- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi indecisive06
-
3 kuruşluk insana 5 kuruş değer veririz kalan 2 kuruşu bize (kibar olayım) ceza olarak zerk eder.neden mi çünkü biz kadınlar sevdiğimizi çok belli eder karşımızdaki adamın totosunu kaldırırız oda bu gazla triplere girip başka arayışlara dalar
Erkekler sanildigi kadar saf degiller.
Hepsi 'ararsa hemen acmayayim, naz yapip surundureyim' taktiklerinden haberdarlar yani onlara ancak onlarin izin verdigi kadar naz yapabilirsiniz.
Daha dun kuzenimle konusuyorduk, kiz arkadasinin sabah soguk davrandigini...
İlgi gormek icin bunu yaptigini bildigini soyledi, 'iltifatlar edeyim, gonlunu hos tutayim da sevinsin ariza cikarmasin' dedi.
Ama bir yandan da uzunlari yakti, oyun oynayacak degil iliski yasayacak olgunlukta bir kiz ariyor, ayrilik kapida ama kiza sorsaniz ipleri eline aldi, oglan deli divane...
Dusunun kizin bu tavrindan rahatsiz olan cocuk daha 23 yasinda...
Yani karakterinde mesafe olmayan bir kadin taktik olsun diye icinden gelmeyen sekilde davranirsa...
İtici olmakla kalmaz, ici de rahat etmez yok 'ileri mi gittim ya benden sogursa' vs vs diye sonra basladigi noktadan da geriye gider iliskisinde...
O nedenle konu sahibi, siz siz olun kendiniz olmaktan vazgecmeyin.
Belli ki cok naifsiniz, erkekler de az degil, taktik yapayim derken kendiniz oyuna gelmeyin.
Çok çok doğru şeyler yazmışsnz tşk ederim,sırf taktik yapmak için kendin olmamak komik duruma düşmek en kötüsü ve direk gözden düşürüyo yeni denzlere yelken fikri çınlıo adamlrn kulağında , fikirlerine dikkat edicem, naiflik diz boyu bende,daha ilk görüşte konuşmada bile anlaşılıo nasıl kırcam bunu bilmiyorm tipim zaten baştan kaybedio nayifin de nayifiErkekler sanildigi kadar saf degiller.
Hepsi 'ararsa hemen acmayayim, naz yapip surundureyim' taktiklerinden haberdarlar yani onlara ancak onlarin izin verdigi kadar naz yapabilirsiniz.
Daha dun kuzenimle konusuyorduk, kiz arkadasinin sabah soguk davrandigini...
İlgi gormek icin bunu yaptigini bildigini soyledi, 'iltifatlar edeyim, gonlunu hos tutayim da sevinsin ariza cikarmasin' dedi.
Ama bir yandan da uzunlari yakti, oyun oynayacak degil iliski yasayacak olgunlukta bir kiz ariyor, ayrilik kapida ama kiza sorsaniz ipleri eline aldi, oglan deli divane...
Dusunun kizin bu tavrindan rahatsiz olan cocuk daha 23 yasinda...
Yani karakterinde mesafe olmayan bir kadin taktik olsun diye icinden gelmeyen sekilde davranirsa...
İtici olmakla kalmaz, ici de rahat etmez yok 'ileri mi gittim ya benden sogursa' vs vs diye sonra basladigi noktadan da geriye gider iliskisinde...
O nedenle konu sahibi, siz siz olun kendiniz olmaktan vazgecmeyin.
Belli ki cok naifsiniz, erkekler de az degil, taktik yapayim derken kendiniz oyuna gelmeyin.
Bu güzel laf iyi özetledi ağzına sağlık3 kuruşluk insana 5 kuruş değer veririz kalan 2 kuruşu bize (kibar olayım) ceza olarak zerk eder.
Kim bulmuş neyi bulmuşOoooo bacım yaaa ne diyim ki ben sana bulmuş kaçırma o zaman.
Bu güzel laf iyi özetledi ağzına sağlık
Ne erkek ne bayan çekmek istemiyo,sorun olmasn dediği yapılsn istiyo hele de 30 yaş üstysen bittin,adamlar felaket deneymli.herşey anlaşılıo şıp diye,bence erkekler daha zeki,kadınlara zeki olduğunu hissettirenler var bi de,yani safa yatanlar,kızı kaybetmemek için,yoksa erkeklik egoları biçok konuda önde olmalarına yetiyo,bunu yediremiyorm,başka konularda bayanın öne geçmesi gerekiyoeski erkek arkadaşım çok zor biriydi artık bir süre sonra onu hırs haline getirdim 9 ay sonra artık ipler benim elimdeydi bu defa 'bu oyunu ben kazandım' diyip ben yol verdim o çok emindi ne yaparsa yapsın onu bırakamayacağımdan sürekli bunu kullandı bana çok kötü günler yaşattı hergün ağlardım ama o hiç bişey olmamış gibi telefonunu kapatırdı umursamazdı . Ondan kurtulduğuma ve ona hayatının dersini verdiğime hiç pişman olmadım . Sonuç olarak zor erkek bir şekilde kaybeder. Biz kadınlar bize diken verene gül vermeyi bırakıyoruz bir süre sonra .
