- 9 Ağustos 2016
- 6
- 3
- 1
- Konu Sahibi BurningAngel
-
Neden umutsuz vaka olasın kilehine çevirmek senin elinde...
Elde edemediğin için bu inat canım. Belki de hayırlısı böyleymis... Ayrıca nisanlansa evlense diyorsun da adam bekarken böyle isen evlense kendini dağlara vurursun Allah muhafaza...
Şu hayatta benim bildiğim ,gördüğüm, yaşadığım, tecrübe ettiğim '' Hayatta hiç bir şeyi unutamazsınız ancak alışabilirsiniz ''
Neden umutsuz vaka olasın kilehine çevirmek senin elinde...
Valla madem bu kadar aklinda niye unutasin ki ? Yaklas bence hamle yap.
Arkadaşım bu kadar seviyorsan git açıl konuş neden hafizani kaybetmek için acı cekesinki?? Ulaşılmaz olan nedir?
Seviyorsan git konuş
Seviyosan git konuş bence.
Seviyorsan git konuş
Unutmak için dua edin. Rabbim kalbimi ondan sogut sana çevir diye
Acı cekme ikinci şansını dene birlikte birseyler yapin zaman gecirin baktin yine mesafeli kendine baska yol seç sevmiyorsa ugrasma unut.
Söyle hoşlandığını. .
Sonu ölüm değil ya . .
Ulaşılmaz olan tatlı geliyor. .
En güzel aşk zor olandır. .
mektup yaz.
belki ondan hoşlanmadığını düşündüğünden yaklaşmamıştır.
Tebessüm ettim :))
Ederim.. Haftasonları falan çalışmadığımda unutucam diyorum, ama onu bir kere görünce başa sarıyorum..
Ama ne yapıcam sorun orda.. Ne dicem ki? Bugüne kadar hiç ilk adımı atmadım
Hayatta söyleyemem bi de durup dururken mi dicem senden hoşlanıyorum diye :) siz olsanız ne yapardınız?
Evet bu da bir ihtimal çünkü ben normalde herkese güleryüzle yaklaşırım. Ama erkekler illa ki anlar diye düşünüyorum. Aslında o benden çok daha çekingen biri. Kesin bu hikaye başlamadan bitecek benim icin ..
Eee çekingenim diyorsun oyleym böyleyim diyorsun başka ne yapılabilir ? Biz mi konuşalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?