok memnun mutlu mesut o kocayı bulduktan sonra evde kalacak kadın yok
Bu düşüncemi çürüttü örnekte olduğu için

Ne okuduğumu söylemek istemiyorum. Dılarıdan birisi görürse belki tanıyabilir.
Sosyallik kısmına gelirsek. Evet hiç sosyal değilim. Pek çevrem yok. Erkeklerle işetişimim de yok. Özgüven yerlerde zaten
Işte o Yüzden önce bence bu sorunu yenmen Lazım kendine güvenirsen zaten gerisi gelecek emin ol

Tercih edilebileceğiniZ ortamlarda bulunmamışsınızdır. Arkadaşlarla bir cafese bi şeyler içmek gibi, okul gezilerine katılmak gibi. Yani birisi sizi dış görünüşünüz değilde içiniz sebebi ike tercih edecekse önce tanıması lazım.

Tercih edilebileceğiniZ ortamlarda bulunmamışsınızdır. Arkadaşlarla bir cafese bi şeyler içmek gibi, okul gezilerine katılmak gibi. Yani birisi sizi dış görünüşünüz değilde içiniz sebebi ike tercih edecekse önce tanıması lazım.

Birbirimize benziyoruz sanirim biraz.
Fiziksel ozelliklerimiz falan da benziyor makyaj yapmama sade giyinme vs.
Unide fazla cevrem de yok erkek cevrem hic yok.
Ama bir iliskim var. Hersey dis gorunus demek degil. Anlasmak, uyum yakalamak cok onemli. Dis gorunuse gelen hic gelmesin daha iyi.
Bence siz sevgi arayisindasiniz. Ailenizdeki sorunlar olmasa bu erkek arkadas mevzusunu kafaya bu kadar takmayacaksiniz.
Ama şunu unutmayin. Hayirlisiyla hak ettiginiz gibi size layik birisi illaki karsiniza cikicak. Er yada gec.
Simdi gereksiz iliskiler yasayacaginiza ileride bir tanesi olsun tam olsun. Hayirlisi olsun.

Birbirimize benziyoruz sanirim biraz.
Fiziksel ozelliklerimiz falan da benziyor makyaj yapmama sade giyinme vs.
Unide fazla cevrem de yok erkek cevrem hic yok.
Ama bir iliskim var. Hersey dis gorunus demek degil. Anlasmak, uyum yakalamak cok onemli. Dis gorunuse gelen hic gelmesin daha iyi.
Bence siz sevgi arayisindasiniz. Ailenizdeki sorunlar olmasa bu erkek arkadas mevzusunu kafaya bu kadar takmayacaksiniz.
Ama şunu unutmayin. Hayirlisiyla hak ettiginiz gibi size layik birisi illaki karsiniza cikicak. Er yada gec.
Simdi gereksiz iliskiler yasayacaginiza ileride bir tanesi olsun tam olsun. Hayirlisi olsun.
Aynen öyşe sorun sevgi arayılında. Ve bu sevgiyi kendi kendime yaratamama.
Bende öyle düşünüyorum. Bir tane olsun tam olsun. Belki de çok karamsar oldupum için böyle düşünceler içerisindeyim. Ama en büyük sorunum özgüvensizlik acilen bunu çözmem şazım

Dış görünüş önemli biraz dikkat etmelisin. Kuaföre gidip katlı güzel bir saç kesimi yaptır. Kaş bıyık vs aldır. Sonra biraz cilt bakımı yap evde. Dışarı çıkarken hafif bir makyaj yap. Sadece rimel göz kalemi ve ruj sürsen yeter. Bir de güzel kokmaya özen göster. Terleme problemin varsa pudralı koltuk altı rolonlar güzel olur.

Aynen öyşe sorun sevgi arayılında. Ve bu sevgiyi kendi kendime yaratamama.
Bende öyle düşünüyorum. Bir tane olsun tam olsun. Belki de çok karamsar oldupum için böyle düşünceler içerisindeyim. Ama en büyük sorunum özgüvensizlik acilen bunu çözmem şazım
Aynen oyle bir tane olsun hakettigin, sana layik senin icin en hayirlisi olsun.
Acaba ailenle olan problemlerin icin yapilabilecek birsey yok mu ? Illa disarda mi araman lazim ?
Özguven probleminin de temelinde kendini sevmemek yatiyor malesef. Bende hala bunu tamamen aşamadim.
Ama biraz ustesinden gelmeye basladim. Farkli ortamlara girmenin faydasi oluyor. Okuyorsan mesela staj yap cok faydasini gorursun.
Yapamam dedigin seyleri en buyugunden kucugune dogru sirala ve en kucukten itiaberen yapmaya calis.
Birsey soylediginde sana guleceklerini vs. Dusunuyormusun mesela ?

Aynen oyle bir tane olsun hakettigin, sana layik senin icin en hayirlisi olsun.
Acaba ailenle olan problemlerin icin yapilabilecek birsey yok mu ? Illa disarda mi araman lazim ?
Özguven probleminin de temelinde kendini sevmemek yatiyor malesef. Bende hala bunu tamamen aşamadim.
Ama biraz ustesinden gelmeye basladim. Farkli ortamlara girmenin faydasi oluyor. Okuyorsan mesela staj yap cok faydasini gorursun.
Yapamam dedigin seyleri en buyugunden kucugune dogru sirala ve en kucukten itiaberen yapmaya calis.
Birsey soylediginde sana guleceklerini vs. Dusunuyormusun mesela ?
Gülmek değil de kaale almayacaklarıno düşünüyorum. Önemsenmeyeceğimi düşünüyprum.

Burnumu gözlerimi (daha doğrusu bakışlarımı-çünkü saf bakıyorum. Boş bakıyprum ve de gözüm aşırı büyük) ve de ten rengimi bğenmiyprum. Bunlaın artık değişmesi imkansız
Gözün büyük mü ne güzel işte belki makyaj yapınca ortaya cıkar benimde iri ergenken pizayıflıktan patlak duruyodu ama sonra düzeliyo :)

Umarım yanlış anlamazssınız size değil kesinlikle bu lafım bir atasözü var''Bitli baklanın bile kör alıcısı vardır''Derler eskilerden.Tercih edilmemek güzellikle alakası yok kısmet nasip bu işler.kimler kimler koca buldu 40 yaşında dişleri dökülmüş bir bayandı çok da yakışıklı bir beyefendiyle evlendi çok mutlular.Bitanesi gözeri amaydı o bile kendişi gibi ama olan bir adam buldu evlendiDediğim gibi kısmet görmeyle olsa onlar evlenemezdi.

Insan universitede suslenmeyecekse nezaman suslencek ki.
Bnm etrafimda cok suslu tip vardi,bnde bakimli ama sade takilan biriydim.
Ne hikmetse kizlarin pesinde kostugu erkekler benim pesimden kosardi.. O kizlara gore de gayette siliktim yani.
Ama enerjim yuksekti,gulusum bakisim yetiyordu sanirim.
Yani sadece kiyafetle olcak sey degil, pozitif olmalisin.

Back
X