Yakın arkadaşım olsaydı sorardım ama sadece iş arkadaşıma sormam, ayrıca size yanlış yaptığında sınır koymamışsiniz, bu durumu fırsata çevirin ve görmezden gelin, uzağınızda olsun bence
Oldum olası gerginlikten kavgadan gürültüden korkarım şiddet dolu bi ailede büyüdüm annem de babam da hep bağırıp dövüp kızıp laf geçirirdi bizlere..
Şimdi haklı olduğumuz anda bile eşim birine karşı gerilse hemen elim ayağım titrer korkarım olay çıkacak diye
Üst komşumdan bile ses gelse ağlamaya başlıyorum kesin karısını dövecek diyorum
Evet korkuyorum kaostan ve söylemedim hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hep
Oldum olası gerginlikten kavgadan gürültüden korkarım şiddet dolu bi ailede büyüdüm annem de babam da hep bağırıp dövüp kızıp laf geçirirdi bizlere..
Şimdi haklı olduğumuz anda bile eşim birine karşı gerilse hemen elim ayağım titrer korkarım olay çıkacak diye
Üst komşumdan bile ses gelse ağlamaya başlıyorum kesin karısını dövecek diyorum
Evet korkuyorum kaostan ve söylemedim hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hep
Hiç gerginliğe gerek yok, bana saygısızlık yapanin hayatımda yeri yok, seni hayatımdan çıkartıyorum konuşmasına gerek yok da muhabbeti yüzeysel tutmak iyi oluyor,ben önceden aman o kırılmasın aman o üzülmesin diye yaşadım, bir faydasını görmedim, bize değer veren insanları hayatımizda tutalım en iyisi :)
Sizin yine iş yerinde iyisiniz benim çok yakınım kardeşim dediğim insan trip atmaya başladı ne soracağım noldu diye derdi olan insan bir sıkıntısı olan karşıdakine gelir hatasını söyler kendi kendime düşündüm yahu ben bu yaşımda trip çekecek ergen biri miyim deyip denk geldiğimde kafamı çeviriyorum onlu olan ortamlara çok gelmemeye çalışıyorum geliyorsam da hiç oralı olmuyorum yokmuş gibi bir kere umursamadı kaç aydır ayağımın ağrısı için doktor doktor geziyorum nasıl oldun demedi iyi ki ben de umursamamışım triplerini böyle bir insan için üstelik en zor günlerinde yanında olduğum bir insan neyse Allah bilsin