Neden???

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.167
1.104
333
36
Kizlar sevgilimle ayrılalı yarın tam bir ay olacak. Anlamadığım mesele şu: ayrılık mesaji attığım günün gecesinde facebook twitter ne varsa kapatmis. Yani sadece dondurmakla kalmamis hesabini tamamen silmisti. O anlık sinirle yaptı diye düşündüm. Ya da belki bir süre kafasını dinleyecektir dedim. Bir de instgram hesabi vardi oradan sadece beni takip ediyordu. Bilirsiniz resim paylasma programi iste. 2 gun oncesine kadar o hesabı duruyordu ve beni takip etmeye devam ediyordu. Çünkü ona girip bakmak aklına gelmemişti muhtemelen. Sık kullandığı bir şey değildi sırf benim var diye takip etmek için açmıştı hesabını. İki gün önce baktım o hesabı da silmiş. Ve ilk açtığında ana sayfasında benim resimlerimi gördü çünkü başka takip ettiği kimse yok. Ama anlamadıgım şey şu: neden bütün hesaplarini siliyor? Ayrildik bitti yani bir insan neden yapar ki bunu. Ustelik benim yakin cevreme de hayatinda baskasi oldugunu soylemis. Hayatinda biri olan insan kendini bu kadar soyutlar mi?

üzülmüş canım kafasını dinlemek için herşeyini kaptmış belli, sevgili konusuna gelince büyük ihtimal beni unutsun diye öle yapmıştır yalandır. eğer özel değilse neden ayrıldınız?

üzülmüş canım kafasını dinlemek için herşeyini kaptmış belli, sevgili konusuna gelince büyük ihtimal beni unutsun diye öle yapmıştır yalandır. eğer özel değilse neden ayrıldınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...lik-krizi-yardiminiza-ihtiyac-var-canlar.html

Canim burda ayrintili anlatmistim olayi. Yaklasik 20 gunde gelisti her sey. İlk basta o konuyu actigimda basit bi kiskanclik gibiydi. Zamanla benden bi seyler gizledigini ve sogudugunu hissedip konusmaya calistim. Hic umrunda olmayinca bende en dogrusunun bitirmek oldugunu dusundum. Daha sonra yegenimle ve yakin bir arkadasimla konusmalari olmus. Ustteki konusa hepsi ayrintili yaziyor. İlgin icin de tesekkur ederim cok.

canım benim eski sevgilim ayrıldıgımızda facebook falan hepsini kapatmıştı sonradan bi sevgilisi oldugunu ögrendim . bende yeni sevgilim oldugunda facemi falan kapattım . geçmişi falan tamamen silmek yeni insanla sorun olmaması için yapılabiliyo . ama bu sadece tahmin kendimden yola cıkarak söylüyorum canım .

Yorumun için sağol canım. Bu da bir ihtimal tabi ki. Ama insan üzülüyor, içi acıyor. Düşünsenize 1-2 temmuzda yanımdaydı,dolu dolu muhteşem iki gün geçirdik ve sevgisinden bir kere bile şüphe duymadım her şey mükemmeldi. 24 gün içinde ne oldu da bu noktaya gelebildik aklım almıyor. Bu kadar kısa sürede benden nasıl soğudu,nasıl başkasını hayatına alabildi anlayamıyorum. Ayrılalı bugün 1 ay oldu. Hiçbir şey yapmıyorum ne aramak ne mesaj. Ama her gün yeni bir umutla uyanıyorum belki arar bir mesaj atar bir değişiklik olur diye.

Bugun dayanamadım ve ona bu mesaji attim biraz once. Dogru mu yaptim bilmiyorum:-/ ama icimden geleni yaptim.

