Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 683 İzmir 8 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi alindalin #41 sen hala orda duruyormusun diye yoklama yapıyor..sakın cevap yazma...
cmrmduru kızım+oğlum:Huzur Kayıtlı Üye 6 Mart 2011 2.683 750 248 8 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi alindalin #42 hllly .!.: Cevap yazmadim zaten canim. Sadece ne amacla yazdi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... çantadaki keklik olarak görmüş galiba sizi mesajınıda çantadaki keklik duruyomu diye yoklamış
hllly .!.: Cevap yazmadim zaten canim. Sadece ne amacla yazdi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... çantadaki keklik olarak görmüş galiba sizi mesajınıda çantadaki keklik duruyomu diye yoklamış
A alindalin Guru Kayıtlı Üye 9 Kasım 2010 2.167 1.104 333 36 12 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi alindalin #43 Cevap yazmadım. Aynı gün 1 saat sonra aynı mesaji whatsapptan da gonderdi yine yazmadim. Sosyal hesaplarim da herkese acik ama onunla ilgili en ufak bir gonderme dahi yapmadim. O da bir daha bir sey yapmadi.
Cevap yazmadım. Aynı gün 1 saat sonra aynı mesaji whatsapptan da gonderdi yine yazmadim. Sosyal hesaplarim da herkese acik ama onunla ilgili en ufak bir gonderme dahi yapmadim. O da bir daha bir sey yapmadi.