haklisiniz...ben kendim sok oldum bir an eski sevgilim aklima gelince...Canım seytanın verdiği vesvese olabilir.. dikkatet ve nişanlını bu yuzden üzme kendini onun yerine koy...
haklisiniz...ben kendim sok oldum bir an eski sevgilim aklima gelince...çünkü 2 sene oluyor ayrilali
sevmeseydim, nisanlanmazdim canim benimben her gün gördüğüm marketin isminden eski sevgilimi hatırlıyorum ama gidipte yeni sevgilime soğuk davranmıyorum yani senin ki tuhaf sen baya baya sevmiyosun şu anki nişanlını
sevdiğini sanmışsın demek ki yazdıklarından o anlaşılıyor yoksa soğuk davranmazdın canım benimsevmeseydim, nisanlanmazdim canim benim
bi koku insani yillarca geriye goturebilir, zihinle alakali bi durumdur.. eski sevgilini unutmadigini gostermez.. vesveseye kapilma.. boyle yaparsan zihnini eski sevgilinle mesgul eder durursun..haklisiniz...ben kendim sok oldum bir an eski sevgilim aklima gelince...çünkü 2 sene oluyor ayrilali
zaten isteyerek soguk davranmadim.. ani bir tepki oldu.aklına gelmesinde anormal bi durum yok ama nişanlına soğuk davranmak neden yani?bu biraz anormal olmuş,bir düşün onun yerine koyup da kendini,o yapsa aynını ne acı verirdi dimi?
olmasın işte dikkat et bence,sonuçta eski eskide kalmış ki bu kişi ile evliliğe adım atmışsın :) ama yazında şuan ona mesafeli olduğunu da belirtmişsinzaten isteyerek soguk davranmadim.. ani bir tepki oldu.
evet biraz mesafeli oldum maalesefolmasın işte dikkat et bence,sonuçta eski eskide kalmış ki bu kişi ile evliliğe adım atmışsın :) ama yazında şuan ona mesafeli olduğunu da belirtmişsin
çok tesekkür ederim, anlayisli oldugun için ve yardim içinNişanlını sevmıyosun gibi sacma yorumları dikkate alma tatlım. İki yıl geçmiş bişey hatırlatmıs olabılır. Ruh halımızde gel gitler yasanabılır. Ben vicdanen rahatsız oldugun için nişanlına oyle davrandıgını dusunuyorum. Cunkı oyle olur huzursuzsak huzırsuz ederiz genelde biz kadınlar. Tam tersini yapmaya calıs su an gelecegı dusun nişanlına dahada yakın olmaya calıs. Ömrumuz boyunca bişeyler bişeylri birilerini hatırlatabılır ustunde durma yeter
Cunkı su an sadece birazcık rahatlamaya ve aklına eskısevgılının gelmesinin nişanlına duydugun sevgıyle alkası olmadıgını bilmeye ıhtıyacın var. Yangına körükle giden insanları kaale almaZsan ömür boyu skntı yaşamaZsın. Bıkac gun etkısınde kalırsın sonrada gecer gıder dugun hazırlıklarına odaklan o daha eğlenceliçok tesekkür ederim, anlayisli oldugun için ve yardim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?