Bugün tam 1 ay oldu ve bunları hiçbir amacım olmadan yazıyorum neden yazdığımı bilmeden. Aklıma geleni içimde tutamam bilirsin. Belki şuan hayatında başkası var ya da yok beni ilgilendirmiyo. İçimde söylemek istediğim bir sürü şey var ama doğru kelimeleri bulamıyorum. Sana kızgın değilim kırgın da değilim. Sadecece anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Düşünsene temmuzun 1 inde geldin 2 gün boyunca birlikteydik dolu dolu vakit geçirdik. 3 yıllık ilişkimiz boyunca ilk defa sevginden o kadar emin olmuştum,aklımda hiçbir şüphe,içimde hiçbir sıkıntı kalmamıştı. Sanki sana yeniden aşık olmuştum. Benim evleneceğim insan bu ve mutlu olacağıma da eminim demiştim o günlerde. Sonra ne oldu da sen o hale geldin bilmiyorum. 10 günde her şey nasıl o kadar değişebildi anlamadım. Evet sınavların vardı zor bir dönemdeydin belki. Derslerine yoğunlaşmıştın başka bir şey düşünemiyodun bunu da anlıyorum. Ama bana olan tavrını anlayamadım hiç bir zaman da anlayamiycam sanırım. Çünkü benden bir şeyler gizlemeye çalıştın. Beni ikinci plana attın. Amacım bunları sorgulamak ya da sitem etmek seni suclamak degil. Dedigim gibi zaten bir amacım da yok ama içimde tutmak istemiyorum bu sekilde rahatliyorum ben. Bunlari soylemezsem hep icimde kalicak cunku. İyisiyle kötüsüyle uzun bir iliskimiz oldu. Güldük ağladık cok sey paylastık mutlu da olduk kavga da ettik. Son noktada yapabilecek baska biseyim yoktu. Benden gizlediklerin soguk davranmalarin ikinci plana atmalarin beni cok üzmüştü ve o sekilde devam edemezdim. Belirsizlikten nefret ettigimi biliyosun. Muallakta kalmaktansa olumsuz bir sonucu tercih ederim her zaman. Ve sonra defalarca dusundum de yine olsa yine ayni seyi yaparim. İyiki de yapmisim iyi ki bitirmisim. Cunku sen zaten coktan kafanda bitirmistin o iliskiyi. Bitirmemis olsaydin ben o mesaji attigimda derdin ki suan yogun bir donemdeyim ders calisiyorum bunlari dusunecek zamanim yok. Bana zaman ver İzmire dondugumde konusalim derdin. Demedin. Cunku bitmisti her sey. Bizim iliskimizin en kötü yönü uzak olmamizdi. Sorunlarimizi da mutlulugumuzu da hep telefonla paylastik. Bir sorunumuz olunca bulusup konusma sansimiz olmadi hic. Ama bu kadar onemli bi konu icin isteseydin dugune gelip benimle de gorusebilirdin. Son bir kez konusup vedalaşalım diyebilirdin. İliskiye yeniden başlamak icin degil,hakkıyla bitirmek icin yapabilirdin bunu. Ben bu saatten sonra sana sitem edecek hesap soracak degildim. Ki zaten ortada bir suclu da yok bana gore. İnsanların sevgisi bitebilir aşkı bitebilir. Soğuyabilir. Bunları anlayamayacak bir insan degilim ki ben. Tek beklentim bitirirken gereken saygiyi görmek ve gostermekti. O yuzden o gun seni aramistim son kez konusup dogru bir karar vermeye calisacaktim ama sen beni yine ciddiye almadin. Belki de hic ciddiye almadin. Cunku hic beni karsina alip konusmadin sen. Bir sorunumuz oldugunda hep son aşamaya gelip oyle cozmeye calistik. Yani iliskiyi bitirmekle tehdit ettik birbirimizi. Şunu yaparsan biter bununla gorusursen ayrilirim dedik küstük tavır yaptık soguk davrandik birbirimize. Ama hic gel oturup konusalim demedik cozum yolu aramadik. Belki bunlar sana yine hikaye gibi geliyo. Çünkü ne zaman ben hosuna gitmeyen şeyler söylesem boş konuşma derdin hep. Belki de buraya kadar bile okumadan sildin mesaji. Eğer bu satırlara kadar geldiysen şunu bil ki ne kizginim ne kirginim ne sitem ediyorum ne de bir beklentim var. Sadece her zaman ki gibi aklıma eseni yapiyorum. Şuan icimden bunlari yazmak geldi yazdim hepsi bu.

Ya bence iyi yapmissin hani icinde kalana kadar. Rahatlamissindir hem. Pki cevap geldimi ??

