O zaman canım, bir daha hamile kaldığında gerekirse doktora gitmeden önce ara rica et, durumun iyi olsa bile eşinin gözünü korkutmalarını iste. Aklıma bu geliyor şu an. Çünkü bu şekilde her seferinde stres yüzünden sen düşük mü yaşayacaksın? Gerekirse restini çek ailesine karşı. Onun ailesi artık sensin. Tabii ki anne babasını ihmal etsin demiyorum ama hayatını geçireceği insan sensin. Anne babası 25 sene büyüttüyse 40 senelik evlilik sürdüreceği kişi de sensin.
erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor maalesef. Bir de kendi vücutlarında bebek gibi bir mucize, adet olmak gibi hormonsal dalgalanmalar olmadığı için biz kadınları bu durumlarda anlamadıklarını düşünüyorum. Pek çok erkek zannımca bebek doğduktan sonra baba olduğunun farkına varıyor. Yani biz belki gebelik testinin pozitif çıktığı anda annelik duygusunu sahipleniyoruz ama erkeklerin babalık duygusunu çok sonra edindiklerini düşünüyorum. O yüzden senin çektiğin acıların eşin açısından yüzeysel kaldığını sanıyorum. Her şerde bir hayır vardır. Üzülme, o evlatlar sana illa ki ahirette sahip çıkacaktır.