Neden... :(

Suan icin hiçbir sey bilmiyorum kesinligi yok fakat bir sure izlemem lazım emin olamıyorum. Guven adına bir sey kalmadı icimde ama icimde bi his var bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklım o kadar karışık ki anlatamam...

askerlikte olabilir öyle saçmalıklar, yani sadece meraktan bile bakmış olabilir..
ama pusuya yatın derim..
gizlice takip edin..
güveninizi hakkaten sarsacak bişi olursa da basın kıçına tekmeyi..

Benden baska birisini dusunebilecek bir insan değildi anlamıyorum neden boyle bi aratma yapti asker arkadaslari arasında konu bile gecse merak edip bakmamaliydi merak etmesi bile suc gozumde. Ama zaten belirli bir işi yok ailesinin de durumu biraz kötü yani paraya ihtiyaclari varken boyle bi aratma yapmis olmasi off... ustelik onlarin askerdeyken p...no bile izledigini dusunnek midemi bulandiriyor...

Aklım o kadar karışık ki anlatamam...

Al işte dediğim gibi.
Canım ona ihtiyaç olan sana da ihtiyaç.
Senin de zevklerin var.
Sadece erkekler de yok o seks ihtiyacı. Bunu önce kabullen.
Sonra sevgiline açıkla.
Düpedüz aldatma eğilimi var. Askerden gelince genel ev e gidicek karekter de bir insan.
İyi düşün..

p...... konusunda bişi demicem..
izlemiş olması çok uç bişey değil bence..
artık en ahlaklısı bile malesef izliyo..
ben de eşimden asla beklemezdim ama yaşadım malesef öyle bişey..
şükür bıraktı artık..
ama eskort meselesi ciddi sorun eğer öyle bi niyeti varsa..
yoksa, sadece meraktan baktıysa büyütmeyin..
yalnız ne olursa olsun güveniniz yıkıldıysa asla evlenmeyin, çünkü öyle devam eder o güvensizlik...

Bence biraz abartıyorsun. Ayrıca bir ilişkiye askerdeki adamın eskort kız sitesine(ne olduğunu da çok anlamadım ya) girmesinden daha çok zarar verir kişisel alanları karıştırmak. Faceboook, telefon,mail gibi.
Rahatla...
Birşey yok bunda.

Kzilar sordum daha fazla tutamadim kendimi. Inkar etti tabi ki ben oyle bi aratma yapmadim sayfam acik kalmisti falan filan dedi sonra da sen boyle bi aratma yaptigimi nasil dusunursun dedi alttan alarak konuştum kizmadan sorgulamadan hatta buyutmedim bile tamam dedim ayrilik bekliyor sanırım bizi.

Soyledim konustum artik bildigimi biliyor fakat dusundugum gibi inkar etti aklim.cok karışık takibe devam edecegim o gelince...

Guvenim yıkıldı tabi ki artik gelecek dusunemiyorum goz yaslariyla gecirdigim 1 yila aciyorum sadece... o döndükten sonra pek parlak günler beklemiyor bizi...

Bunca zaman karistirmadigima yanarım abarttigim bir sey yok ortada. Keske eskort meselesi olmasaydı da sayfasini karıştırdım diye tartissaydik inanin bunu daha cok isterdim.

Soyledim konustum artik bildigimi biliyor fakat dusundugum gibi inkar etti aklim.cok karışık takibe devam edecegim o gelince...

Gayet normal karşılamış gibi davran.
Sadece bana saygısızlıktı bu davranışın de.
hayatın da ben varken başka kadınları düşünmen hoş değil aynısını ben yapsam nasıl hissederdin de bakalım ne olacak?

bir arkadaşla aramızda duygusal birşeyler oluyordu, o askere gitti kıbrısa netten konuşurken birden parladı ve küstük birbirimize. geldikten sonra tekrar konuşmaya başladık. bana senin duygularının farkındaydım, beni bekliyordun, sana ihanet etmiş gibi olmak istemedim kendi içimde, bilerek küstüm konuşmadım senle dedi. orada da birileriyle birlikte oldum demişti. ben de senin anlayışını yeringg.. öhmm, neyse demedim tabi

yani bunu askerdir bakar diyerek geçiştirme arkadaşım, peşine düş sor.

O sayfaların resmını cek ve gelince göster .Tepkisini gör.Delice mi diyorum bilmiyorum ama sor ona yuz yuzeyken .Ararsan kaçamak cevaplar verebilir diye bunları yap dıyorum canım.

Oyle yaptim dedim onu da sen gorsen benim sayfamda erkek siteleri arattigimi gorsen ne yapardin dedim bende sana sorardim tabi ki dedi soracaksin da hakkin boyle bir seyin pesine dusmek falan dedi sonradan ama ben yapmadim dedi yemin etti. Inanmadim tabi ki takipteyim cok kotu oldum sorarken de her soyledigi yalan gelecek artik bilmiyorum bitti resmen iliskim...

Gecistirmedim bugun sordum inkar etti zaten bekledigim bir tepkiydi fakat o inkar etti yeminler etti diye de kapatmadim konuyu hmm oyle mi tamam demedim bakalim gelince tekrar tekrar konusacagim bilmiyorum yani inanmiyorum ona.

"Sen nasıl böyle bir şey yaptığımı düşünürsün" oldukça sık kullanılan bir cümledir böyle zamanlarda. Üste çıkmak için karşı taafı suçlar gibi konuşmak aslında suçlu psikolojisidir. İnanın bu sitede aldattığı su götürmez bir gerçekken evlatları üzerine yemin eden adamlar okudum ben. Önce inkar eden yeminler eden sonra da kanıtlar ortaya dökülünce bir seferlikti diyen af dileyen bir sürü erkek.

yerim seni beeeeeennnn

O sayfaların resmını cek ve gelince göster .Tepkisini gör.Delice mi diyorum bilmiyorum ama sor ona yuz yuzeyken .Ararsan kaçamak cevaplar verebilir diye bunları yap dıyorum canım.

Aramadim bugun cariya cikmis dayanamadım kamera actim yuz yuze konustum ama inkar etti bitti zannediyor ama daha sorgulayacagim inanmadim ilk defa inanmıyorum ona ne acı. Hangi sayfalarmis girdigim dedi ben de linkini attim bunu aratmissin diye. Yemin etti ben yapmadim aratmadim diye. Inanmadim elim ayagim titriyor sakinlesemiyorum. Onsuzlugu dusunemezken artik alistiriyorum kendimi, haketmemistim onu 1 yil bekledim neyle karsilastim neden neden deliricem sorgulamaktan...

Son düzenleme:

Bunu anladım oyle diyince direk bu kadar buyutecek ne var dedim ben bile buyutmuyorum gordum ve sordum sende cevapladin aratmadigini soyledin bundan dogal ne olabilir dedim sonra da bir suru laf işte ben aratmadim aratsam adam gibi evet yaptim derim ama yapmadim dedi inanmadim inanmaya da niyetim yok...

Halen girmedim diyor.Telinle resmini çek yolla ona ama hareket dökümü çıkmasın orayı alma kameraya cunku ogrenırse sıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…