Malesef cevap yazmadi. Ama söyle bi durum var. Ayrildigimizdan beri hic bir sekilde whatsappa girmiyodu. 1 ayda toplasaniz 5 defa girmistir. Ama bugun ben whatsapp dan o mesaji yazdiktan sonra yarim saat arayla girmeye basladi. Biraz once yine girdi bu saatte. Tabi ki bundan bir anlam cikmaz ama ne bileyim iste ya off

Canım ya ben çok üzüldüm senin durumuna inan ki. Takip ettim bütün konularını. Çok güzel bir mesaj göndermişsin bence içinde ne var ne yok dökmüşsün. Seni de rahatlatmıştır bu durum. O bence yazacak bir cevap bulamıyor bu yazdıklarına karşılık. Sen elinden geleni yaptın için rahat olsun. Sürekli whatssapp a girmesi de sana bir cevap yazacak ama ne yazacağını bilemediğinden ya da cevabını hazırladı göndermeye çekindiğinden olabilir. Ya da hiçbir anlamı olmayabilir.. Sen beklentilerini az tut canım daha fazla üzülmemek için.

bazı ayrılıkların nedeni olmaz aynı hayat gibi. zamanı dolan her şey bitiyor. Aşk da bitiyor. Başka biri her zaman yerimizi alabiliyor. gerçek sevgi-aşk değilse bir gün bitebiliyor. Gerçekler inan su yüzüne çıkar. Konunun ayrıntısnı bilmiyorum ama hayattı fazla sorgulamayacaksın . nedenlerini düşünmeyeceksin. Hayatına ve yoluna devam edeceksin insan yalnızlığa alışıyor. Şu anda hangi konumdasın öğrenciysen yepyeni çevrelere gir aklını başka şeylere yönlendir. Takip etme sen üzülürsün. çünkü farkında değilsin ama o tamamen kendi hayatına devam ediyor. seninle bir ilgisi bile yoktur inan. sevgiyle kalın.

Canim sagolasin cok tesekkur ederim yorumun icin. Dun oyle bi sık sık girdi ama bugun hic girmedi whatsappa. Bunun bi onemi yok belki baskasina yazmak icin giriyo ama insanin ilgisini cekiyo en ufak bi hareket.
Bir arkadasim da diyor ki acik kapi birakmak icin hic bisey yazmiyo sana. Yani sonra karsina cikip ben zaten bitirmemistim diyebilmek icin. Gecen yil da ayni sey olmustu hatirlar misin bilmiyorum. Uzun sure belirsiz bi sekilde devam ettik. Ne bitti diyodu ne de arayip soruyodu. En sonunda hic bi sekilde iletisim kalmadi aramizda. 3 ay boyunca hic konusmadik ama bitti de dememisti. Sonra yeniden karsima cikti ve ben zaten bitirmemistim sen kendin oyle anlamissin demisti. Bende demistim ki sen eger beni seviyo olsaydin o kadar ara vermeye cesaret edemezdin,hayatima baskasinin girmesinden korkardin gibi seyler soylemistim. Senin oyle bisey yapmayacagindan emindim o yuzden hic korkmadim demisti. Buna hic inanmak gelmemisti icimden. O an durumu kurtarmak icindi soyledikleri. Cunku ben suan onu seviyorum ve bi baskasiyla oldugunu dusundukce cildiriyorum. Kimse bu ihtimali rahat karsilayamaz bence. Beni gozden cikardigi kesin ama insan nefret bile etse en azidan der ki senden nefret ediyorum bi daha rahatsiz etme hayatimda baskasi var. Onu da demiyo sanki 3 yili paylasmamisiz pes dogrusu

Mantikli olan bu zaten ne kadar cok dusunursem o kadar karmasik hale geliyo ama duygulari bi kenara birakmak cok zor. Bir anda olmuyo ne yazik ki. İster istemez en ufak biseyde aklima geliyo. Bi sarkida bi sözde hemen hatirliyorum onunla yasadiklarimi. Dusunup kendimi yiyorum sadece.
Soylediginiz gibi o suan kendi aleminde. Aklina bile gelmiyorum muhtemelen. Hatta soyledigi dogruysa hayatinda baskasi da var ve bu ihtimali kabullenemedim hala. Gercekten cok zor. Ogrenciyim ama okulun acilmasina 1 ay var. Zaten okuldakilere de nasil anlaticam bilmiyorum. Daha kimseye ayrildigimizi soyleyemedim. Ben bile kabullenemedim cunku. Kaldi ki nasil acikliycam kibrista ortami buldu beni unuttu diyebilmek insanin icini acitiyo. Anneme bile anlatamadim. Cunku annem onu hic istemedi. Simdi anlatsam gordun mu bak orayi buldu seni unuttu diye daha da uzerime gelicek biliyorum. Sadece cok yakin bi arkadasima,yegenime ve burda sizlere anlatabiliyorum. Desteginiz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

