Neden zor olanlara aşık olur ve bitürlü aşka karşılık bulamayız??

indecisive06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
73
13
28
Benim gibi olan vardır mutlaka,zor olanlar niye çekici zor elde ettiği halde aşkını devam ettiren yok mu,nasıl başarıyorsunuz bi sır verin,adamın benden hoşlandığını düşünüyorum ama iyi niyetli mi kötü niyetli mi,gerçekten seviyomu kullanmak için mi anlayamıyorum,anlamanın yolları neler tecrübeliler yardım ederseniz çok sevinicem

Aslında bence bunun bir yolu yok. En azından her şey her insanda aynı sonucu vermez.

Bu kişisel bir durum. Kişinin durumu+sosyo ekonomik durumu+çevresi+ hal hareketleri.. Hepsinin harmanlanmasıdır.

Gözünü 4 açacaksın tabi. Bayat numaraları yemeğe gönüllü olursa kızlar zaten anlaşılır gibi bile olsa anlamazlar.

Tşk ederim BenIpek.evet herkesde farklıdır yolları,ama genel geçer bazı numaralar neler acaba bizlerin kandığı,ben hala çözemiyorum bu erkekler neleri gerçekten isteyerek yapıyo neleri numaradan,adamın gerçekten sevdiğini nasıl anlicam bilmiyorum

Siz izin vermedikten sonra kimse sizi kullanmaz, kullanmaktan kastiniz ne olursa olsun.

Cok azi disinda bes para etmez biri oldugu her halinden belli olmayan adam gormedim.

Bakmayin siz 'aldatildim, hakarete ugradim' diye ortada dolananlara...

Adamin her hareketini hosgorup tavir koymuyorlar...

Kendilerini uyaranlara 'ama beni seviyor taaaam mi' diye dikleniyorlar.

Sonra da adam arkasini donup gidince ahlanip vahlaniyorlar.

Hepimizin duygulari, kalbi var ama aklin da yolu birdir.

Akliniza yatmayan, suphe uyandiran bir seyler oldugunda 'ne oluyoruz' demeyi bilin...

Fazla iyi niyetli olmayin, gerektiginde rest cekin, anlamlandiramadiginiz durumlari danisin guvendiginiz insanlara ama hosunuza gitmeyen tavsiyeler gelince geri adim atmayin, onlara kulak verin yeter...

Kisacasi karsinizda oscarli bir oyuncu yoksa ve siz de gonullu degilseniz kimse sizi kandiramaz.

Her şey kişide bitiyor bizde yani körü körüne dalmayacaksın ilişkiye hal hareketini gözlemleyeceksin test edeceksin her halinde sana tavrı nasıl olucak çekilmez olduğunda bile.

Ve yakın arkadaşları çok önemli en samimi olduğu arkadaşı ve arkadaşları nedir necidir nasıl yaşam tarzları vardır zira kafa yapımız uyuşmadıkça yakın olamayız değil mi ?

Benimde görüşüm bu

Vallahi gonul nerde agzina s.cacak varsa gidip ona asik oluyor, kralice edecek olan varsa bile.

Sebebini bilen beri gelsin.

Çok tşk ederim yorumlar için,ben baştan rest çektim çünki adam bana diklendi ben de diklendim dayanamadm ayrıldm,ufak tefek yardım etmeye çslışmsları falan oldu sonrasında,niye yaptı anlamadım,ben sadece yardım etmk istedim dedi,kafamı karıştrdı.net bi geliş diildi tabi.benden bekliyo galiba düşüncem yüzünden kendimi kullandırtmış gibi oldum adama yanaşarak,istemeden de olsa durum öle görünüo,ben niyetini anlayamadım bitürlü de soramadım alıcam cvbı yediremem diye salaklık işte bu.tek mesele çok yüz vermek mi ozaman

Biraz zaman geçince kullanmaya mı çalışıyor sevip değer mi veriyor davranışlarından anlarsın.

Arkadaslar ne kadar bencil burnu havada guzel bakimli kendine guvenli olursaniz karsi taraf o kadar cok sizi sever...ama cogu kIz bunun tam tersi gibi davranip kendinden cok karsi tarafa deger verdigi fedakarlik gosterdigi anda kaybetmeye baslar...bi de aglak olmayin lutfen erkekler zayif kizlardan hoslanmaz...30 yas ustuyum simdiye kadar terkedilmedim hep terkettim..tecrube konusuyo yani...

