arkadaşım biz burda ne yazarsak ne yazalım hangi tavsiyeyi verirsek verelim sen kendi yaşadıklarını biliyosun ve duygularını kontrol etmek senin elinde..olayı beyninde bitirmen lazım..sigarayı bırak dediler kiğlo ver dediler hiç birini yapmamıştım onlar söylediğinde..kendi kararımı kendim verdim 2sinde de ve kaç sene oldu hatırlamıyorum sigarayı bırakalı ve 17 kilo verdim kendi irademle..önemli olan sensin ve senin duygu,düşüncelerin..ben de 1.5 sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim..soğuk tavırlarından dolayı..çok başka bi konuyla ilişkili bitti(cevap yazdığım konulardan takip edebilirsin ayrılık sürecini)..aldatılmışım ilişki sırasında..şuan herşey çok daha iyi benim için..senin için de ayrılık daha hayırlıdır emin ol..başka bir ortam görünce değişen insandan zaten nasıl hayır beklenir ki..artık takip etme napıyosa yapsın..hatta kimseyle onun hakkında konuşma bile..umarım bu süreci en iyi şekilde atlatırsın bu süreci atlatman için başka insanlarla sosyal paylaşımının çok olması lazım..tecrübeyle sabittir =)
kafasını dinlemek için kapatmış olabilir yda hayatında biri varsa sizden uzaklaşmak için öylede yapmış olabilir
Oncelikle ilgin yorumun icin cok tesekkur ederim. Soylediklerinde de cok haklisin hepsi dogru inkar edemem ama kafamda bitiremiyorum iste. Lanet bir huy benimkisi. İnan artik onunla sevgili olmak istemiyorum ama yaptiklarini sorgulamadan takip etmeden de duramiyorum. Pisman olmasini istiyorum. Geri donmesini istiyorum. Cok sacma ama ben hayatimin her alanında boyleyim. Her seyin gereksizce uzerine gidip dibine kadar irdeliyorum. Bu da artik oyle bir hale geldi benim icin. Bir de uzerine ihaneti,saygisizligi eklenince bu duruma geldim. Burcumun akrep oldugunu da soylememe gerek var mı :)
ah canım bilmem mi yaa koyu bir akrep kadını olarak seni çok iyi anlıyorum..ama şu sözüme güven ne kadar kurcalarsan ne kadar üzerine gidersen geri tepiyor her şey..ilgisiz alakasız kalmak seni daha çok yücelticek garanti veririm..o seni arıcak sorucak..rahat bırak aklını da kalbini de özgür kal..o seni düşünsün o sana gelsin ve o zaman nasıl karşılık verildiğini göster..kaçan kovalanır bu böyle geldi böyle gider!!
Buna bende inaniyorum ne zaman ilgiyi kesersen geri geliyorlar ama ben zaten takip ettigimi ugrastigimi hissettirmiyorum ki. Kendi halimde hic bisey olmamis gibi yasamaya devam ediyorum. Mesela twitter hesabim herkese aciktir onunla birlikteyken de oyleydi. Hic ne sitemli ne de duygusal seyler paylasiyorum. Havadan sudan twitler atiyorum eger bakiyorsa tabi. Sadece 1 ay boyunca yaptigim tek sey o uzun mesaji atmak oldu. Onun icin de pisman degilim aslinda. Cunku geri donmek isterse ona sitem etmeyecegimin sorgulamayip suclamayacagimin sinyalini vermis oldum. Evet zamanlama hatasi yaptim keske daha once atsaydim da simdiye kadar unutulmus olsaydim ama o zaman bunu dusunememistim. Simdi o mesaji atali 5 gun oldu ve burda hepinize soz veriyorum bir daha en ufak bir adim atmiycam. Ama gizliden takibe devam tabi ki :))
ah canım yaa ben de hala maillerine girerim benim eskinin =)) seni o kadar iyi anlıyorum ki..bizde öyle bir takıntılı durum var ki bu merak bir gün iş açıcak başımıza ya hadi bakalım =) bence de artık adım atma akışına bırak herşeyi..gelişmeleri yaz yine burdan ya da özelden merak ederim =)))
Yazarim tabi ki canim,yazmadan duramiyorum zaten. Bazen en ufak ayrintiyi bile yazasım geliyor tam konuyu açacakken siliyorum yuh artik diyorum kendime :))
İlgin icin de cok tesekkur ediyorum canim.
Bu arada bugun dayanamadim tarot fali baktirdim. Falci diyor ki geri gelecek ama seni yine mutsuz edecek.
Suan akli hala sende ama seni kafasinda bitirmeye calisiyor dedi. Cunku kontrolun bende olmasini istemiyormus o yuzden benimle yapamayacagini dusundugu icin bitmisken tamamen birirmeye calisiyormus. Bu nedenle baskasiyla konusuyo dedi.
Kendisi de bana hep derdi zaten ben erkegim,sen kizsin benimle ayni olamazsin bana itaat etmen gerekir dinimizde bile boyledir derdi. Biz evlenince de sen boyle davranicaksin diye cok korkuyorum tereddutlerim var derdi. Başına buyruk olmamdan bahsediyordu yani.
