Neden ve Ne Zaman???

lovemetender_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
252
87
29
Merhaba;
Belki konumu çok sıradan bulacaksınız ama şu günlerde durmadan aklımda olan ve canımı sıkan bir konu var. Lütfen bana yardımcı olun, önerileriniz ya da yaşanmışlıklarınız önemli. 20 yaşındayım ve bu zamana kadar gerçekten ama gerçekten hiç sevgilim olmadı. İnternette konuşmalarda dahil hiç ama hiç olmadı. Bekledim lisede olur dedim bekledim üniversitede olur dedim ama 2. sınıfı bitirmek üzereyim ve hala yok. Artık olmaz gibime geliyor. Ve artık umudum hiç yok. Siteleri okuyorum bloglara bakıyorum aynı dertten olanların konularını okuyorum.... Artık kısmetim gelmeyeceğine kanaat getirdim. Gerçekten sevilmek istiyorum. Hayalimde birini oluşturuyorum rabbime dua ediyorum. Ama olmuyor ve bu gün geçtikçe daha da canımı sıkıyor. Umudunu kesme diyorum kendime ama işte durum böyle olunca... :KK43: :KK43:

Benimde ilk erkek arkadasim 19 yasinda olmustu (ne kadar erkek ark denilebilirse). Yasin hala genc. Acele etme. Bu isler planlamayla olmuyor. Birgun bir bakarsin hic anlamadan biri girmis hayatina. 20 yasinda birseye gec kalmis degilsin henuz

Benimde ilk erkek arkadasim 19 yasinda olmustu (ne kadar erkek ark denilebilirse). Yasin hala genc. Acele etme. Bu isler planlamayla olmuyor. Birgun bir bakarsin hic anlamadan biri girmis hayatina. 20 yasinda birseye gec kalmis degilsin henuz

Tabi ki de geç kalmış değilim ama genç yaşta sevgili olaların yaşadıkları daha farklı oluyor. Tabi ki de kader ne zaman olacağı belli olmaz ama o kadar umutsuzum ki hiç bir zaman ne beni seven ne de istediğim biri çıkmayacak galiba. :KK43:

Hiç birşey için geç kalmamışsın canım. Sen şuan o kadar masum ve temizsin ki emin ol hiç beklemediğin bir anda bir bakmışsın evlenmişsin bile :KK15:

Hiç birşey için geç kalmamışsın canım. Sen şuan o kadar masum ve temizsin ki emin ol hiç beklemediğin bir anda bir bakmışsın evlenmişsin bile :KK15:

Böyle hikayeleri okuyorum 28 diye düşünürdüm 23ünde evlendim o kadar mutlu oluyorum ki.Arkadaşlarımın sevgilileri oluyor onlardan çok mutlu oluyorum. Hatta olmayanlara hayırlı dualar ediyorum. Kendimede her zaman duamı eksik etmiyorum. ama geleceğimi hiç göremiyorum. Gerçekten bu konuda çok karamsar oldum. :/

X