Neden???

Sicakkanli konuskan olabilirsin. Veya guleryuzlu. Ondan cesaret aliyor olabilirler. Biraz soguk durmayi dene

Cevap: cunku hosuma gidiyor

Bu sitenin bazi kurallari var bilmiosan ogren!!!..sen nasil ki hemen yancilik yapiosun...polemik yaratmaya calusiosun...site yonetimi de bilsin sorun cikartmaya calistigini...hasta ruhlusun ne yazik ki

Site kurallarından bahsedip karşı tarafa hasta ruhlu diye ithamda bulunmak .Bu ne perhiz bu ne lahana .

Birini hataları yüzünden uyarirken sizde aynı hatayı yapmayın .

Nedenini açıkça yazmıştım halbuki neyse birazdan gereken şey yapılır size .

Yapilirsa yapilsin...gereken kisilere yapilacagina bana yapilsin...hic umrumda degil...bos konusmalara tahammulum YOK...
Ban yememi saglayip oh mu diyceksiniz? Bu mu sizin kazaniminiz??? Yazikkkk ne bos vaktiniz var

Kiskirtmaya calisio...bu da hastalikli olfugunun gostergesi...size ne pardon?

Pasifmi oldunuz aaaa, cok yazik. Bu polemikten yada herhangi polemikten; kalitenizi belli ettiniz. Neyse bi kac gun sonra agzimin payini verirsiniz cicim.

Kiskirtmaya calisio...bu da hastalikli olfugunun gostergesi...size ne pardon?
Hastalikliyim cunku??? Fikrimiz uyusmadigi icin mi??
Siz her sizinle ayni fikir olmayana hasta diyosunuz ve tek normal sizsiniz kesin.
Yani hastaliklilar ulkesinde tek akilli sizsiniz, buda pek normal degil hani bilin.
Sorun sizde demek ki.

Hastalikliyim cunku??? Fikrimiz uyusmadigi icin mi??
Siz her sizinle ayni fikir olmayana hasta diyosunuz ve tek normal sizsiniz kesin.
Yani hastaliklilar ulkesinde tek akilli sizsiniz, buda pek normal degil hani bilin.
Sorun sizde demek ki.

İnsanlar verecek cevabı olmadığında hakaret ederek rahatlamaya çalışırlar ,sadece bu arkadaş için demiyorum genel olarak gözlemim bu yönde yani sakince fikirleşmek imkansız zıt görüş olunca iş değişiyor

Bilmem aslında beğenilmek çnsanı mutlu eder sizi neden rahatsız etti bilmiyorum samimi gelmiyorlar sanırım size. Sevgi değil de öylesçne sevgili arayışında olduklarını düşinüyorsunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…