- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersinnnnoh iyi ki açmışım konuyu bi gaz geldi bi gaz geldi
romayı fethedicem şimdi![]()
Sana söyleyemesem de ben bu adamdan ümitli değildim justum..
Böyle bir adam için üzülme..
Hakkında hayırlısı olsun.
Süpersinnnn![]()
Ağla dilediğin kadar ağla canım ağlamak ayıp değil..tutuyorum kendimi misss eğmicem başımı ağlamıcam üzülmicem
Ağla dilediğin kadar ağla canım ağlamak ayıp değil..
Bundan sonra yapman gereken önüne bakmak..
İtalya ya git lütfen,gitttt.
Yapmak isteyipte sırf onun için ertelediğin ne varsa yap.
just, eşiniz sizi özgüveni yüksek, sağlam duruşlu bir kadın olarak tanıdıysa (ki ben böyle düşünüyorum)
sonrasında verdiğiniz tavizler ve prensipleri yumuşatmanız onun da tavırlarını etkilemiş olabilir
üstelik onurlu bir adam, eşine şartlar ne olursa olsun böyle seslenmez
bu durum bile kaybınıza üzülmemeniz için kocaman bir gerçek
güçlü olun,
bazen mevcut düzeni onarmaya çalışmaktan çok daha kolaydır yenisini oluşturmak
şansınız, yolunuz açık olsun
bir de yanlış anlaşıldığınız, haklıyken çabalaması gereken taraf olarak görülmeniz
yarım kalmışlık,
anlaşılamamak sizi bu kadar inciten belki
ancak iletişime kapalı, savaşmaktan aciz bir adamın anlama kapasitesi tam da bu kadar olmalı zaten
yokluğunuzla eskitin siz de O'nu!
Adam kendi kendini bitirmiş canım. Bazen insanların ne kadar alçalabildiklerini bunu yaparken de kendilerini birşey sanmalarını kafam almıyor. Kşr demiş sana, bunu söyleyebilme sığlığı, basitliği... Güzelim burdan ben sinirden çatladım, 20 gün sonra kurtuluyorsun emin ol.Her şeyi yaptım.
Söylenebilecek her şeyi söyledim.
Resmen gönlümü al affedeyim seni dedim.
Resmen azcık çabala sileyim unutalım her şeyi dedim
Beni sar dedim sarmala dedim
Ve o öylece oturdu
Neden kör olur bir insan bu kadar ki
Hala ben sana bir şey yapmadım, sana prenses, melek gibi davrandım der
Annesi hasta oldu başında bekledim
Yemek yapıp yolladım
Saygıda kusur etmedim
Annem var tayin isteyemem sen buraya gel dedi
Tamam anneni de al gel ona da kabul dedim
Benim annem palyaçon mu senin saygı duyacaksın anama dedi!
K.ş.r da oldum o. da oldum..
İyi mi..
Bunları da duydum.
Meğer ben affettirecekmişim kendimi
Meğer ben suçluymuşum
Ben her gün ağladım bu evlilikte
20 gün sonra bitiyor işte
Rahat etsin
Öyle oturduğu yerden gidişimi seyretsin...
Adam kendi kendini bitirmiş canım. Bazen insanların ne kadar alçalabildiklerini bunu yaparken de kendilerini birşey sanmalarını kafam almıyor. Kşr demiş sana, bunu söyleyebilme sığlığı, basitliği... Güzelim burdan ben sinirden çatladım, 20 gün sonra kurtuluyorsun emin ol.
Bu adam barışsanız senin affedilme çabalarını bekleyecekmiş ya, tövbe tövbe... Bazı adamlar sperm ziyanı yemin ediyorum. Genceciksin, defolsun gitsin...
Evet canım bitiyor ve sen kuş gibi hafif olacaksın. Öküzlüğün bile bir sınırı var. Öküz sevmişsin, olabiliyor yapıyoruz biz kadınlar ama bu adam edepsiz. Edepsiz, şiddet eğilimli, şımarık, embesil bir adam... Hayatından çıkması gerekiyormuş, seni çok güzel günler bekliyor:)ya ben de onu düşünüyorum 20 gün sonra bitiyor bu çile şimdi değil mi
birsey olmuyorsa olmuyordur
kimseyi degistiremezsin
egriyi bükemezsin
hayatin bu kadar mi degersiz
Evet canım bitiyor ve sen kuş gibi hafif olacaksın. Öküzlüğün bile bir sınırı var. Öküz sevmişsin, olabiliyor yapıyoruz biz kadınlar ama bu adam edepsiz. Edepsiz, şiddet eğilimli, şımarık, embesil bir adam... Hayatından çıkması gerekiyormuş, seni çok güzel günler bekliyor:)
Kizim seni islak odunla dovecem o olacak :)
Sen niye cabaliyosun yani? Sen izmirde yasamak istiyorum (ornek) deyip gececeksin gelirse gelir gelmezse gelmez. Yok anani da al gel yok az cabala ben varacam sana. Ne gerek var bunlara
Sen sartlarini soylecektin kenara cekilecektin.
Valla enerjini cok bosa tuketiyosun, yazik ediyosun kendine
Hayirlisi olsun bilmiyorum sen dusunme o dusunsun.değerli tabii hıh olsun ona
yerin dibine sokuverdin iki dkda
bunlar önceki konuşmalar canım ben bugün içlendim açtım
değişmez değil mi
elimden gelenin fazlasını yaptım çünkü