Neden yapıyor bunu ?

Kimimkiben

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
10
0
16
İstanbul
Ablam , sürekli kendi eşini yakışıklı bilmemne diye övüp benim eşime çirkin , kısa gibi yakıştırmalar yapıyor ? İyi de banane senin eşinin yakışıklılığından ya da olmayışından. Neden benim eşimi aşağılayıcı şeyler söylüyor ? Gıcık oluyorum ama !

seni kızdırmak hoşuna gidiyor belli ki

sorun edecek bir durum yok
sende onun sinir olduğu noktalardan gıcık et .

Son düzenleme:

Ablanin komplexli oldugunu düsünüyorum. Herhangi bi sebepten kendini sana karsi ezik hissediyo olabilir mi? Esinin egitim seviyesi, senin egitim seviyen, senin esinle cok iyi gecinmen filan gibi. Bence ablanin kompleksli oldugu konuyu bulup ona destek olursan, o da daha ilimli biri olur.

hımm..ablan ...kardeşini kıracak kadar sorunlu...kusuruma bakma...hem sadece eşin konusund mı böle?düşün bakalım...:26:

Eşim türkiyenin en iyi üniversitesi dediğimiz bir okulda okumuş ve şu an öğretim görevlisi . Kültürel olarak kıyaslarsak onun eşi çok aşağıda kalır ancak asla onları mahcup edecek küçücük dahi bir cümle kurmadım. Ben onları incitmekten çok sakınırım. Üzülmelerini gerçekten hiç istemem. Ama ablam eşim için üzücü şeyler söylemekten çekinmiyor ve haliyle kırılıyorum.

işte sebep ortaya çıktı...

O eşinin yakışıklılığını öveceğine gitsin kendi güzelliğini övsün daha iyi

Önüne gelen herkese eşim şöyle eşim böyle eşim çok yakışıklı vs diye orda burda muhabbetini yaparsa ,elinden alıverirler valla dikkat etsin

Sende söylediklerini aldırma

Eşinin başarısını ve şuanda ki konumunu kıskandığından böyle bi kıyaslama girişiminde bulunuyor

Senin yerinde ben olsaydım;kardeş mardeş anlamaz ağzının payını verirdim

Böyle bir düşünceyle , seni incitecek şeyler yapmaması gerektiğini açık açık söylerdim

Dimi ama yani banane onun eşinin kara kaşından gözünden ? Gelmiş resmini gösteriyor ne kadar şöyle böyle değil mi diye bende edim ki banane senin kocanın güzelliğinden ,Allah sahibine bağışlasın !

Canım Belli ki ablan egosunu tatmin ediyo. Boşverr takma kafana. Eğer Rahatsız oluyosan Bu durumdan ablanla açık açık konuş ve uyarını yap.Bir daha bu şekilde konuşmamasını söyle. O kadar basit

''Bir daha eşimin dış görünüşü hakkında yorum yapmanı ve eşinin dış görünümüyle kıyaslamanı istemiyorum'' de. Bunun düzgün bir şekilde dile getirdiğinde bir daha tekrarlamaz bence.

''Bir daha eşimin dış görünüşü hakkında yorum yapmanı ve eşinin dış görünümüyle kıyaslamanı istemiyorum'' de. Bunun düzgün bir şekilde dile getirdiğinde bir daha tekrarlamaz bence.

Denerim , ama rahatsız olduğumun farkına varamayacak kadar kör mü ? Eğer değilse uyarmı ne kadar ciddiye alır bilmiyorum..

Senin eşin sana güzel benimki bana güzel . Artık bu konuyu kapatıp daha önemli konular konuşalım mı ? De ablana

Bir daha böyle bir şey dediğinde ablan, sen de ona : "Ben eşimin kara kaşına, kara gözüne değil, kültürüne,zekasına,karakterine vuruldum. Hem ayrıca, insana sevdiği dünyanın yakışıklısı gelirmiş. Benim eşimde bana öyle " de kibarca geç canım :)

Ablamla otururken bizde konuşuruz 'ay ne kadar yakışıklı dimi? gözleri ne kadar güzel dimi? ' der devamlı bende desteklerim onu evet çok yakışıklı diye hiçte anormal karşılamadım bugüne kadar Ama sizin eşinizi kötülemesi tuhaf biraz. Sizde ona yapın aynı şeyi, alın eşinizin resmini 'bak burda ne kadar yakışıklı, şöyle böyle' diye övün.
Kötülemeye devam edersede ' sen bide onu benim gözümden gör' dersiniz

eğer şakayla karışık yapmıyosa ki öyle olsa sende rahatsız olmazdın.ozaman eşinin mesleğini filan kıskanıyo sanırım

Karşısına geçip, düzgün bir uslupla böyle yapmasından rahatsız oldugunu ve bir daha bu şekil cümleler duymak istemedigini söyleyebilirsin ablana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…