Çok zor tabi ki . Üstesinden gelebilmek için zaman lazım.

Ben de kabul edemediğim çok şeyler oldu. çok üzüldüm hayata küstüm. Allah'a çok şükür depresyona sadece 1-2 saatliğine girdim :) şaka bir yana hep kendimi dansa verdiö yada matematiğe :) Kurtulmak ve unutmak için kpss ye hazırlık kursuna yazıldım yeni şeyler öğrenerek zihnimi meşgul ettim ve atlattım. Ben çalışıyorum işe adadım kendimi . sende hobiler bul ve hayatta ikinci plana ne attıysan onları yap. başka türlü olan olaylar seni üzecek. eskiyi unutmak için olan olayları yaz ister buraya yaz. yazdıkça içindekiler boşalacak. sonra bir bakmışsın unutmuşsun. ama zihnini boşaltman lazım. karete -tekvando- kursu yok mu oralarda :) çılgınca bir kursa git hem adrenalin depolarsın birde kötü duygulardan kurtulmak için spor-müzik ve dans et :) zumba dansı çok iyi geliyor tavsiye ederim. yüzünde tebessüm ettirdiysem ne mutlu. verilecek cevaplara açıklamalara gelince sonuçta sen bitirdin anlaşamadınız ayrıldınız bu kadar . Kısmet dğilmiş sen artık özgürsün. Üniversitedesin mutlaka sana yakınlık kuracakalar olacak oyüzden 2. seçimine dikkat et. artık ne istediğini daha iyi biliyorsun. Belkide evlenerceğin geçek aşkın okul açıldığında çıkacak karşına hayat bu süprizlerle dolu. sevgilerle...

Son düzenleme:

Bosver diyip duracam simdi sana ama demekle de olmaz biliyorum cidden uzucu bi durum( ama her seyinden anlam cikarna bu seni daha da uzer daha az dusunmeye calis birlikte yaptklarnizi gecen zamaninizi falan yani ne diyeyim bnde bilemiyorumki :/

Canım önceki konunu okudum ve üzülerek tahminim evine gelip giden ortamdaki kızlardan biri ile çıkıyordur,bence hiç sesini çıkarma,bırak kendi haline seni cebinde bilmesin..dönmesini istiyorsan onu umursamadığını tamamen kaybetiğini bilmesi lazım,sana döndüğünde de onu affetmemelisin,sadece için rahatlasın,hatasını anladığını görmen için..

Ben senin yerinde olsam ona şöyle bir mesaj atardım..Hayatında biri olduğunu duydum sen böyle biri miydin hiç tanıyamadım seni yaşadığımız 3 yıla yazıklar olsun,uğruna benden vazgeçtiğin kişinin heves olduğunu anladığında artık çok geç olduğunu da göreceksin..neyse zaten önemi yok,şunu bil ki sana açık bütün kapılar kapalı,geçmişimi siliyorum yeni insanlara şans vermeyi düşünüyorum artık senin gibilere değil !! yaz.asla bir daha arama..bu dilden etkilenmeyen erkek yok bence..

