Neden... :(

Halen girmedim diyor.Telinle resmini çek yolla ona ama hareket dökümü çıkmasın orayı alma kameraya cunku ogrenırse sıler.

Iste orayi ogrenecek diye bende boyle bir sey yapmadim hareket dökumunden haberi yok sanırım anasayfamda cikti gordum dedim ben aratmadim diyor yapsam inkar etmem soylerim diyor kanitim sahidim yok ama ben yapmadim yemin ederim diyor inanmiyorum tabi ki ne soylese de hesabini acik biraksa bile kim girip de oyle bi aratma yapacak bir de onun facebookundan o kadar sacma ki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facesinin şifresini bir erkek arkadaşı falan biliyormu ?Benim arkadaşımın başına gelmişti pis seyler aratmıs hep.

Facesinin şifresini bir erkek arkadaşı falan biliyormu ?Benim arkadaşımın başına gelmişti pis seyler aratmıs hep.

Bana soyledigi o sira ben kahvaltiya o da yemek soyletmisti onu yemeye gitmisti facebookunu kapatmamis geldigimde yanimdaki arkadas benim bilgisayarin basindaydi dedi benim geldigimi gorunce cekildi gitti o mu bakti ki dedi sonra gunahini da almak istemiyorum ama pek tekin biri degil falan dedi. Aklım cok karışık sonra dedim konus o kisiyle yapmis mi boyle bi sey aksam konusup sana donus yaparim kavga edicem dedi hala da donus yapmadi ben mi yazsam acaba yoksa beklemeli miyim?

Tarihleri yazıyor canım ordan bak .Anlarsın geçmişte eskı tarıhlerede bak .Anlarsın hep o cocuk yanında olucak degıl ya.Ama sanırım erkeklern coğu arada bakıyor benım arkadsım cok guvenıyrdu sevgılısıne ve oda yakalamıstı büssürü hemde şok geçirmişti.Sen bır bak tarıhlerıne canım ne zaman gırılmış.

Bende suan şok halindeyim. Tamam bakacağım buna. Acaba gercekten dedigi gibi o cocuk bakti da o cocukla kavga mı etti hala donus yapmadi cok merak ediyorum yazmali mıyım yoksa bekleyim mi canım saglikli düşünemiyorum. :/

Bekle istersen canım sonra yazarsın dönüş yapmazsa.

Suana kadar bir güven sorun olmadiysa acik acik herseyi söyle bize nasil söylediysen aynisini sevgilinede söylemelisin bence belki yanlis anlasilma vardir cnm bnm hemen üzme kendini :) eminim güzel bir aciklamasi vardir bunun ..

Ya sen şimdi böyle yazdın sevgilim izmire askere gidicek ama ben ağlarım of

Ben açıkçası böyle bi şey yapan bi erkeği ahlaksiz buluyorum.Birazcık edep ve ahlak olmalı... Sevgiliniz böyle bi şey yapıyorssa kafası bu şeylere fazla çalışıyor olabilir..

Son düzenleme:

böyle ilişkileri mideleri kaldıranlar evlendikten sonrada devam eder iyi düşün

asker psikolojisi biraz farklı oluyor canım. çevremde bu tarz şeyleri çok duydum zamanında. görevini tamamladıktan sonra normale döner bence. sevgilinle konuş ama bunlar göz önüne alarak davranmalısın. yaptığı şeyin seni kırdığını ve böyle şeylere tahammülünün kesinlikle olmadığını lisan-ı münasip ile anlat. umarım işler yoluna girer:26:

Suana kadar bir güven sorun olmadiysa acik acik herseyi söyle bize nasil söylediysen aynisini sevgilinede söylemelisin bence belki yanlis anlasilma vardir cnm bnm hemen üzme kendini :) eminim güzel bir aciklamasi vardir bunun ..

Su ana kadar bi guven sorunu olmadi yani ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum soyledim her seyi konustum dedigi tek sey ben yapmadim oyle bir sey yapacak karakterde bi insan degilim diyor baska bir sey demiyor. Tekrar kontrol ettim sayfasini gercekten de yemege gittigi vakit aranmis o sayfa inanmak gelmiyor icimden ama bilemiyorum aklim o kadar karışık ki...

Ben açıkçası böyle bi şey yapan bi erkeği ahlaksiz buluyorum.Birazcık edep ve ahlak olmalı... Sevgiliniz böyle bi şey yapıyorssa kafası bu şeylere fazla çalışıyor olabilir..

Ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum yapmadigini soyluyor aratmadim oyle bir sey diyor kendimi cok caresiz hissediyorum...

Bin kere soyledim ama ben seni kiracak incitecek bir sey yapmam yapmadim da diyor. Asker psikolojisi mi bilmiyorum buna sebep ne. Geldiginde her sey yoluna girer mi daha mi kotu olur aklim karmakarışık. Suan oyle bir sey konustuk sanırım tekrar karsilasmam bu durumla ama yine de bilemiyorum aratmadim dese de offf sabır...

Ozaman bence güvenmelisin birdaha yakaladiginda baska tepki verirsin cnm :)

Ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum yapmadigini soyluyor aratmadim oyle bir sey diyor kendimi cok caresiz hissediyorum...

anlıyorum cnm.. Üzülmen normal tabiki ama sevgilin yalan söylüyor olabilir ama bunu ona söylemen iyi olmuş gözünün üzerinde oldugunu bilir bundan haberin oldugunu biliyo en azından. Sen çok dikkatli ol ve bu konudan dolayı bni çok üzdün fln de ona. Sert davran ayagını denk alsın yoksa erkek bu yapar belli olmaz.. Durumunu anlat yani. pişman olsun o da nelere mal olduguna yoksa tekrar yapabilir bu işi..

Uzuldugumu soyledim yalan soylemesin diye neler soyledim hatta guveniyorum sana boyle bir sey nasil oldu bile dedim ama yok ben yapmadim diyor senin guvenini bosa cikarmam diyor baska bir sey demiyor. Simdi bi konusma yapmam lazim nasil konusmaliyim hani guvemdigimi inandigimi mi soylemeliyim tekrar takip etmem icin gelmesine de az kaldi yuz yuze konusmadan bir seyler kesinlessin istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…