Neden yapıyor bunu ?

Aynen sadece eşini övüp geçse derim ne güzel , ancak benim eşimi direk çirkin vs gibi yerince rahatsız oluyorum. Zaten şakayla karışık diyorum benim gözümde ondan başka yakışıklı yok gibisinden . Yeterli gelmiyor şakayla karışık sanırım.

Ben olsam şimdiye kadar çoktan kızmıştım sonuçta ablan değilmi? ona kızabilicek kadar samimisiniz, şahsen biz herşeyi söyleriz birbirimize hiç kasmadan. Şakayla karışık değilde ciddi ciddi sizde bikere sinirlenin bakalım ne diycek, en fazla 1-2 gün küser heralde.

Eşiyle ilgili "ne kadar yakışıklı değil mi" derse "bilmem eşimden başkasına erkek gözüyle bakamıyorum" deyip kapat konuyu. Bu arada eşinize laf söylemesine takıldım. Biri benim eşimi kötüleyecek abla kardeş dinlemem var yaaaaa.... Haddini bilsin herkes.

Ne kadarr sacma laflarmis bunlar.Bazi insanlar dusuk konusur kardesinde onlardan biri demekki..diye diye dursun bence:)...
Yakisiklilik kac yazarr adam gibi huyu olsun yeter

Ben direk ablama görmemiş gibi övüp durma be kocanı derdim Sevgilimi, eşimi kötülerse de elini tutan benim der kapatırım konuyu.
Sizin olayda bariz statü etkiliyor. Malesef bu durum iki damat arasında da, iki gelin arasında da yaşanıyor.

Ablanizda asagilik kompleksi var galiba. Benimde kizkardesim var ve bir kere bile esimin dis görüsüyle alakali bir laf attigini bilmem, tam tersine hep huy önemli deriz, güzellik ne yarar, ici cürük olduktan sonra.

ablanız eşiyle hiç mutlu değil o anlaşılıyor kendini eşinin dış güzelliğiyle oyalamaya çalışıyor yakında boşancan diye dert yanmaya başlar

şakayla karışık sen de ablana dokundur bir iki kez.. eşekten düşeni anlar o vakit :93:

Madem öyle yapıyor.
Sen de deki "Neyse en azından benim eşime kızlar musallat olmuyordur. Seninki çok yakışıklı valla senin yerinde olmak istemezdim. Sürekli gözüm arkada olurdu" de :)

senin açından üzüldüm belki kötü niyeti yoktur kardeşinin ama böyle kıskançlıkları kardeşler bile yapıyorsa birbirine artık hiçbir şey demiyorum insanın kardeşi canıdır seni kırmaktan kocasını övmekten neden zevk alıyor anlamıyorum ama altında ağır psikolojik şeyler yattığını düşünüyorum seni gerçekten kıskanıyor .eş kıyaslamak ne ya çocuk gibibence bu durumu konuşmalısın o ablansa diğeri de hayat arkadaşın laf söyletmemelisin bence.

Peki arkadaşlar benim akrabalarımın bir kısmı da sizinkilere benzer fikirleri paylaşıyorlar. Yine de o benim ablam ,peki bu durumda onu bu duygulardan içine düştüğü üzücü durumdan çıkmasına nasıl yardımcı olabilirim ? Eminim hoş şeyler hissetmiyordur. Ve ablam çabuk küsüp kolay kolay barışmayan da biridir ne yapabilirim sizce ?

Ablanızmış niye elti gibisiniz anlamadım

Ben eşimin huyunu seviyorum, baki olan o deyip geçin..

Son düzenleme:
ozaman siz de 'Allah çirkin şansı versin ablacım herkese bak benim kadar güzel bir kadınla evli üstelik maşallah çok mutluyuz işi de güzel keşke herkes bizim gibi olabilse ne yakısıklı erkekler görüyorum ama çok boşlar bence allah bizi birirbirmz için yaratmış üstelik bana göre de çok yakışıklı tütütütü maşalah eşimle bana ' de mutlu görünerek ve gülerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…