- Konu Sahibi Kimimkiben
-
Ablam , sürekli kendi eşini yakışıklı bilmemne diye övüp benim eşime çirkin , kısa gibi yakıştırmalar yapıyor ? İyi de banane senin eşinin yakışıklılığından ya da olmayışından. Neden benim eşimi aşağılayıcı şeyler söylüyor ? Gıcık oluyorum ama !
Eşim türkiyenin en iyi üniversitesi dediğimiz bir okulda okumuş ve şu an öğretim görevlisi . Kültürel olarak kıyaslarsak onun eşi çok aşağıda kalır ancak asla onları mahcup edecek küçücük dahi bir cümle kurmadım. Ben onları incitmekten çok sakınırım. Üzülmelerini gerçekten hiç istemem. Ama ablam eşim için üzücü şeyler söylemekten çekinmiyor ve haliyle kırılıyorum.
işte sebep ortaya çıktı...
O eşinin yakışıklılığını öveceğine gitsin kendi güzelliğini övsün daha iyi
Önüne gelen herkese eşim şöyle eşim böyle eşim çok yakışıklı vs diye orda burda muhabbetini yaparsa ,elinden alıverirler valla dikkat etsin
Sende söylediklerini aldırma
Eşinin başarısını ve şuanda ki konumunu kıskandığından böyle bi kıyaslama girişiminde bulunuyor
Senin yerinde ben olsaydım;kardeş mardeş anlamaz ağzının payını verirdim
Böyle bir düşünceyle , seni incitecek şeyler yapmaması gerektiğini açık açık söylerdim
''Bir daha eşimin dış görünüşü hakkında yorum yapmanı ve eşinin dış görünümüyle kıyaslamanı istemiyorum'' de. Bunun düzgün bir şekilde dile getirdiğinde bir daha tekrarlamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?