Neden zor olanlara aşık olur ve bitürlü aşka karşılık bulamayız??

Haklısın arkadaşım,kendine güvenenin sahip olması gereken maddi manevi özellikler bunlar.ama yaş ilerleynce geçmişte yaşananlar,hatalar sanki güçlü birine daha çok aşık ediyo insanı,etrafı tarafından bol ilgi de görüyosa zaten sende de ilgi başlıyo

Zor olan heyecan isteyene çekici gelir tatlim. Doğru düzgün bir adam bulayim mutlu bir yuva kurayim kafasında olan hicbir kadin yada erkek zorun yada olmayacak tiplerin peşine düşmez. Zaten bir insan senin için doğru insansa ne o zordur ne de onunla yasadigin ilişki zordur. Doğru insan olup olmadigini yada niyetini de zamanla anlarsin. Kimseyi tanimak öyle hemen olacak kadar kolay birşey değildir. Hayatına aldigin adamla öncelikle evlenmek için acele etmeyeceksin kendine ve iliskine gerekirse yillar taniyacaksin. Her hareketini sana olan yaklasimlarini özellikle sinirle söylediği cümlelerini yabana atmayacaksin. Ayni evde yaşamadan kimseyi tam anlamıyla tanimak elbet mümkün değil ama az çok fikir sahibi olursun, belli eder kendini tabi görmek istersen. Persembenin gelişi carsambadan belli olur hesabi.. Hakkında hayirlisi olsun, seçimlerinin seni yaniltmamasi dilegiyle..

1. Kirmizı cizgilerini soyleyeceksin. Siddet,aldatma,icki herneyse bunları afetmeyecegini soyliyceksin.
2. Erkeklerin seni cinsel anlamda kullanmasına izin vermiyceksin.
3.ekonomik ozgurlugunu kazanacaksın,calisacaksin.
4. Kilo ve bakıma dikkat edeceksin.
5. Savunma sporu ogreneceksin.
6. Siddet,kufur,aldatma vb. Davranisları 3 kez yaparsa afetmeyeceksin.

Ama oyle ezmektir,kullanmaktır,parasini yemektir vb.seyler ters bana gore. Ogluma yapılmasını istemedgm seyleri kocama ya da baskalarina yapmak vicdanima ters.

Bencillik olayi yapi meselesi..ben simdiye kadar ikili iliskilerimde hep bencildim..ve ne kadar bencil olduysam o kadar fazla deger gordum...bencilligimin de sInIrI yoktu...kendim gibi davrandim yani zaten bencilim..erkek milleti cok aramayan ustune dusmeyen kiskanmayan rahat kizlardan hoslanir..rahat derken cinsellikte asiri rahat olmayacaksin...mesela 4 sene cikip da asik oldugum biri vardi...o bana daha deli asikti..her animiz beraberdi..ortam ayniydi..ama ben onunla beraber olmadim..yani karsi taraf seni tam olarak ruhen ve bedenen ele gecirdigini dusunmemeli ...eger ki dusunurse bi degerin kalmaz...simdi evliyim simdi de esim kaybetmekten cok korkuyo..cunku onu birakinca kendisinden daha iyilerini bulabilecegimi ona inandirdim...sadece inanmakla da olmuyo inanclarini fiziksel guzellik ve bakimla desteklemen lazim...kendine bakcan..haaa bi de kendi isteklerin olmuyo diye kavga etmeyeceksin...kendi kurallarini koyacaksin..karsi taraf uymuyosa kavga etmeyecek adami kendinden mahrum birakaraktan ona en buyuk zarari vereceksin..yani kurallari belirle ve uzaklas..zaten yeterince akilli guzel bakimliysan o sana gelecektir..tIpIs tIpIs..

