Noldu.bisimi.olduSuan size bunu yazarken kalbim agzimdan cikacak gibi atiyor nabzimi kulaklarimda hissedebiliyorum basima kramp girior evet tam olarak beyin uyusmasini yasiyirum hani anestezi alirsiniz ilk bayilma aniniz var ya onu suan ben yaşıyorum devam eder bir sekilde anne olamamak ve herkezin gebelik haberini duymak her duydugum yeni gebelik haberinde byle oluyorum hani bi çukur açılsa icine gomseler beni neden dye soracak halim yok suan dunya göçse umrumda olmaz dilim baglandi sanki suan kimseyle konusmak istemiyorum cunku kimse beni anlamycak biliyorum ustune esimin bitmek bilmeyen gorevleri geliyor hayat bana mi byle acimasiz ben mi altinda kaldim dertlerin
Neden brnm çocuğum olmuyor sinavim bu kadar buyukken insanlarin gozume gozume sokmasiNoldu.bisimi.oldu
O da var anne olup bebegini atanlar Allahim ne igrenclerBen iyi anne olacağıni düşündüklerime seviniyorum. Cahillerde bir tık benim de içim burkuluyo. ☹
Üzülme allah elbet yüzümüzü güldürecek bende beş senedir evlat hasreti ile harap olmuş durumdayım ama rabbim nasibi varsa elbet verecek üzülmeSuan size bunu yazarken kalbim agzimdan cikacak gibi atiyor nabzimi kulaklarimda hissedebiliyorum basima kramp girior evet tam olarak beyin uyusmasini yasiyirum hani anestezi alirsiniz ilk bayilma aniniz var ya onu suan ben yaşıyorum devam eder bir sekilde anne olamamak ve herkezin gebelik haberini duymak her duydugum yeni gebelik haberinde byle oluyorum hani bi çukur açılsa icine gomseler beni neden dye soracak halim yok suan dunya göçse umrumda olmaz dilim baglandi sanki suan kimseyle konusmak istemiyorum cunku kimse beni anlamycak biliyorum ustune esimin bitmek bilmeyen gorevleri geliyor hayat bana mi byle acimasiz ben mi altinda kaldim dertlerin
Cok agir geliyor bazen kaldiramiyorum ama gozume soktuklari zaman
Üzülme allah elbet yüzümüzü güldürecek bende beş senedir evlat hasreti ile harap olmuş durumdayım ama rabbim nasibi varsa elbet verecek üzülme
Canim bu cok kötü bir sey panik atakla alakasi yok bunalim surecindeyimPanik atak mısınız? Veya buna benzer bir atak geçiriyor olabilir misiniz?
Ya ne sacma bi yorum yapmışsın kafanın basmaması normal. Herkes aynı dusuncede ol.ak zorunda degil ama coklu konusucagına biraz medenice konus. Sanane milletten sen yapmıyosan yapma kızın zaten morali yok bunalımda yaptıgın yoruma bak evet meraklıyız surekli fırlatma sen meraklı degilsen bos yapma bari. Ve sumuda soylim her anne evladını en iyi sekilde guvenle buyutmek ister herkesi bir keseye koymazsan sevinirimNedir bu çocuk sevdası vallahi anlamıyorum marifet değil ki çocuk doğurmak.. O çocuğa iyi bir eğitim iyi bir yaşam iyi bir aile ortamı sağlıcak mısın doğumundan evliliğine kadar kişiliğinden çevresine kadar herşeyi en iyi şekilde sağlayamadan habire çocuk fırtlatıyorsunuz kafam basmıyor benim vallahi...
