- Konu Sahibi levlavazgecti
-
Ozaman bence güvenmelisin birdaha yakaladiginda baska tepki verirsin cnm :)
Uzuldugumu soyledim yalan soylemesin diye neler soyledim hatta guveniyorum sana boyle bir sey nasil oldu bile dedim ama yok ben yapmadim diyor senin guvenini bosa cikarmam diyor baska bir sey demiyor. Simdi bi konusma yapmam lazim nasil konusmaliyim hani guvemdigimi inandigimi mi soylemeliyim tekrar takip etmem icin gelmesine de az kaldi yuz yuze konusmadan bir seyler kesinlessin istemiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söyledikten sonra takip etmenin pek bi anlamı kalmamış çünkü daha dikkatli olur eğer öyle bi niyeti varsa, birde kendi şehrinizdekileri aratmış demişsiniz, arkadaşı niye sizin yaşadığınız şehrin kızlarını aratsınki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı tavrına devam et hiç taviz verme..Güvenmediğini direk böyle söyleme de ama seni çok üzdügünü ve kırıldıgını söyle ve bırak o inandırmaya çalışsın seni.. Gelene kadar aranızı bozacak bişey deme ama çünkü yüz yüze konuşmak daha iyi ve sağlıklı olur gelene kadar biraz sabret ve araya biraz mesafe koy
Onu da soyledim arkadasin bizim sehrimizde mi yasiyor dedim hayir dedi o zaman neden boyle bi aratma yapsin dedim şaka yapmak istemis olabilir falan dedi hareketler dökümünü bilmiyor sanırım ben gorduysem bu aratmani herkes gormustur dedim. Off sabir allahim cok kötüyüm... :'(
Soyleyecegim. Gelse daha net anlasacagiz ama o gelmeden bir seye kalkismak istemiyorum.
Ya sen şimdi böyle yazdın sevgilim izmire askere gidicek ama ben ağlarım of
ben sevgili değildim o zaman, bir de herkes aynı olmaz ki
Detayları düşünemiyorlar, benim erkek arkadaşım da instagramda birinin fotoğrafını beğendiğinde sormuştum arkadaşım bakmıştır filan dedi halbuki gece evde olduğu bi saatti😏
Canım bence çok yıpratma kendini benim nişanlım üzülerek söylüyorum ki eski sevgilisini askerdeyken aldatmış 1.5 yıllık ilişkisi birde daha öncesinde aldatıldığım için duyduğumda beni üzmüştü asker psikolojisi diyolar ama bunu aa canım sende haklısın die karşılamak hoş olmaz. Bu yüzden sadece o arama yüzünden kendini yiyip bitirme belki yan masadaki arkadaşı bi muhabbet açmıştır o da merak edip bakmıştır bu da seni üzer ama konuşarak bu durumu atlatırsınız Allah beterinden korusun hepimizi
söyleme ama takipte ol ben olsam öyle yapardım
Detaylari dusunemiyorlar gercekten o da carsidaydi hic ummazdim boyle bir seye goz ucuyla bile bakacagini aklim almiyor oyle bir seyi aratmasini kafam cok karışık...
Her şeyde var bi hayır, bundan sonrasına bak, belki bi ders olur ona senin üzüntünü soğukluğunu görür bir daha yeltenmez yanlışa
Eskort iliskiye girmek icin aranmiyorsa baska ne icin aranir ki? Resmen igrenclik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?