Neden... :(

aynı tavrına devam et hiç taviz verme..Güvenmediğini direk böyle söyleme de ama seni çok üzdügünü ve kırıldıgını söyle ve bırak o inandırmaya çalışsın seni.. Gelene kadar aranızı bozacak bişey deme ama çünkü yüz yüze konuşmak daha iyi ve sağlıklı olur gelene kadar biraz sabret ve araya biraz mesafe koy

Söyledikten sonra takip etmenin pek bi anlamı kalmamış çünkü daha dikkatli olur eğer öyle bi niyeti varsa, birde kendi şehrinizdekileri aratmış demişsiniz, arkadaşı niye sizin yaşadığınız şehrin kızlarını aratsınki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu da soyledim arkadasin bizim sehrimizde mi yasiyor dedim hayir dedi o zaman neden boyle bi aratma yapsin dedim şaka yapmak istemis olabilir falan dedi hareketler dökümünü bilmiyor sanırım ben gorduysem bu aratmani herkes gormustur dedim. Off sabir allahim cok kötüyüm... :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soyleyecegim. Gelse daha net anlasacagiz ama o gelmeden bir seye kalkismak istemiyorum.

Şaka mı ? Komik miymiş acaba? Zaten yaptım diyemezler başta sonradan anlatır belki. Bu Facebook ne illet bişey ya yok arkadaş kapatsan bile yapacak olan her sekilde yapıyor. Sinirlendim yine

Detayları düşünemiyorlar, benim erkek arkadaşım da instagramda birinin fotoğrafını beğendiğinde sormuştum arkadaşım bakmıştır filan dedi halbuki gece evde olduğu bi saatti😏

Canım bence çok yıpratma kendini benim nişanlım üzülerek söylüyorum ki eski sevgilisini askerdeyken aldatmış 1.5 yıllık ilişkisi birde daha öncesinde aldatıldığım için duyduğumda beni üzmüştü asker psikolojisi diyolar ama bunu aa canım sende haklısın die karşılamak hoş olmaz. Bu yüzden sadece o arama yüzünden kendini yiyip bitirme belki yan masadaki arkadaşı bi muhabbet açmıştır o da merak edip bakmıştır bu da seni üzer ama konuşarak bu durumu atlatırsınız Allah beterinden korusun hepimizi

Soyleyecegim. Gelse daha net anlasacagiz ama o gelmeden bir seye kalkismak istemiyorum.

Evet kesinlikle bi şeye kalkışma haklısın sonra pişman olacagın bişey olmasın.İnşallah iyi gider canım durumun Allah yardımcın olsun..

Detaylari dusunemiyorlar gercekten o da carsidaydi hic ummazdim boyle bir seye goz ucuyla bile bakacagini aklim almiyor oyle bir seyi aratmasini kafam cok karışık...

Ortada sadece bi aratma var ama hani ben yapmadim diyor aratmadim bakmadim diyor fakat onun sayafasinda aratilmis o kadar uzgunum o kadar yiprandim ki şu birkac gunde zaten soguk konusuyorum geldiginde de ne olur bilemiyorum duzelir mi kotu mu olur canim cok yanıyor...

Her şeyde var bi hayır, bundan sonrasına bak, belki bi ders olur ona senin üzüntünü soğukluğunu görür bir daha yeltenmez yanlışa

Her şeyde var bi hayır, bundan sonrasına bak, belki bi ders olur ona senin üzüntünü soğukluğunu görür bir daha yeltenmez yanlışa

Ben atlatamadım o günden beri çok soğuğum gecen hafta tekrar gundeme geldı senın ıcın rahat degıl hala o konuyu dusunuyosun dedı cok buyuk yemınler ettı aratmadım dıye unutmaya calısıyorum ama yok yakın olamıyorum eskısı gıbı canımlar cicimler olmuyor gelmıyor ıcımden ne yapmam lazım iyice kötüye gidiyorum artık her seyınden suphelenır oldum paranoyaklıga dogru gıdıyorum sanırım 3 dk gec msj atsa kızıyorum tükendim artık...

Eskort iliskiye girmek icin aranmiyorsa baska ne icin aranir ki? Resmen igrenclik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…