Panik atak da depresyondan evla bir şey değil. Bahsettiğiniz fiziksel belirtiler benziyor diye dedim. Her halükarda psikolojik destek almanız lazım gibi.Canim bu cok kötü bir sey panik atakla alakasi yok bunalim surecindeyim
Ya git başka yerde duyar kas vasıfsız yaaaYa ne sacma bi yorum yapmışsın kafanın basmaması normal. Herkes aynı dusuncede ol.ak zorunda degil ama coklu konusucagına biraz medenice konus. Sanane milletten sen yapmıyosan yapma kızın zaten morali yok bunalımda yaptıgın yoruma bak evet meraklıyız surekli fırlatma sen meraklı degilsen bos yapma bari. Ve sumuda soylim her anne evladını en iyi sekilde guvenle buyutmek ister herkesi bir keseye koymazsan sevinirim
Duyarsız olmaktan iyidir bi halt bildigin yok bos bos milleti rencide ediyosun ön yargılıgı senin gibi cahiller ve medeneyetsiz insanlar yapar. Sende birsz duyar kas da bi ise yara. Sırf canın sıkıldı diye millete gereksiz yorumlar yapmaYa git başka yerde duyar kas vasıfsız yaaa
Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Her nasip vaktine esirdir.Biz de bebek istediğimizde hemen olmadı üzülüyodum ben de içim buruluyodu sanki bebek görünce.Şu an şükür ki hamileyim ama bebeğimin sağlığı ile ilgili sorunlar var şu anda da bunun için üzülüp dua ediyorum mesela.Dedigim gibi Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinSuan size bunu yazarken kalbim agzimdan cikacak gibi atiyor nabzimi kulaklarimda hissedebiliyorum basima kramp girior evet tam olarak beyin uyusmasini yasiyirum hani anestezi alirsiniz ilk bayilma aniniz var ya onu suan ben yaşıyorum devam eder bir sekilde anne olamamak ve herkezin gebelik haberini duymak her duydugum yeni gebelik haberinde byle oluyorum hani bi çukur açılsa icine gomseler beni neden dye soracak halim yok suan dunya göçse umrumda olmaz dilim baglandi sanki suan kimseyle konusmak istemiyorum cunku kimse beni anlamycak biliyorum ustune esimin bitmek bilmeyen gorevleri geliyor hayat bana mi byle acimasiz ben mi altinda kaldim dertlerin
Benimde gözüme cok soktular ben evlendigimde eltim in iki cocugu vardı 8 yaşında kızı 5 yaşında oğlu vardı ben geldiğim gibi o hamile kaldı doğurdu bi sene sonra yine hamile kaldı ve müjde ben hamileyi diye msj atıyordu bu zoruma cok gidiyordu elt im hamile iken kaynanam iki gelinim var biri hamile biri kısır diye yanımda söylen di yeni 4 aylık gelindim ne oldu oldu biliyomusun yüce rabbim bende hiç bir sorun cıkarmadı ama oglu neredeyse kısır olacaktı ki eşim ameliyat oldu allah kimsede bırakmaz yeni evliyken kısır diyen kaynanam oğlunda sorun olduygunu duyunca şimdi ne diyo biliyomusun aman gençsiniz ne yapmanız nasibimizde varsa olur bunlar yanımda herkes cocugunu gözüme sokarcasına oh iyiki doğurmuşum oh iyiki benim cocugum diye cok soktular gözüme ama ben herzaman şükrettim ve hep inandım rabbim elbet yüzümüzü güldürecek kimseyi takmıyorum artık sende takma öyle boş insanlarıCok agir geliyor bazen kaldiramiyorum ama gozume soktuklari zaman
Neden olmuyor dr gittinizmiSuan size bunu yazarken kalbim agzimdan cikacak gibi atiyor nabzimi kulaklarimda hissedebiliyorum basima kramp girior evet tam olarak beyin uyusmasini yasiyirum hani anestezi alirsiniz ilk bayilma aniniz var ya onu suan ben yaşıyorum devam eder bir sekilde anne olamamak ve herkezin gebelik haberini duymak her duydugum yeni gebelik haberinde byle oluyorum hani bi çukur açılsa icine gomseler beni neden dye soracak halim yok suan dunya göçse umrumda olmaz dilim baglandi sanki suan kimseyle konusmak istemiyorum cunku kimse beni anlamycak biliyorum ustune esimin bitmek bilmeyen gorevleri geliyor hayat bana mi byle acimasiz ben mi altinda kaldim dertlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?