Canim destegin icin tesekkur ederim. Haklisin biseylerle ugrasmam lazim ki kafam dagilabilsin. Bu ayin 23 unde okulum basliyor artik kendimi derslere verip onu kafamdan atmaya calisicam ama bunu ne kadar basarabilicem bilmiyorum.
Okulda gercek aşkım cikar mi bilemem cunku ikinci universitem ve suan son siniftakiler bile benden 3 yaş küçük :) kendimden 5 yaş kücüklerle ayni siniftayim. İşin kötüsü cevremdekiler yaşımın 25 olduğuna inanmiyor beni de kendileriyle ayni yasta sanip hoslanmalar olabiliyor, bide bununla ugrasiyorum :)

Bosver diyip duracam simdi sana ama demekle de olmaz biliyorum cidden uzucu bi durum( ama her seyinden anlam cikarna bu seni daha da uzer daha az dusunmeye calis birlikte yaptklarnizi gecen zamaninizi falan yani ne diyeyim bnde bilemiyorumki :/

Ah canım hic olur mu her yaptigina oyle anlamlar yukluyorum ki, aklın durur. Bunu yaparak sadece kendime zarar veriyorum ama bile bile hala takip ediyorum. Gecen gun telefonunu sildim takip etmiycem dedim,3 gun dayanabildim. Sonra yeniden kaydettim numarasini,simdi saat basi bakiyorum whatsappa girmis mi diye. Sanki girince ne olacaksa...

Arkadasimla konustuklarinda arkadasim sormus,gercekten bir gunde birini mi buldun ortamindan biri mi diye. O da demis ki hayir hemen degil,hllly kendini hayatimda baskasi olduguna inandirmisti ama kimse yoktu. Sonradan arkadaslar araciligiyla ogrendim ki bizim ortamdan olmayan bi kiz benden hoslaniyomus bende gorusmeye karar verdim. Yani güya kiz kendi ortamindan evine gidip geldigi arkadaslarindan degilmis. Ne önemi varsa... Kaldi ki ayrildiktan bi gun sonra bulmadim diyor ama arkadasimla biz ayrildiktan 10 gun sonra konustular, yani 10 gun icinde baskasiyla gorusmeye basladi. Sanki cok uzun sure gecmis gibi diyor ki hayir bi gunde bulmadim.
Gecen gun o uzun mesaji gondermeseydim senin yazdigin sekilde bi mesaj atabilirdim ama yazdigim mesajda seni suclamiyorum sitem de etmiyorum dedim artik mesaj gondermeme karari aldim. Cevap bile vermedi cunku. Kendini ne saniyorsa artik.
Cevabin ve ilgin icin cok tesekkur ediyorum canim.

Canım açıkcası ortamdan olmadığına inanmadım,bu kadar kısa sürede nasıl bulmuş ki birini,sen varken bi etkileşim bişey olmuş ki seni kaybetmeyi göze almış..hani ortamdan değil demekle ben hlly varken bişi yapmadım demeye çalışıyo,kendini suçsuz çıkarmaya çalışıyor.başka ortamdan biri bile olsa ondan etkilenmesi için bir arada vakit geçirmeleri gerekir,bu da zaten kendi ortamından olduğunu gösterir..ama az çok üniversite ortamında o tarz ilişkileri bildiğimden fazla yürümeyeceğini sana dönmek isteyeceğini söyleyebilirim,keşke mesajın biraz daha sert olsaydı,seni her döndüğünde bulabileceğini sanıyor..

Ayni ortamdan olup olmamasinin hic onemi yok biliyo musun? Sonucta baskasini bana tercih etti nereden olursa olsun. Aynen soyledigin gibi daha onceden bi etkilesim de oldu muhtemelen. Bunlari artik hic sorgulamiyorum bile. Mesaj da bilerek her istediginde geri donebilecegi bi izlenim vermek istedim,cunku geri gelmesini istiyorum. Bana yasattiklarini baska turlu ona yasatamam cunku.
Evet uzuluyorum icim aciyor ama ondan ayrildigim icin degil,yasadiklarima hatiralarima kendi duygularima uzuluyorum.
Geri geldiginde bende ona hic cevap vermiycem ve bana bu yasattigi hissi o da yasayacak. İnsan gecmisine nasil uzuluyor daha iyi anlayacak. Eger ısrarcı olur da donmek icin cabalarsa o zaman yaptiklarini yuzune vurucam. Hic bi sekilde buyuk konusmak istemiyorum. Bi daha ona donmem gorusmem demek istemiyorum. Evet onunla yeniden devam etmem buyuk hata olur,bunu da hic istemem ama boyle seyler buyuk konusmaya gelmiyor. Kader,kismet. Allah her seyin en hayirlisini versin hepimize.
Sadece bana yasattiklarini yasasin,yasatayim baska bir istegim yok simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…