Neden???

Haklisiniz, sebep tamamen ondan farkli dusunmemden dolayi oysa ki.
Sagolun desteginiz icin

Genclikte olur boyle seyler cok da kafana takma canim yaşın ilerledikce aura maura kalmiyor. Sonra evleniyorsun coluk cocuk derken dizi cikmis esofmanla ev topuzun kaliyor geriye .Mahmut Tuncer'in de dedigi gibi "Bu sevdalar bosuna leeey bu sevdalar bosuna " :)

Allah akıl fikir versin

Kendinden fazla bahseden insanlardan haz etmiyorum.Nerede güzelliğinden ya da kocasının ilgisinden ya da zenginliğinden bahseden biri varsa bil ki onun eksikleri vardır...çünkü olan anlatma gereği duymaz.
Bir erkek bir kıza yaklaşır hepimize yaklaşmıştır..(önemli olan devamıdır)kızlar kızları över...kız arkadaşlarımı ben de överim onlar da beni över...herkes böyledir kendine özel fark etmen gereken bir şey yok...özgüvenim yok diyorsan bazı konularda kendini geliştir ne bileyim...ama erkeklerin sana neden yaklaştıklarını daha güzellerini bulabileceklerini...kafanı böyle boş işlerle yorma

ya sempatik tavırlarınız yahutta masum duruşunuz dikaktlarini çekiyordur ya da hafif meşrep takılıyorsanız farklı amaçlarla yaklaşıyor olabilirler.

Senin kolay biri oldugunu dusunuyor olabilirler mi ? Sakasi bir tarafa sen yazinxa bende takildim aslinda bende guzel b ir kadinim ama bana kimse yaklasmiyor neden ola ki ? Auram eksik galiba asil mesele bu mu ki ? Kafamda deli sorular.

bakışlarınla tavlayanlardanmısın yoksa aaaaa oneydi gızzz dıyenlerdenmısın.benım kankım oyleydı de bakar bakar çocukları tavlar yanına gelır sonra ret ederdi.bıde ayyhh sılak teklıf edıyor derdi.yazardı çocuklar buna sonra kendını geri çekerdi..beğenmemiş.abartısız soyluyorum gunde 3-4 çocuk yanına gelırdı.banada ayda yılda hep ya ağzımda yemek varken ya da elımı masaya vururken teklıf gelırdı.

Bu nasıl bir özgüven böyle..güzellik göreceli bir kavram ..birine göre güzelsindir..birine göre çirkin..belkide sana öyle geliyordur..birde o yakışıklı dediklerini görmek lazım..belki onlarda yakışıklı degildir..

Haklisiniz, sebep tamamen ondan farkli dusunmemden dolayi oysa ki.
Sagolun desteginiz icin

Aman da aman ekuriler de mi buradaymis :)
arkamdan mi konusmuslar
:)
Kendilerince ego tatmini mi saglamislar:)
Kendilerini en azindan net ortaminda mi kanitlamislar
Aman da aman
Kiyamam :)

Ne güzel işte.
Akıllı olup seçilen değil de seçen olursan çok eğlenirsin.
Ben olsam hayatımın her alanına doğru kanalize etmeye çalışırdım bu enerjiyi.
Keşke bende de olsa o auradan.
Benim bir ortama girdiğim de çıktığım da anlaşılmaz ahahahahha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…