Neden unutamıyorum yeter ya :(

İste başka ne yapılabilir çıkmazdayımmm :KK43:
Baska ne yapcan kız başka yok yol ya unutcan ya unutcan zaten seni istememis şimdi istese gelir dimi ? Takıntı sendeki benden demesi..yok mu onla konuşacak birisi ? Hadi konuştu istemedi seni sonra ne olcak bir bunalım daha eyvah !

Düştüysek kalkarız alıştık ama acı veriyor diye bir şey kabulum değil :) Bir şeyden nefret ediyorsanız zaten o yoktur bitmiştir.He seviyorsanız da suç sizdedir emin olun.Çünkü ben kapıları açmazsam hiç kimse oradan içeri giremez bana zarar veremez.Ama açıp sonra kapatıp zili çalmasını beklemek de biraz garip değil mi ??

yazili olarak surekli gorusmeye calisin..whatsappp vs gibi yerlerden. yazili daha rahat konusursunuz. bi is bahanesiyle konusmaya başlayın. konusmayi ilerletin. ara arada selam verin whatsaptan konusun normal konusuyomus gibi. nbr nasilsin naptin vs. zamanla yakinlik olcaktir bence. uygun bi zaman sonra da o acilmazsa siz acilirsiniz

Valla ben de senin gibi biriyim
Yani seviyorsa bişey yapar diye düşünüyorum.
Ve utangaçım. Hatta hayatta bir tek bu konuda utangaçım diyebilirim :)

En fazla aynı ortamda bulunma sıklığımizi artirirdim ben olsam. Başka da bir şey yapmazdım

Çünkü seven erkeğin dağları delecegine inanıyorum :) kadının çabasıyla olan şeyler erkek cephesinde pek kıymetli olmuyor

Siz cekiniyorsunuz acilamiyorsunuz.
Ya oda cekindindiginden acilamiyorsa.
Bence seviyorsaniz bir ışık yakın kapıyı aralayin.eger oda size yakınlık gosterecekse anlayinki oda size boş değil cekiniyor.yok hiç karşılık vermzse unutun umut beslemeyin artık.siz hamlenizi yapın olmazsada nasip değilmiş dersiniz ama siz bi şekilde açılma eğilimi gostermezseniz belki de olur boyu pişman olacaksınız acabalarlarla keskelerle.

Çekingenliğinizin üstüne gidin yıkın tabuları. En fazla olmazsa da kendi yolunuza bakarsınız. O da çekingen diyorsunuz belki bu yüzden size açılmıyor olabilir. Bu işi netleştirin kafanız rahat olsun.

Baska ne yapcan kız başka yok yol ya unutcan ya unutcan zaten seni istememis şimdi istese gelir dimi ? Takıntı sendeki benden demesi..yok mu onla konuşacak birisi ? Hadi konuştu istemedi seni sonra ne olcak bir bunalım daha eyvah !

valla istemiyorum dese bu kadar kafama takmam. ama başkasının konuşması biraz garip olmaz mı ?

Düştüysek kalkarız alıştık ama acı veriyor diye bir şey kabulum değil :) Bir şeyden nefret ediyorsanız zaten o yoktur bitmiştir.He seviyorsanız da suç sizdedir emin olun.Çünkü ben kapıları açmazsam hiç kimse oradan içeri giremez bana zarar veremez.Ama açıp sonra kapatıp zili çalmasını beklemek de biraz garip değil mi ??

ben kapatmadım o kapattırdı :/ diyorum ya bir ara konuşuyorduk hatta dışarda bişeyler yapalım vs demiştik. ama bazı olaylar olmuş ben sonradan öğrendim.. o da onlara inanmak yerine gelip bana sorsaydı di mi ?

yazili olarak surekli gorusmeye calisin..whatsappp vs gibi yerlerden. yazili daha rahat konusursunuz. bi is bahanesiyle konusmaya başlayın. konusmayi ilerletin. ara arada selam verin whatsaptan konusun normal konusuyomus gibi. nbr nasilsin naptin vs. zamanla yakinlik olcaktir bence. uygun bi zaman sonra da o acilmazsa siz acilirsiniz

evet ben yazarsam cevap veriyor ama ilk o yazmıyor. ben de o yazmayınca yazmıyorum. kısır döngü yani :)

