Merhaba
Ben şunu merak ediyorum durduk yere biri size trip atıyor eskiye göre ağız ucuyla konuşuyorsa “hayırdır noluyor” der misiniz ?
Bahsettiğim kişi iş arkadaşım yani o sabahçı ben öğlenci zaten birbirimizi az görürüz çıkışında karşılaşırız falan ama karşılaşınca ayak üstü iki kelam ederdik şimdi hiç anlamadığım şekilde tripli davranıyor
Başka ortak bi arkadaş tanıdık yok yani arkasından konuştum da duydu olayı yok eminim
Ki benim merak ettiğim siz olsanız sorar mısınız ne oldu ne bu tavır diye yoksa zaten iki kelam ettiğim çok da samimi olmadığım insanın tribini umursamam mı diyorsunuz ?
Yok trip olduğuna eminim çünkü tekrarlıyor bu halitrip atmıyordur belki. morali bozuktur.
Yok trip olduğuna eminim çünkü tekrarlıyor bu hali
Yok hiç değil hatta aksine onun beni üzdüğü arkamdan konuştuğu oldu yuttumGeçmişte çok değer verdiğim her şeyimi paylaştığım biri ise sorardım. Öyle birisi değilse boşver sen de takılma hiç.
Umursamışsınız ki konu açmışsınız. Umursuyor da olabilirsiniz.Merhaba
Ben şunu merak ediyorum durduk yere biri size trip atıyor eskiye göre ağız ucuyla konuşuyorsa “hayırdır noluyor” der misiniz ?
Bahsettiğim kişi iş arkadaşım yani o sabahçı ben öğlenci zaten birbirimizi az görürüz çıkışında karşılaşırız falan ama karşılaşınca ayak üstü iki kelam ederdik şimdi hiç anlamadığım şekilde tripli davranıyor hatta ben selam vermedikçe selam bile vermiyorki artık ben de vermeyi düşünmüyorum
Başka ortak bi arkadaş tanıdık yok yani arkasından konuştum da duydu olayı yok eminim
Ki benim merak ettiğim siz olsanız sorar mısınız ne oldu ne bu tavır diye yoksa zaten iki kelam ettiğim çok da samimi olmadığım insanın tribini umursamam mı diyorsunuz ?
Not:yengeç burçlu biri olarak her haltı dert ettiğim için takıldım bu aralar
Zamanında tribi sen atmazsan olacağı bu. Arkandan konuşan birini fazla önemsiyorsun.Yok hiç değil hatta aksine onun beni üzdüğü arkamdan konuştuğu oldu yuttumkötü bir dönemden geçiyor boşver mrsçiçek diyordum..Yani o yaptığı halde sürtüşme çıkmasın diye sineye çektim ama Şuan o trip atıyor anlamsızca
Oo öyleyse ne gerek var bacım. Kurcalama iyi bile olmuş.Bazı insanların hayatımızdan çıkışı inan ki lütuf,şükürYok hiç değil hatta aksine onun beni üzdüğü arkamdan konuştuğu oldu yuttumkötü bir dönemden geçiyor boşver mrsçiçek diyordum..Yani o yaptığı halde sürtüşme çıkmasın diye sineye çektim ama Şuan o trip atıyor anlamsızca
Şahsı inanın umursamıyorum ama hareket beni bağladığı için salak gibi kendimi sorgularken buluyorum bu durumlardaUmursamışsınız ki konu açmışsınız. Umursuyor da olabilirsiniz.
Aile,iş arkadaşı,komşu,arkadaş farketmez. Bir kere sorarım. Derdi neyse anlatır çözeriz.Anlatmaz tribine devam ederse eder. Sonrası beni bağlamaz.
Bu hatayı hep yapıyorum aman sorun çıkmasın ağzımızın tadı bozulmasın modundayımZamanında tribi sen atmazsan olacağı bu. Arkandan konuşan birini fazla önemsiyorsun.
Yaprak dökümü Hayriye modundan çıkman lazım.Bu hatayı hep yapıyorum aman sorun çıkmasın ağzımızın tadı bozulmasın modundayım
Sonra karşı taraf kaşın kalktı diye seni yerin dibine sokar benimki o mesele
Ya ama djaoahoaahqjhqjshsYaprak dökümü Hayriye modundan çıkman lazım.
Ben de öyleydim psikolojik destek almadan evvel.Yaprak dökümü Hayriye modundan çıkman lazım.
Şimdi konularda lafını esirgemiyorsun terör estiriyorsun maşallahın var.Ben de öyleydim psikolojik destek almadan evvel.
Akıbetim kuş kafesi yanında cam kenarında omzunda yünlü şal ile sandalyede oturan Ali Rıza Bey'e doğru gidiyordu.
sen de benim gibi bıkmışsınYok ben sormam. Bir dokun bin ah isite dönüyor o iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?