• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bilmiyorum aklıma sadece bu dizeleri aktarmak geldi ;

Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar. Kadın duyar, erkek duymaz. Kadın sorar, erkek susar. Kadın gider, erkek içer.

Can Yücel

Elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın ama anlayana bazı şeyler. Sıkma daha fazla canını..

işte öyle içiyor içiyor anca arabesk şeyler yazıyor başka bişey yok 0
ya arabesk şeyler yazcağına azcık totoyu kaldır bişey yap dimi

Just , ben bu adamin gelmisini gecmisini, 23 nisanda cocugunu, 19 Mayista gencini, 29 ekimde cumhuriyetini, kabotaj bayraminda kaptanini, 30 agustosta zaferini, kurban bayraminda kocunu, Ramazan bayraminda sekerini......kisacasi, cinsini , cibilliyetini, insanligini s...yim.

Yeter, seni okumaktan icim sisti resmen kardesim. Bak ben vazgectim, bitti gitti, sen de aynini yap nasil rahatlayacaksin. Nedeni, nicini, nasili birak kendini hirpalama artik.

kız bu mesajı yazdım çok iyi oldu ya :KK70:

Konularını az çok hatırlıyorum. Bu adamla asla mutlu olamazsın sürekli üzgüntü vermekten başka bi işe yaramaz tekrar şans vermeniz. Duygusal düşünmemeye çalış . Hayata bi kez geliyoruz ve bunu kimsenin mahvetmesine izin vermemek gerek.

işte öyle içiyor içiyor anca arabesk şeyler yazıyor başka bişey yok 0
ya arabesk şeyler yazcağına azcık totoyu kaldır bişey yap dimi

Adamın kimyasında birşeyler yapmak yok just'cım... umarım ve inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur...

just kendi kaybetmiş hayatı boyunca şimdide kaybeden olmayı seçiyor kendi mutsuzluğunda seni yok etmek istiyor. daha o kadar küçüksün ki. canım benim iyi olacak her şey

aşık olcakmışım tekrar yasemin öyle dedi :KK23:
. hem tekrar değil tekrar olması için önceden aşık olmak lazım b u adama hissin aşk diil sen öle sandın geçti bitti. gerçekten bir ADAMA aşık olacaksın ben gönülden inanıyorum fıstık gibi hatunsun :) belki yurtdışından bulursun :) öyle bi planın var diye hatırlıyorum. bak alese girekceksin yüksek lisansını yap kendini geliştir gez toz aşık ol hayat çok güzel. unutacaksın bi şekilde. :)

. hem tekrar değil tekrar olması için önceden aşık olmak lazım b u adama hissin aşk diil sen öle sandın geçti bitti. gerçekten bir ADAMA aşık olacaksın ben gönülden inanıyorum fıstık gibi hatunsun :) belki yurtdışından bulursun :) öyle bi planın var diye hatırlıyorum. bak alese girekceksin yüksek lisansını yap kendini geliştir gez toz aşık ol hayat çok güzel. unutacaksın bi şekilde. :)

deme kız heyecan yapıyorum :KK73:

Aman tamam geçti ya 50 dk sürdü üzüntüm işte geçti gitti
Ben kapadım sayfayı o düşünsün
Hatta nolur düşünmesin böyle hıyar olmaya devam etsin ki bir daha dönmeyeyim :KK73:

Bu adamın karanlık işleri bile vardı Just .
Sırf bu bile seni haketmemesi için bi sebep zaten. :110:
Hiç üzülme , yurt dışından yakışıklı bitane bulursun
Romantiğinden , arabeskinden değil :110:

Takip ediyorum konularını, boşver değmiyor bazen ama insanın içide elvermiyor anlıyorum seni ama gerçekten artık BOŞVEEERR!!

olacak just neden olmasın ki. bi engelin mi kendinden başka :)

Bu adamın karanlık işleri bile vardı Just .
Sırf bu bile seni haketmemesi için bi sebep zaten. :110:
Hiç üzülme , yurt dışından yakışıklı bitane bulursun
Romantiğinden , arabeskinden değil :110:

1 ay sonra çok iyi olmazsam gelin saçımı çekin :KK73:

Hala zorlamaya devam edecek misin just?!
Etme...
Dedigin gibi 20 gune bitsin, gitsin..

Her şeyi yaptım.
Söylenebilecek her şeyi söyledim.
Resmen gönlümü al affedeyim seni dedim.
Resmen azcık çabala sileyim unutalım her şeyi dedim
Beni sar dedim sarmala dedim
Ve o öylece oturdu
Neden kör olur bir insan bu kadar ki
Hala ben sana bir şey yapmadım, sana prenses, melek gibi davrandım der

Annesi hasta oldu başında bekledim
Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim
Annem var tayin isteyemem sen buraya gel dedi
Tamam anneni de al gel ona da kabul dedim
Benim annem palyaçon mu senin saygı duyacaksın anama dedi!

K.ş.r da oldum o. da oldum..
İyi mi..
Bunları da duydum.

Meğer ben affettirecekmişim kendimi
Meğer ben suçluymuşum
Ben her gün ağladım bu evlilikte
20 gün sonra bitiyor işte
Rahat etsin
Öyle oturduğu yerden gidişimi seyretsin...
Bence bu saatten sonra bir araya gelmeyin,seni bu kadar uzmus hakaret etmis barissaniz sende mutlu olamazsin artik.bence inceldigi yerden kopsun.bu bosanmayi kendine hediye et.........
O sana deger vermiyorsa daha dogrusu senin degerini bilmiyorsa sen bil ve bu bosanmayi gerceklestir

Hala zorlamaya devam edecek misin just?!
Etme...
Dedigin gibi 20 gune bitsin, gitsin..
Bence bu saatten sonra bir araya gelmeyin,seni bu kadar uzmus hakaret etmis barissaniz sende mutlu olamazsin artik.bence inceldigi yerden kopsun.bu bosanmayi kendine hediye et.........
O sana deger vermiyorsa daha dogrusu senin degerini bilmiyorsa sen bil ve bu bosanmayi gerceklestir

he valla zaten sevgisi mi kalmış artık ben de sevmiyorum bence
sadece arada böyle hatırlayıp üzülüyorum o da geçiyor işte gördüğünüz gibi :KK73:
çoktan unutmuşum da işte kendi kendimi bunalıma sokuyorum böyle :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X