Kizlar sevgilimle ayrılalı yarın tam bir ay olacak. Anlamadığım mesele şu: ayrılık mesaji attığım günün gecesinde facebook twitter ne varsa kapatmis. Yani sadece dondurmakla kalmamis hesabini tamamen silmisti. O anlık sinirle yaptı diye düşündüm. Ya da belki bir süre kafasını dinleyecektir dedim. Bir de instgram hesabi vardi oradan sadece beni takip ediyordu. Bilirsiniz resim paylasma programi iste. 2 gun oncesine kadar o hesabı duruyordu ve beni takip etmeye devam ediyordu. Çünkü ona girip bakmak aklına gelmemişti muhtemelen. Sık kullandığı bir şey değildi sırf benim var diye takip etmek için açmıştı hesabını. İki gün önce baktım o hesabı da silmiş. Ve ilk açtığında ana sayfasında benim resimlerimi gördü çünkü başka takip ettiği kimse yok. Ama anlamadıgım şey şu: neden bütün hesaplarini siliyor? Ayrildik bitti yani bir insan neden yapar ki bunu. Ustelik benim yakin cevreme de hayatinda baskasi oldugunu soylemis. Hayatinda biri olan insan kendini bu kadar soyutlar mi?
üzülmüş canım kafasını dinlemek için herşeyini kaptmış belli, sevgili konusuna gelince büyük ihtimal beni unutsun diye öle yapmıştır yalandır. eğer özel değilse neden ayrıldınız?
canım benim eski sevgilim ayrıldıgımızda facebook falan hepsini kapatmıştı sonradan bi sevgilisi oldugunu ögrendim . bende yeni sevgilim oldugunda facemi falan kapattım . geçmişi falan tamamen silmek yeni insanla sorun olmaması için yapılabiliyo . ama bu sadece tahmin kendimden yola cıkarak söylüyorum canım .
Ya bence iyi yapmissin hani icinde kalana kadar. Rahatlamissindir hem. Pki cevap geldimi ??
Malesef cevap yazmadi. Ama söyle bi durum var. Ayrildigimizdan beri hic bir sekilde whatsappa girmiyodu. 1 ayda toplasaniz 5 defa girmistir. Ama bugun ben whatsapp dan o mesaji yazdiktan sonra yarim saat arayla girmeye basladi. Biraz once yine girdi bu saatte. Tabi ki bundan bir anlam cikmaz ama ne bileyim iste ya off
Canım ya ben çok üzüldüm senin durumuna inan ki. Takip ettim bütün konularını. Çok güzel bir mesaj göndermişsin bence içinde ne var ne yok dökmüşsün. Seni de rahatlatmıştır bu durum. O bence yazacak bir cevap bulamıyor bu yazdıklarına karşılık. Sen elinden geleni yaptın için rahat olsun. Sürekli whatssapp a girmesi de sana bir cevap yazacak ama ne yazacağını bilemediğinden ya da cevabını hazırladı göndermeye çekindiğinden olabilir. Ya da hiçbir anlamı olmayabilir.. Sen beklentilerini az tut canım daha fazla üzülmemek için.
bazı ayrılıkların nedeni olmaz aynı hayat gibi. zamanı dolan her şey bitiyor. Aşk da bitiyor. Başka biri her zaman yerimizi alabiliyor. gerçek sevgi-aşk değilse bir gün bitebiliyor. Gerçekler inan su yüzüne çıkar. Konunun ayrıntısnı bilmiyorum ama hayattı fazla sorgulamayacaksın . nedenlerini düşünmeyeceksin. Hayatına ve yoluna devam edeceksin insan yalnızlığa alışıyor. Şu anda hangi konumdasın öğrenciysen yepyeni çevrelere gir aklını başka şeylere yönlendir. Takip etme sen üzülürsün. çünkü farkında değilsin ama o tamamen kendi hayatına devam ediyor. seninle bir ilgisi bile yoktur inan. sevgiyle kalın.
Malesef cevap yazmadi. Ama söyle bi durum var. Ayrildigimizdan beri hic bir sekilde whatsappa girmiyodu. 1 ayda toplasaniz 5 defa girmistir. Ama bugun ben whatsapp dan o mesaji yazdiktan sonra yarim saat arayla girmeye basladi. Biraz once yine girdi bu saatte. Tabi ki bundan bir anlam cikmaz ama ne bileyim iste ya off
Çok zor tabi ki . Üstesinden gelebilmek için zaman lazım.