Valla ben de senin gibi biriyim
Yani seviyorsa bişey yapar diye düşünüyorum.
Ve utangaçım. Hatta hayatta bir tek bu konuda utangaçım diyebilirim :)

En fazla aynı ortamda bulunma sıklığımizi artirirdim ben olsam. Başka da bir şey yapmazdım

Çünkü seven erkeğin dağları delecegine inanıyorum :) kadının çabasıyla olan şeyler erkek cephesinde pek kıymetli olmuyor

aynen işte :) aslında karşı cinse de biraz mesafeli biri. doğrusunu söylemek gerekirse şirkette en fazla konuştuğu kız da benim sanırım

Siz cekiniyorsunuz acilamiyorsunuz.
Ya oda cekindindiginden acilamiyorsa.
Bence seviyorsaniz bir ışık yakın kapıyı aralayin.eger oda size yakınlık gosterecekse anlayinki oda size boş değil cekiniyor.yok hiç karşılık vermzse unutun umut beslemeyin artık.siz hamlenizi yapın olmazsada nasip değilmiş dersiniz ama siz bi şekilde açılma eğilimi gostermezseniz belki de olur boyu pişman olacaksınız acabalarlarla keskelerle.

zaten o da çekingen biliyorum. yani ışık yakmak derken? karşılaştığımızda gülümsüyorum, konuşuyoruz falan işte. daha ne yapayım :) aynı yerde çalışırken bişey yapamam çünkü kötü sonu olursa karşılaşmak istemem onunla bir daha

Çekingenliğinizin üstüne gidin yıkın tabuları. En fazla olmazsa da kendi yolunuza bakarsınız. O da çekingen diyorsunuz belki bu yüzden size açılmıyor olabilir. Bu işi netleştirin kafanız rahat olsun.

siz diyebilir misiniz senden hoşlanıyorum diye birine ? pat diye öyle

İstenmediğin zaten gelip senle konuşmayışndan Belli değil mi ? Görmezden geliyor işte seni daha ne olsun ki şehri mi terk etsin :)

Selam kızlar. Üye olmadan takip eden biri olarak dayanamadım ve üye olup yazıyorum artık.

Biliyorum okuyunca çoğunuz "kafayı mı yedin" diyecek ama olsun. Benim derdim birini unutamamak. Bu kişiyle aynı şirkette çalışıyoruz ama bölümlerimiz farklı olduğu için haftada bir iki kere karşılaşıyoruz. Onda da "selam, nasılsın" falan o kadar. Çook çok nadiren de internetten bi olay olursa kısacık konuşuruz. Onunla tanıştığım günden beri, yani iki seneden beri hoşlanıyorum ondan. İlk tanıştığımız zamanlarda yakınlaşmamız olmuştu fakat bir-iki fesat insancık benim arkamdan bişeyler söylemiş ve bu arkadaş da kendini geri çekti. Ben de üstüne düşmedim. Ama işte unutamıyorum bu kişiyi. Görmesem de, haber alamasam da, muhabbet edemesem de içimden atamıyorum. Çivi çiviyi söker olayına değinecekler olabilir, onu da denedim. Başka erkeklerle tanıştım, konuştum ama hiç ilerisi olmadı. Ve iki senedir onun da sevgilisi yok, benim de yok. Keşke diyorum sevgilisi olsa veya nişanlansa falan da ben de unutmak için sebep bulsam. Küçük de değiliz 24/25 yaşlarındayız. Bu konuda tavsiye var mı ? Hafızamı kaybetsem keşke offff :KK43: Hiç ağlamayan ben, bazı geceler bu sebeple ağlıyorum. Gidip konuşun demeyin asla yapamam öyle bişey.. Resmen umutsuz vakayım..
Niye gidip konuşamıyon onu anlamadım? Mazoşist misins en? Acı cekmek aglamk hoduna mı gdyo??

Back
X