Neden ülkemizde anne oldun cocuguna adamalisin zihniyeti var ya kadın ya duygular??

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.402
2.774
133
Evet bence herkes içten içe bunu hissediyor yaşıyor ama açığa vuramiyor.. hele de boşanma sonrası evlatlara adanan ömür ileride oğluna aşık kayınvalideleri sunuyor bize.. halbuki kadın her zaman sevmeye sevilmeye ihtiyaç duyar evlat sevgisi doyurmaz bu boşluğu eş başka evlat başka .. babam ben evlenirken önce eş sonra evlat sonra anne baba bunu evlenince anlayacaksın demişti..ben bugün bunu anladım ama ülkemizde kadınlarımız anne olunca adeta Meryem Ana olunması bekleniyor cinsellikten utanıyor sevmekten sevilmekten utanıyor sonrada ikinci evlilik sonrası boşanma mutsuz aile bu zincir hiç kirilmiyor..ne zaman arinacagiz bu klişe geleneksel kutsalliktan merak ediyorum görüsleri

Ben hamileyim ama eşime de sen benimle ilgilen ben bebekle ilgilenirim diyorum valla o durum zaten uzaklaşmak için fırsat bekleyenlerle ilgili . Yani normalde de bağları kuvvetli olmayan evliliklerde çocuklar gelince kadın da kocası da aman çocuk canım çocuk vs vs . Sağlıklı iletişim kurduğunuz insanlarla evlenin ki sağlıklı bir evliliginiz olsun .

Back