Neden ?

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Suan size bunu yazarken kalbim agzimdan cikacak gibi atiyor nabzimi kulaklarimda hissedebiliyorum basima kramp girior evet tam olarak beyin uyusmasini yasiyirum hani anestezi alirsiniz ilk bayilma aniniz var ya onu suan ben yaşıyorum devam eder bir sekilde anne olamamak ve herkezin gebelik haberini duymak her duydugum yeni gebelik haberinde byle oluyorum hani bi çukur açılsa icine gomseler beni neden dye soracak halim yok suan dunya göçse umrumda olmaz dilim baglandi sanki suan kimseyle konusmak istemiyorum cunku kimse beni anlamycak biliyorum ustune esimin bitmek bilmeyen gorevleri geliyor hayat bana mi byle acimasiz ben mi altinda kaldim dertlerin

Noldu.bisimi.oldu

Ben iyi anne olacağıni düşündüklerime seviniyorum. Cahillerde bir tık benim de içim burkuluyo. ☹

Üzülme allah elbet yüzümüzü güldürecek bende beş senedir evlat hasreti ile harap olmuş durumdayım ama rabbim nasibi varsa elbet verecek üzülme

Üzme kendini. Ben hep böylesi hayırlıdır belki diyorum. Her şeyin hayırlı zamanı vardır. Hem böyle olursan hamile kalma şansını azaltıyorsun. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallah. ❤❤❤

Nedir bu çocuk sevdası vallahi anlamıyorum marifet değil ki çocuk doğurmak.. O çocuğa iyi bir eğitim iyi bir yaşam iyi bir aile ortamı sağlıcak mısın doğumundan evliliğine kadar kişiliğinden çevresine kadar herşeyi en iyi şekilde sağlayamadan habire çocuk fırtlatıyorsunuz kafam basmıyor benim vallahi...

Yani gerçekten abartıyorsun bu durumu millet senin gözüne neden soksun ? Kendin üzerine alınıyorsun. senin benim çocuğum olmuyor diye millet en güzel anını paylaşmasın mı ? Sana mı soracaklar haber verirken yada paylaşırken? ne kadar bencilsin ! Ayrıca evet benim de olmuyor ve kimse benimle bu güzel haberi paylaşınca bu durumu yaşamıyorum. evet çok üzülüyorum evet neden diyorum ama asla bencil davranmıyorum !

Şuan ben de aynı şeyi düşünüyordum. Neden??? Mutlaka bi sebebi olmalı diyorum. Belki birini kalbini kırdım, belki bilmeden birine kötülük ettim, belki farkında olmadan büyük konuştum. Bazen de haketmediğim için olmuyor demekki diyorum. Sonra yeni doğmuş kırkı bile çıkmamış bebeği ağladığı için ‘sesine gıcık oluyorum artık’ diyen bir anneyi görüyorum ve o benden daha fazla hakediyordu demekki anne olmayı diyorum.

Ya ne sacma bi yorum yapmışsın kafanın basmaması normal. Herkes aynı dusuncede ol.ak zorunda degil ama coklu konusucagına biraz medenice konus. Sanane milletten sen yapmıyosan yapma kızın zaten morali yok bunalımda yaptıgın yoruma bak evet meraklıyız surekli fırlatma sen meraklı degilsen bos yapma bari. Ve sumuda soylim her anne evladını en iyi sekilde guvenle buyutmek ister herkesi bir keseye koymazsan sevinirim

Ya git başka yerde duyar kas vasıfsız yaaa

Ya git başka yerde duyar kas vasıfsız yaaa
Duyarsız olmaktan iyidir bi halt bildigin yok bos bos milleti rencide ediyosun ön yargılıgı senin gibi cahiller ve medeneyetsiz insanlar yapar. Sende birsz duyar kas da bi ise yara. Sırf canın sıkıldı diye millete gereksiz yorumlar yapma

Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Her nasip vaktine esirdir.Biz de bebek istediğimizde hemen olmadı üzülüyodum ben de içim buruluyodu sanki bebek görünce.Şu an şükür ki hamileyim ama bebeğimin sağlığı ile ilgili sorunlar var şu anda da bunun için üzülüp dua ediyorum mesela.Dedigim gibi Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
olumlu tarafından bak İnşallah herşey güzel olur senin için

Cok agir geliyor bazen kaldiramiyorum ama gozume soktuklari zaman
Benimde gözüme cok soktular ben evlendigimde eltim in iki cocugu vardı 8 yaşında kızı 5 yaşında oğlu vardı ben geldiğim gibi o hamile kaldı doğurdu bi sene sonra yine hamile kaldı ve müjde ben hamileyi diye msj atıyordu bu zoruma cok gidiyordu elt im hamile iken kaynanam iki gelinim var biri hamile biri kısır diye yanımda söylen di yeni 4 aylık gelindim ne oldu oldu biliyomusun yüce rabbim bende hiç bir sorun cıkarmadı ama oglu neredeyse kısır olacaktı ki eşim ameliyat oldu allah kimsede bırakmaz yeni evliyken kısır diyen kaynanam oğlunda sorun olduygunu duyunca şimdi ne diyo biliyomusun aman gençsiniz ne yapmanız nasibimizde varsa olur bunlar yanımda herkes cocugunu gözüme sokarcasına oh iyiki doğurmuşum oh iyiki benim cocugum diye cok soktular gözüme ama ben herzaman şükrettim ve hep inandım rabbim elbet yüzümüzü güldürecek kimseyi takmıyorum artık sende takma öyle boş insanları

Neden olmuyor dr gittinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…