Ne erkek ne bayan çekmek istemiyo,sorun olmasn dediği yapılsn istiyo hele de 30 yaş üstysen bittin,adamlar felaket deneymli.herşey anlaşılıo şıp diye,bence erkekler daha zeki,kadınlara zeki olduğunu hissettirenler var bi de,yani safa yatanlar,kızı kaybetmemek için,yoksa erkeklik egoları biçok konuda önde olmalarına yetiyo,bunu yediremiyorm,başka konularda bayanın öne geçmesi gerekiyo
Gerçek aşk varsa.yoksa daha en baştan belli ediyo dimi taraflar kendini.hayatmda kimse yok taktikten kastm sizden gelen yorumlara göre önceden bilmeden yaptğm hatalar vsrsa onlarn farkına varmak,hani olmazsa olmaz kurallar vardır erkkler cephesinde yada nebilim doğru ilişki konusunda.bunlarla ilgili tecrübeli ve haklı çıkmş görüşlere ulaşmak istedim,tşk ederm bu arada yorm için deBu sitede en beğendiğim yorumları siz yapıyorsunuz, liseli çocuklarda işe yarar böyle taktikler, belli olgunluğa gelmiş erkek ve kadınların taktikle işi olmaz diye düşünüyorum. Ben kendi hayatımda da bunu gördüm, kendim gibi oldum, karşı cinsten gayet beğeni de gördüm. Kendimi beğendirmek için farklı kimliklere bürünmedim. Eğer kendiniz gibi olduğunuz zaman karşınızdaki kişi sizi beğenmeyecek, kötülük edecekse ezmeye çalışacaksa o karşı tarafın sorunudur, eğer kendinizi ona göre değiştirir kıymet görmek için farklı davranmaya başlarsanız, karakterinizden ödün verip siz sorunlu bir insan haline gelirsiniz. İlişkilerde taraflardan birinin illa dominant, hükmeden, peşinden koşulan taraf olmasına gerek yok, gerçek aşk varsa her iki taraf da her türlü fedakarlığı yapıp mutlu şekilde ilişkiyi yürütüyor zaten.
Ben bu hatayı yaptım,daha sevp sevmediğimi anlamadan taktik olayına başladm,önce o beni sevdiğini kanıtlasn sonra ben sevdğimi belli ederm diye,tabi ters tepti.ben aşık oldm aslında baştan ilk görüşte aşık oldm ama onun bana aşık olup olmicana emin olamdm ki o sadece hoşlanmş belliki gerisi gelmedi ben aşık oldğmla ve kendimi rezil ettiğimle kaldm,aşk kör sağır ediyo insanı,taktk dediğime bakmayn istediğim hata yapmamak,sanırm derdim bu benimErkek seviyorsa kadın ı her şekilde orta yol buluyor.. üzmemek adına kırmamak adına her şekilde fedakarlık yapıyor ..ben birazda sevgi işi olduğuna inanıyorum şahsen ben sevdiğim insana kızamam trip yapamam taktik uygulayamam . Erkekte de böyle sevgi ile alakalı .
Araya adam soktu yakından tanımak istediğini hoşlandığını ciddi düşündüğünü söyledi,daha çok yeni tanışmıştk hemen anlayamadm fiziksel olarak beğenmiştr diye düşündm çünki ilk başta bende kişlğini bilmedğim için fiziksel olarak beğendim millet de yakıştrmş falan öle başladık sonrs kişilkler devreye girince b.ku çıktı olaynCanım adamın senden hoşlandıgını nerden anladın.
aynen şekerim3 kuruşluk insana 5 kuruş değer veririz kalan 2 kuruşu bize (kibar olayım) ceza olarak zerk eder.
Şimdi size bekaretinizi kendinize saklayın gibi saçma bir şey söylemicem. Erkeğin size hükmetmesine izin vermeyin. Kendi bedeniniz hakkındaki kararları kendiniz alın.Pe
Peki sizce ruhen nasıl tam anlamıyla ait olmamayı becericez?bi erkeğe tam anlamıyla ait olmamak ne demek,nelerimi kendime saklamalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?