Benim msjimi alintilamissiniz cvp hakki dogdu...bence bu konunun ustunde durmaya gerek yok...yineliyorum....
Bu konuyu bu kadar takip problem haline getirmesi sasirtici...rahatsizlik eden yok sadece teklif aliyor...yolda durdurup rahatsiz eden de yok...ee sorun nerde? Demek ki dikkat cekiyor...bu kadar basit...siz neden onun avukati gibi davraniosinuz?
hemen anneni cagirmak demek
hemen anneni cagirmak demek
Bu sitenin bazi kurallari var bilmiosan ogren!!!..sen nasil ki hemen yancilik yapiosun...polemik yaratmaya calusiosun...site yonetimi de bilsin sorun cikartmaya calistigini...hasta ruhlusun ne yazik ki
Site kurallarından bahsedip karşı tarafa hasta ruhlu diye ithamda bulunmak .Bu ne perhiz bu ne lahana .
Birini hataları yüzünden uyarirken sizde aynı hatayı yapmayın .
Kiskirtmaya calisio...bu da hastalikli olfugunun gostergesi...size ne pardon?
Bu forumu ben de takip ediyorum o nedenle hakaretlerinizi görmek okumak zorunda değilim !
Sanane sanane sananeeeee!!!!!!!
Nedenini açıkça yazmıştım halbuki neyse birazdan gereken şey yapılır size .
Kiskirtmaya calisio...bu da hastalikli olfugunun gostergesi...size ne pardon?
Hastalikliyim cunku??? Fikrimiz uyusmadigi icin mi??Kiskirtmaya calisio...bu da hastalikli olfugunun gostergesi...size ne pardon?
Hastalikliyim cunku??? Fikrimiz uyusmadigi icin mi??
Siz her sizinle ayni fikir olmayana hasta diyosunuz ve tek normal sizsiniz kesin.
Yani hastaliklilar ulkesinde tek akilli sizsiniz, buda pek normal degil hani bilin.
Sorun sizde demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?