Neden yazmadı ki..

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Çok samimi olmadığım ama liseden tanıdığım bir erkek arkadaşım, bir erkek arkadaşıyla fotoğraf atıyordu hep.
Çocuğu baya beğendim ekledim. Bir kaç gün oldu birbirimizin fotoğrafını beğeniyorduk, bugün mesaj attı. Çok güzel konuştuk. İyiki beni eklemişsin , ben çok sevindim açıkçası dedi. İltifatlar etti. Çok istekli gibiydi. Daha sonra şu an müşteriler geldi işim bitince hemen yazıcam sana dedi.

Ama kaç saat geçti yazmadı. İşi bitmiştir diye düşünüyorum çünkü gece çalışacağı bir iş değil. İnstagrama da girip çıktı bi kaç kere. Uzun süredir böyle mutlu olmamıştım, zaten ne zaman bir şey olacak olsa hep engel çıkıyordu. Şimdi tam böyle sevinmiştim. Yani ne oldu, neden yazmadı ki. Anlamıyorum, ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama yazıcam demişti :(

Okurken en son bir ay önce yazmış sandim,bir.kac saat olmuş. Üstelik daha ilk yazışma ne çok anlam yukluyorsunuz ha.
Sen öyle yazınca ben evleniriz sanmistim,diye mesaj at.
Bir kaç saat olmadı öğlen konuştuk. Ve işim bitince yazıcam dedi. Yani konuşma bitmiş olsa zaten beklemem bir kaç gün. Okuduğunuzu anlamayıp bir de üstüne laf sokuyorsunuz ya gerçekten elinize ne geçiyor merak ediyorum

Bir kaç saat olmadı öğlen konuştuk. Ve işim bitince yazıcam dedi. Yani konuşma bitmiş olsa zaten beklemem bir kaç gün. Okuduğunuzu anlamayıp bir de üstüne laf sokuyorsunuz ya gerçekten elinize ne geçiyor merak ediyorum
E tamam oglen yani yine bir kaç saat önce olumuyir mu
Hemen de sinirlen zaten,sanki ben yazmadım.

Çok samimi olmadığım ama liseden tanıdığım bir erkek arkadaşım, bir erkek arkadaşıyla fotoğraf atıyordu hep.
Çocuğu baya beğendim ekledim. Bir kaç gün oldu birbirimizin fotoğrafını beğeniyorduk, bugün mesaj attı. Çok güzel konuştuk. İyiki beni eklemişsin , ben çok sevindim açıkçası dedi. İltifatlar etti. Çok istekli gibiydi. Daha sonra şu an müşteriler geldi işim bitince hemen yazıcam sana dedi.

Ama kaç saat geçti yazmadı. İşi bitmiştir diye düşünüyorum çünkü gece çalışacağı bir iş değil. İnstagrama da girip çıktı bi kaç kere. Uzun süredir böyle mutlu olmamıştım, zaten ne zaman bir şey olacak olsa hep engel çıkıyordu. Şimdi tam böyle sevinmiştim. Yani ne oldu, neden yazmadı ki. Anlamıyorum, ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama yazıcam demişti :KK43:

Vardır bir yoğunluğu yada nabzınızı ölçmek içinde sallıyor olabilir akışına bırakın zaten gelecekse gelir yada sizde baştan görmüş olursunuz

Sizde hemen beklenti içine girmişsiniz gibi hissettim. Başka işi çıkmıştır ya da unutmuştur arada kaynamistir yazar bir gün

çok pardon da daha muhabbet edilen ilk günden kaç saat geçti yazmadı kafası bana tuhaf geliyor. biz sevgilimle flört ederken 1 gün sabahtan akşama yazmadığımız oluyodu. çünkü mesajla gözünü çıkarmayı seven tipler değildik.

yüzyüze görüştüğümüzde uzuuun uzuun sohbet ederdik. mesajlarda daha anlık şeyler olurdu haliyle zaman uzardı.

gözünüzü seveyim böyle şeylere takılmayın. bir gün mesajlaştınız diye taramalı gibi yazması zaten anlamsız olan.

Erkeklerin çoğunda var bu huy bir flörtüm vardı kışın şunları yapıcaz bunları yapıcaz söz falan diyordu iki gün sonra hiç yazmadı. Hemen herkese inanmayın gaza geliyorlar sonra gazları geçiyor
Daha önce yaşadım bende aynen kışın şunları bunları yaparız demişti. Sonra bir öğrendim meğer sevgilisi varmış😃 gerçekten bıktım artık bu sefer bari böyle olmasın güzel devam etsin

çok pardon da daha muhabbet edilen ilk günden kaç saat geçti yazmadı kafası bana tuhaf geliyor. biz sevgilimle flört ederken 1 gün sabahtan akşama yazmadığımız oluyodu. çünkü mesajla gözünü çıkarmayı seven tipler değildik.

yüzyüze görüştüğümüzde uzuuun uzuun sohbet ederdik. mesajlarda daha anlık şeyler olurdu haliyle zaman uzardı.

gözünüzü seveyim böyle şeylere takılmayın. bir gün mesajlaştınız diye taramalı gibi yazması zaten anlamsız olan.
Siz yanlış anlamışsınız. Zaten konuşma normal bitse, hani konu kapanıp görüşürüz falan dense beklemezdim. Ben kendimde sürekli konuşmayı sevmiyorum, iki üç gün yazmasa anca merak ederdim. Ama işi bitince hemen yazacağını söyleyince ister istemez bekledim. Yoksa o bahsettiğiniz kafada değilim

Siz yanlış anlamışsınız. Zaten konuşma normal bitse, hani konu kapanıp görüşürüz falan dense beklemezdim. Ben kendimde sürekli konuşmayı sevmiyorum, iki üç gün yazmasa anca merak ederdim. Ama işi bitince hemen yazacağını söyleyince ister istemez bekledim. Yoksa o bahsettiğiniz kafada değilim

tamam işim bitince yazarım demiş. belki evine geçti uyudu, yazmak için instagramı açtı ama bişi çıktı yazamadı kapadı.. böylede beklenti anlamsız.

Back
X