Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konustugum kisi yazdi ama ben onu istemiyorum neden benim istediklerim degilde istemediklerim beni istiyor
Hosbulduk bayadir acmiyordumRainyy ya hoşgeldinBende diyorum bir şey nerede, bu tarz konular açmadı diye :) Merkür retrosu geldi. Ondan geliyor o eskiler. İstemediğin biriyde görmezden gel.
İstediğin kişiyle ise kötü bitmediyse sen yaz. Ne olacak sanki.
Bununla sevgili olduk ama bulusmadik hic. Ya gideri olsun yeter.Hani kimse olmamisti? Konusmaktan kastin ne? Her merhaba diyen mi? Sen karsindakinde hangi ozellikleri ariyorsun? Aradigin ozellikler sende var mi?
Niye vazgeciyim ki hep yalniz mi kaliyimSizinki de bu güncel esprilere dönmüş. Sen selam deyince evleniriz sandım :) Alt tarafı selam vermiş, nedir büyütülecek? İstedikleriniz yazmıyorsa siz yazın. Ya da istemekten vazgeçin artık.
Unutamadim falan dediSizinki de bu güncel esprilere dönmüş. Sen selam deyince evleniriz sandım :) Alt tarafı selam vermiş, nedir büyütülecek? İstedikleriniz yazmıyorsa siz yazın. Ya da istemekten vazgeçin artık.
Evet bu benBeni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez aklıma İsmail yk şarkısı geldi![]()
Bununla sevgili olduk ama bulusmadik hic. Ya gideri olsun yeter.
Beni beğeneni ben ben beğenmemEski konustugum kisi yazdi ama ben onu istemiyorum neden benim istediklerim degilde istemediklerim beni istiyor
Olur öyle arada rainyy elbet birgün ruh eşini bulacaksın olumlu enerji yolla tam vazgectigin anda karşına çıkacak sen çok beklediğin düşündüğün için olmuyor . Sen bir pozitif ol giyin suslen kendin için iç huzurunu bul ondan sonra bak nasıl geliyorEvet bu ben
Yok benim kadar veya yuksek olsun. Gider yok galiba bende kimse istemedigine goreBulusmadan sevgili mi oldunuz enteresanmis bakYani gideri olsun zekasi olmasada olur gibi mi?
Ay insallah canim.Olur öyle arada rainyy elbet birgün ruh eşini bulacaksın olumlu enerji yolla tam vazgectigin anda karşına çıkacak sen çok beklediğin düşündüğün için olmuyor . Sen bir pozitif ol giyin suslen kendin için iç huzurunu bul ondan sonra bak nasıl geliyor
Eski konustugum kisi yazdi ama ben onu istemiyorum neden benim istediklerim degilde istemediklerim beni istiyor
Henuz degil. Oyle kolay kabul olsa keşke
Dualar işe yaramadı mı?
Emin ol öyle olacak sen bir kendini bırakAy insallah canim.