Lütfen kala kala fallara mi kaldin demeyin:) tabi ki hayatimi falda soylenenlere gore yonlendirmiyorum ama insan boyle donemlerde kendiyle ilgili olarak baskasindan biseyler duyma ihtiyaci hissediyor. Maksat muhabbet iste. Etkilenmiyor muyum eh biraz etkileniyorum tabi ama yine de iki gun sonra unutuyorum falda soylenenleri.
canım hayatında biri olma ihtimali yüksek bizimde öyle olmuştu ayrılmadan bir hafta önce evlenelim diyordu ben bir sinir anında ayrılalım dedim ve hemen kabul etti bir yıl olacak nerdeyse bir defa aramadı ve beni daha önce aldattığı kızla biz ayrıldıktan bir hafta sonra beraber oldu ve şuan evli. beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyleyen adam evlendi gitti ama şimdi iyiki böyle olmuş diyorum çünkü bu insanlar bizi illaki bir dönem mutsuz edeceklerdi en azından evlilik falan yapmadık. her olumsuz bir olayda bir hayır vardır mutlu olmaya çalış.
Hayatında biri olduğunu söylemesine rağmen ben hiç konduramamışım demek ki. Dün vibere bi kizin elini tutarken cektigi fotografi koymus. Sadece elleri gorunuyor. Ve ben bu resmi gordugumde icim nasil acidi anlatamam. Yıkıldım resmen. Hep geri dönecek diye beklerken o fotograf oyle bir icime oturdu ki. Arayip agzima geleni saymak istedim. Nasil bu kadar cabuk baskalarina adapte olabiliyolar ya bu kadar mi basit yasadigimiz her sey. Daha 2 ay once bana sensiz yapamam diyen insan simdi bir baskasiyla. Eskiden o profilde benim resimlerim olurdu birlikte cekildigimiz resimleri koyardi oraya. Ayrildigimizda bile bu kadar aglamamistim dünden beri kendimde degilim sanki.
Bir seyler yapmak istiyorum ama yapacak hicbir sey yok
Ah canim benim seni oyle iyi anliyorum ki. Benim eskisi de benden ayrilmadan 3 gun once bi mesaj atmisti beni o kadar cok seviyormus ki yemin edermis bunu hic bir zaman anlayamicakmisim pehh gorduk sevgisini de askini da.. adapte olabiliyorlar sensizlige de yeni birine de bir anda.. Hic beklemiyordun degil mi yapmaz o diyordun. o seni sandigin kadar sevmemis demek ki.
Hicbisey yapma hlly sana tek tavsiyem bu. Ne mesaj at ne ara ne sor unutmaya calis. Icin yaniyo biliyorum ama bu da gececek. Benim de gecti acilarim ve iyi ki hayatimdan cikmis diyorum. Zaten pek bi cirkinmisayrildiktan sonra goruyor insan bazi seyleri. Allah buyuk.. Boyle olmasi gerekiyormus hayirlisi buymus diye dusun canim uzme kendini...
Kizlar!!
bu sabah bana mesaj atti.
Ben xxx aylar sonra bu mesajı gondermeyi bı hak olarak dusunerekten son konusmayı bugun yapma geregı duydum kendımde,gecmısle alakalı hıc bısey hakkında yorum yapmıyorum cunku konussamda bı anlamı yok,sen konusmanı yapıp bu olayı kapattın bende onceden engel oldum ama bu sefer aynı hatayı yaptın ve ben engel olmadım artık kafana gore dedım,ve bu zamana kadar senın ıcın yaptıgım hersey ıcın hakkım varsa helal edıyorum,senınde varsa sendende hakkını helal etmenı temennı edıyorum edersın etmezsın sen bılırsın ama ben helalliğimi ısteyeyım yinede,Allah yolunu bahtını acık etsın.
26 temmuzda ayrilik mesaji attim hic bisey yazmadi. 26 agustosta icimi dokmek icin uzun bi mesaj yazdim cevap yazmadi. Bugun boyle bir mesaj atti. Sizce bu ne anlama geliyor??
Ondan ayrılmanı senin için bir hata olarak görüyor belli ki" bende onceden engel oldum ama bu sefer aynı hatayı yaptın "
Pişman olsa , özür dileck olsa daha yapıcı olurdu.Resmen ben hiç bişey yapmadım "hata senin" e getirmiş .Lütfetmiş mesaj atarak . Senin yerinde olsam hiçbişekilde cevap yazmam tatlım
.Bilmem hatırlıyormusun aynı şey benim de başıma gelmişti.Sevgilimden ayrıldım o da ne aramıştı ne de cevap vermişti bana.Doğum günümde mesaj atmış lütfedip .Kaale bile almadım cvp da vermedim. 1 hafta önce okul açıldı paşa paşa geldi yanıma konuşalım mı diye.. neyse Ben senin yerinde olsam asla cevap vermem attığı mesaja .Eğer hala seni seviyorsa peşini bırakmaz açık açık söyler bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?