Ben de benzer şeyler düşündüm galiba.güçlü olsn ağır abi olsun ama bana kuzu olsn böle tipler başkasına ağırlık koysun bana gelince yumuşasın istiyorum,yok.evlilik daha farklı duyguları da ortaya çıkarmştr sizde eminim,ama nası dersler çıkardnz mesela,artık neyi yapmamalıyım diyosunz?yine ağır abiler yakışıklı tipler mi ilgi alanınız,kendinzde hata buldnzmu,yada o tipler kime gitti,nadı bayanları istedi sizden sonra

Güzel maddeler,ama 3kez yaparsa durumu aldatmada şiddette falan fazla sanki

He
Maşallah sana ya,gurur duydum tanımasam da..kurallarn güzel,baştan kursl koymayı beceremedim ben,hele de ruhen ele geçirilmeme izin verdim.adam beni cepte bildi,nebilim erkek bunu ister tümden ona ait olduğunu bilmesi gururunu okşar diye düşündm senin yorumlarla dur senden önce ben kendime aptalsın demek istiyorum

2 evliliğim hala sürüyor.
inşallah bundan sonra gayret ediyoruz birbirimizi yormamaya.
ama karakteri değiştirmek asla mümkün değil maalesef.
2. kez aynı hata, hata değil aptallık oldu benim için.
çıkardığım derslere gelecek olursak.
senin dediğin gibi ele sert sevdiğine pamuk olur sanıyorsun
değilmiş, belki yarın bir daha görmeyeceği kişiye bile yüzü gülen tahammülünü esirgemeyen adam
senin yüzüne bakmıyor yeri geliyor.
artık ben de, şikayeti kestim, az konuşmayı seçtim ve az gülmeyi.
o benden ne kadar isterse ben de ondan o kadar istiyorum.
öyle anlaştık buna ilgi, sevgi, sohbet ve somut şeylerde dahil.
artık ben ondan da ağırım.onda merak uyandırıyorum ve o bunu sevdiği için,
evliliğimizi de sevmeye başlıyor.

Çoook tşkler her kelimen için,hepsi çok doğru,şunu çok beğendim özellikle,senin için doğru olan zaten zor olmuyo,işte ben burda tıkanıyorum,kolaysa adam,yakışıklı da diilse bitürlü veremiyorum kendimi,sanki sadece ağır abi ve yakışıklı tiplere aşık olabiliyorum gibi geliyo,oysa aşk hiç ummadığın diil midir,bi öncekinin tekrarı aynı özellikleri olursa unutmamsktan başka bişey olmaz yenisi

A
O artık sana ve karsındaki adama kalmis durum. Mesela durup dururken yaparsa farkli,sen kizdirıpta yaparsa başka.
aaaaa çok önemli bi nokta,tşk ederim,siz kızdırdığınzda sevse bile aldatma yollarına başvurur mu diyosunz?sinirle herşeyi yapabilir yani,ilkinde buyüzden affedilebilşr demek istiyosnz ozamn

yaşamak isteyipte yaşayamadıgın için aşık oluyosun ztn.. nerde bi b..k var gidip ona konuyo gönül. gel gel diyo ben senin kalbini alıcam aşk sevgi sözcükleirne bogucam sonrada senn agzına ....... diyo. buna halk dilince aşk deniyo. Bence hiç bi şekilde ilgini belli etme derim. varsa ilgisi gelsin zor kadını oyna..

1..Sana her istediginde ulasamayacak..sadece sen istediginde ona ulasacaksin.. 2..evine erkek almadigini ve erkeklerin evine gitmedigini soleyeceksin. 3..hep mutlu ve mesgul gozukeceksin.. 4..ailen ve arkadaslarin hep sevgililerinden once gelecek..

Aranızda anlaştığınıza sevindim,en çok da beni merak etmeye,evliliği merak etmeye başladı dedinz ya bu gerçekten çok güzel.pesetmemek lazım evliyken,çareler bulmak akıllı olmak.inş daha da iyi olsun herşey evliliğnzde

Hiçbizaman ilgiyi belli etmemek,bıkmazmı ozamn sevmiyo istemiyo diyip yanaşmazsa benden beklerse,nekadar ilgisiz olmalıyım,sınır konusunda beceriksizim ben

Yine güzel maddeler,cinsellikle ilgili de bişi söleyin sınırı ne olmalı,bazı erkek sınırı aşsada kız aşık olmaya devam bazı adamlar için bu kızın vazgeçilmez olması için şart diil bazıları için resmen mihenk taşı mi diyolar ne diyolar önemli yani.güzellik konusunda ne diyosnz mesela,erkeğin yakışıklı olması ilgi görmesi zorluğu daha da zorlaştırır mı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…