Adamın çevresnde aile ilişkilerndr iş ilşkilernde bi terslik yoksa ,sosyoekonomik düzeylerde aynıysa,sorun başka şeyler olabilirmi?mesela kızın geçmişi,ve geçmişini dürüst olmak adına detsylaryla anlatması(sorduğu için) her erkek kaldırmak istemiyo,ama aşıksa hiçbişeyn sorun olmaması gerekir bu durum bana mantıklı gelmiyo aşık bile olsa bazı gerçekler erkekler için daha mı baskın acaba

Olay su kendini kaf daginda gorcen karsi tarafi ise ezcen..haa bu arada ekonomik olarak guclu olcak genel kulturunle adami ters kose yapcan..hobilerin olcak..o olmasa da her daim ayakta olabilcek kadar guclu oldugunu ve ne olursa olsun istedigin an istedigin kalitede insani elde edebilecegine adami inandircan..iste o an adam senindir...ve ayrica kendi kurallarin olcak benimsedigin ve karsi tarafa bunu kabullendircen ..istemedigin seyleri asla o istiyo diye yapmican...yani kendini gelistirip olabildigince de agirdan satcan...kendini nasil gorursen karsi tarafta seni oyle gorur..

Ve bunuda iyi bisiy gibimis yayiorsun,yazık.

Süpersin,tam akıl almalıksın,bizimle tecrübelerini paylaşmanı 4gözle bekliyorum,tmm bakım önemli,kendine güven heryerde lazım,peki bencillik eminim bunları dozunda yaptın ki adamlar tepki göstermedi,ortasını nasıl ayarlıyosn,ben baştan bencil sinirli dalıyorum olaya adama fazla mı gelio,sevmiyosa zaten burdan belli olur diye yapıyorum,hiçmi yumuşamamak lazım,kritik nokta bu mu,taviz vermeden,ama ozaman da tartışıyosn sürekli,tartışma olunca ben adam beni sevmiyo heralde benim dediğime gelmiyo diyip yıkılıyorum,ayrılaym daha fazla üzülmiyeyim diye,sonrada ayrılınca unutamıyorm adamı,hakszlık mı ettim düşüncesi resmen taviz vermeme sebep oluo,

O erkeğe göre değişir kimi derki illa bakire olacak kimi derki beni geçmişin ilgilendirmez anlatmana gerek yok

Ki detaya gerek yok bu konu da yüzeysel basit anlatılır geçilir üsteliyor ise zatwn sıkıntı var burda önemli olan kadının duruşu senin hayatında olmadığı bir dönemi sorgulayamaz katiyen haddi değil

Ha erkekler de saf değil biliyorlar yalanlarımızı vs dürüstlüğe önem verir yalanını yakalar o bitirir sizi.

Sana soruldumu olay ne tam olarak ? Kullanılmak demişdin konu başında da aklımda yandı ampüller

Ve bunuda iyi bisiy gibimis yayiorsun,yazık.

Dogrusu bu hatunun yazdigi zaten, fedakar hatunlar hep eziliyor, hicbir zaman kiymetleri bilinmiyor.

Ben cotonprencess in yazdigi her seye katiliyorum, sadece adam tavlamak icin degil, genel anlamda bir kadin, bir insan boyle olmali. Ozgur, kulturlu, ne istedigini bilen, bakimli, kendine maddi manevi guvenen, bagimsiz......boyle bir insan olmayi kim sitemez ki, ne var bunda? Ezik, cahil, zavalli, bagimli, aglak olmak daha mi iyi?

Aynı tarzları seviyoruz galiba,ne isterki böle tipler,kendin gibi olursun sinir olur çekemezler,herşeyi sorun ederler,onlarn istediği gibi davranaym dersin bu seferde sen böle diildin der sonra soğurlar ha zevkleri oldumu hiiç hayır demezler ama ne olursan ol,pislik ya bunlar niye pislikler çekici ,beynin bunu anlaması ve uzak durması niye zor

garip ama erkeğin üzerimde ağırlığı olsun istedim hep gel gör ki KALBİMDE ağırlık yaptı hepsi.
bilmiyorum böyle kolay, espirili rahat tipleri sevemedim.
bunun acısını evlenince de daha bir anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…