• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden..

2 yol var önümüzde yani..
Ya hatalardan ders alıp mutluluğa açılacak kapı
Yada daha çok dibe batacağım
Ve inanın bunları duşunecek kafa kalmadı bende kalmadı
Hala ufacık umut var belki kanıtlar diye ne kadar zavallıyım
Ama belkide ilk defa aklımla hareket etmeye niyetliyim
Bu yüzden fevri davranmamaya çalışıyorum içimde pişmanlığım olmasın en azından diye
Çok teşekkürler yorumunuz için
Umut falan etmeyin çünkü emin olun kendisi yaptı erkeklerin klasik yalanı bu arkadaşım kuzenim bilmem neyim yapmış kanıtlayacam ispatlarım falan filan. Bir kere güvenirsen sonu hiç gelmeyecek ve belki sen ayrılamayacak kadar çok seviyor olacaksın evlenince de devamı gelir bunların

sonuçta evli değilsin ve insanlar böyle durumlarda eşlerinden ayrılıyor. ne dert ediyorsun, bir daha güvenemem ona bitti diyorsan çek kapıyı çık. yok biz evlenecektik hayallerim vardı isterim de isterim diyorsan kapatıp geçeceksin.

o hesap da onundur, o işleri de yapmıştır. kendine sorarsan bekar adam niye yapmasın ki?
inkar etmesi de erkeklikten işte. bu zamana kadar sen ne yaptın hayatım babanın oğlu mu ki bu kadar da gözün kapalı durdun?

filmdelisi filmdelisi ne katılıyorum. hemen hemen dediği şeyleri yapacaktır ancak kendi adıma ben benzer bir aldatılma durumunda asla açıklamalarını dinlemedim ve engelledim onu. çünkü kendimi tanıorum, asla içimdeki o gurur incinmesi geçmezdi, hayatı kendime de ona da zehir ederdim.

siz ise ondan önce kendinizi bir tartın. düşünün.. affedebilir misiniz onu yoksa benim gibi asla unutmayacağınızdan emin misiniz? sonuçta 5 yıllık bir evlilik var ortada. ama önünüze getireceği her türlü bahanenin yalan olma ihtimali çok çok yüksek.

pardon, evli değilmişsiniz. o halde bence durumunuz daha aşılabilir, terk etmeniz aileler, çevre gibi sorunları da ortaya çıkarmaz.

ben sizinle benzer durumda kaldığımda karşıdaki kadına msj atmıştım. siz de o kızlardan bir kaçına mesaj atarak aslında gerçeği öğrenebilirsiniz. erkek arkadaşınızdan neden bekliyorsunuz ki? o ne dese de inanmayacaksınız ki

Bunu yapan kişiyi kendide bilmiyormuş.
Tahminleri varmış arkadaşlarından birkaçı hakkında. Yanımda telefonla konuşacakmış hepsiyle eğer onlardan biri yapmışsa duyacakmışım
Benim üzerime, Kuran üzerine yemin eder oldu kalakaldım oylece
Ay ne saçma bu devirde kim kime mail şifresini falan veriyor ki hadi verdi diyelim arkadaşlarımdan birkaçı demiş hadi 1 tanesine vermiş inanırım ama 3-5 tane ne ? Yanında arkadaşlarıyla görüşecekmiş sen nereden bileceksin ki onları önceden ayarlamayacağını ? Mail adresi almak çok zor bir şey değil ki arkadaşları neden bunun hesabını kullansın ? Yeme bunları arkadaşım tamamen yalan dolan.Şu an yaptığından eminsin ama belki geçerli sebepler bulur da kendimi ikna ederim diye sende beklemeyi kabul etmişsin.Eğer affedersen aklın hep yapar mı yapacak mı diye şüphelerle dolacak..Eskisi gibi güvenemeyeceksin kendinde biliyorsun..Ve affedersen emin ol yine yapar çünkü nasıl olsa bir kere inandırdı tekrar neden inandıramasın ? Ölüye 1 gün deliye her gün ağlanırmış..Acı konuştum ama gerçekler bunlar

Back
X