Ben de kabul edemediğim çok şeyler oldu. çok üzüldüm hayata küstüm. Allah'a çok şükür depresyona sadece 1-2 saatliğine girdim :) şaka bir yana hep kendimi dansa verdiö yada matematiğe :) Kurtulmak ve unutmak için kpss ye hazırlık kursuna yazıldım yeni şeyler öğrenerek zihnimi meşgul ettim ve atlattım. Ben çalışıyorum işe adadım kendimi . sende hobiler bul ve hayatta ikinci plana ne attıysan onları yap. başka türlü olan olaylar seni üzecek. eskiyi unutmak için olan olayları yaz ister buraya yaz. yazdıkça içindekiler boşalacak. sonra bir bakmışsın unutmuşsun. ama zihnini boşaltman lazım. karete -tekvando- kursu yok mu oralarda :) çılgınca bir kursa git hem adrenalin depolarsın birde kötü duygulardan kurtulmak için spor-müzik ve dans et :) zumba dansı çok iyi geliyor tavsiye ederim. yüzünde tebessüm ettirdiysem ne mutlu. verilecek cevaplara açıklamalara gelince sonuçta sen bitirdin anlaşamadınız ayrıldınız bu kadar . Kısmet dğilmiş sen artık özgürsün. Üniversitedesin mutlaka sana yakınlık kuracakalar olacak oyüzden 2. seçimine dikkat et. artık ne istediğini daha iyi biliyorsun. Belkide evlenerceğin geçek aşkın okul açıldığında çıkacak karşına hayat bu süprizlerle dolu. sevgilerle...
Bosver diyip duracam simdi sana ama demekle de olmaz biliyorum cidden uzucu bi durum( ama her seyinden anlam cikarna bu seni daha da uzer daha az dusunmeye calis birlikte yaptklarnizi gecen zamaninizi falan yani ne diyeyim bnde bilemiyorumki :/
Canım önceki konunu okudum ve üzülerek tahminim evine gelip giden ortamdaki kızlardan biri ile çıkıyordur,bence hiç sesini çıkarma,bırak kendi haline seni cebinde bilmesin..dönmesini istiyorsan onu umursamadığını tamamen kaybetiğini bilmesi lazım,sana döndüğünde de onu affetmemelisin,sadece için rahatlasın,hatasını anladığını görmen için..
Ben senin yerinde olsam ona şöyle bir mesaj atardım..Hayatında biri olduğunu duydum sen böyle biri miydin hiç tanıyamadım seni yaşadığımız 3 yıla yazıklar olsun,uğruna benden vazgeçtiğin kişinin heves olduğunu anladığında artık çok geç olduğunu da göreceksin..neyse zaten önemi yok,şunu bil ki sana açık bütün kapılar kapalı,geçmişimi siliyorum yeni insanlara şans vermeyi düşünüyorum artık senin gibilere değil !! yaz.asla bir daha arama..bu dilden etkilenmeyen erkek yok bence..
Arkadasimla konustuklarinda arkadasim sormus,gercekten bir gunde birini mi buldun ortamindan biri mi diye. O da demis ki hayir hemen degil,hllly kendini hayatimda baskasi olduguna inandirmisti ama kimse yoktu. Sonradan arkadaslar araciligiyla ogrendim ki bizim ortamdan olmayan bi kiz benden hoslaniyomus bende gorusmeye karar verdim. Yani güya kiz kendi ortamindan evine gidip geldigi arkadaslarindan degilmis. Ne önemi varsa... Kaldi ki ayrildiktan bi gun sonra bulmadim diyor ama arkadasimla biz ayrildiktan 10 gun sonra konustular, yani 10 gun icinde baskasiyla gorusmeye basladi. Sanki cok uzun sure gecmis gibi diyor ki hayir bi gunde bulmadim.
Gecen gun o uzun mesaji gondermeseydim senin yazdigin sekilde bi mesaj atabilirdim ama yazdigim mesajda seni suclamiyorum sitem de etmiyorum dedim artik mesaj gondermeme karari aldim. Cevap bile vermedi cunku. Kendini ne saniyorsa artik.
Cevabin ve ilgin icin cok tesekkur ediyorum canim.
Canım açıkcası ortamdan olmadığına inanmadım,bu kadar kısa sürede nasıl bulmuş ki birini,sen varken bi etkileşim bişey olmuş ki seni kaybetmeyi göze almış..hani ortamdan değil demekle ben hlly varken bişi yapmadım demeye çalışıyo,kendini suçsuz çıkarmaya çalışıyor.başka ortamdan biri bile olsa ondan etkilenmesi için bir arada vakit geçirmeleri gerekir,bu da zaten kendi ortamından olduğunu gösterir..ama az çok üniversite ortamında o tarz ilişkileri bildiğimden fazla yürümeyeceğini sana dönmek isteyeceğini söyleyebilirim,keşke mesajın biraz daha sert olsaydı,seni her döndüğünde bulabileceğini sanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?