Nedenini sorar mısınız ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.353
5.392
723
Merhaba
Ben şunu merak ediyorum durduk yere biri size trip atıyor eskiye göre ağız ucuyla konuşuyorsa “hayırdır noluyor” der misiniz ?
Bahsettiğim kişi iş arkadaşım yani o sabahçı ben öğlenci zaten birbirimizi az görürüz çıkışında karşılaşırız falan ama karşılaşınca ayak üstü iki kelam ederdik şimdi hiç anlamadığım şekilde tripli davranıyor hatta ben selam vermedikçe selam bile vermiyor ki artık ben de vermeyi düşünmüyorum
Başka ortak bi arkadaş tanıdık yok yani arkasından konuştum da duydu olayı yok eminim
Ki benim merak ettiğim siz olsanız sorar mısınız ne oldu ne bu tavır diye yoksa zaten iki kelam ettiğim çok da samimi olmadığım insanın tribini umursamam mı diyorsunuz ?
Not:yengeç burçlu biri olarak her haltı dert ettiğim için takıldım bu aralar

trip atmıyordur belki. morali bozuktur.

Yok trip olduğuna eminim çünkü tekrarlıyor bu hali

İş yeri olduğu için ben yerinizde olsaydım asla umursamazdım. İş arkadaşı sonuçta. Kendi sorununu kendi içinde halledebilir. Sizi toplum içinde küçümsemeye, küçük düşürmeye çalışan davranışı yoksa ve sizle ilgili ortak işini aksatmıyorsa umursamayın.

Geçmişte çok değer verdiğim her şeyimi paylaştığım biri ise sorardım. Öyle birisi değilse boşver sen de takılma hiç.
Yok hiç değil hatta aksine onun beni üzdüğü arkamdan konuştuğu oldu yuttum kötü bir dönemden geçiyor boşver mrsçiçek diyordum..Yani o yaptığı halde sürtüşme çıkmasın diye sineye çektim ama Şuan o trip atıyor anlamsızca

Umursamışsınız ki konu açmışsınız. Umursuyor da olabilirsiniz.

Aile,iş arkadaşı,komşu,arkadaş farketmez. Bir kere sorarım. Derdi neyse anlatır çözeriz.Anlatmaz tribine devam ederse eder. Sonrası beni bağlamaz.

Zamanında tribi sen atmazsan olacağı bu. Arkandan konuşan birini fazla önemsiyorsun.

Oo öyleyse ne gerek var bacım. Kurcalama iyi bile olmuş.Bazı insanların hayatımızdan çıkışı inan ki lütuf,şükür

Sorunlu ve güvenilmez bir ilişkiniz varmış. Hiç sorma, sorgulama.

Şahsı inanın umursamıyorum ama hareket beni bağladığı için salak gibi kendimi sorgularken buluyorum bu durumlarda
Trafikte arkamdan çalan kornayı bile gece düşünüyorum acaba ne yaptım diye

Yakın arkadaşım olsaydı sorardım ama sadece iş arkadaşıma sormam, ayrıca size yanlış yaptığında sınır koymamışsiniz, bu durumu fırsata çevirin ve görmezden gelin, uzağınızda olsun bence

Ben de öyleydim psikolojik destek almadan evvel.
Akıbetim kuş kafesi yanında cam kenarında omzunda yünlü şal ile sandalyede oturan Ali Rıza Bey'e doğru gidiyordu.
Şimdi konularda lafını esirgemiyorsun terör estiriyorsun maşallahın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…