Nedir benim bu bitmez tukenmez cilem artik yasamak istemyrm...

Bende o korkuyla evlendim hayatım karardı 10 yıldır bir kere yüzüm gülmedi biz yaklaşık 15 yıldır birlikteyiz lise döneminden tanıyordum onu aman bi yanlış yapma diyorum
Annemde ayni seyi diyo bu seni mutlu etmez diye ben iyisi ise baslayip yoluma bakiyim bnde ni hata yapmaktan korkuyrm

Ben beş yıl önce büyük bi kavga etmiştik o dönem bir hocaya bir falcıya sordum ayrıl senin sonun iyi değil dediler aman onlar ne bilirmiş dedim galiba haklı çıktılar o falcı bu sitede çok konuşuluyor yine gideceğim bakalım ne diyecek kafam hiç iyi değil intihar edicem sanıyor bugünlerde süslenmeye başladı 18 ekimden beri ağlıyorum ameliyat olmuştum ve umduğum gibi olmadı çöktüm acıyı ben çekiyorum tabi oda intihar edeceğimi düşünüyor üç gündür süsleniyor

Çünkü konu sahibinin calismaya falan zaten niyeti yok. Tipik , ev kizi olup kocasina adanmak ugruna yetistirilmis biri. Muhtemelen yapacagi evlilik hayatinin en buyuk basarisi olacak.
600 lira harclik almaktan bahsediyor nisanlisindan. Kadin olarak ben utandim.

Ister istemez insan uzuluyo bende cok emek verdim davulun sesi uzaktan hos gelir misali
Bence davul sana bangıra bangıra bağırmış yanlış diye.Sen kandırıyorsun davulun sesi uzaktan hoş geliyor diye.Üzülmek ayrı bir şey kendini bir erkeğin kuklası yapmak ayrı.Ve bu erkek gururunu zedeliyor.Ne emeği Allah aşkına.Koca bir ömür var önünde.Ne sanıyorsun evlenince ipler senin eline geçecek ya da düzelecek mi sanıyorsun.Yazık değil mi anne babanın seni yetiştirmek için verdiği emeğe.

60 bin mi harcamış nasıl harcamış ya keşke bir ev almaya baksaymış bence çok abartı bir rakam. Baktı para bitiyor çalış dedi demek ki ilginç

belkı de bu zamana kadar sana bellı etmek istemedi ama maddi açıdan sıkıntıda demek ki içinde tutmuş ve en son patlamış olabilir. bence direk çalışmıycam diye yaklaşma. neden onunla konuşup asıl sebebi öğrenmiyorsun. parayla ilgili sıkıntısını söylemek zordur erkek için ona göre yaklaş rahatça konusmasını sağla. gerisini ona göre sen düşünürsün

Evet bana para gonderir kartimi falan yatirir yani 1 ayda bana verdigi 500 600 arasi okdr

Verdikleri batıyor demek vermek istemiyor artık.
Ayrıca kendi kazandığın para ile yaşamak çok güzeldir.
Bir dene derim.

Ama önce şundan ayrıl sonra çalış kendin için.

Ya cidden ekonomik ozgurlugunuzu elinize alip almayacaginiza bir erkek mi karar veriyor?

Ya cidden ekonomik ozgurlugunuzu elinize alip almayacaginiza bir erkek mi karar veriyor?
Ya ben zaten turizm mezunuyum resepsiyonistim nerde olsm is blurum ama bende dusundumki evlendikten sonra calisiyim diye oda bana nasi istysn ole yap istiyosan calis istemiyosan calisma bn arkandaym diyo smdi

Ya ben zaten turizm mezunuyum resepsiyonistim nerde olsm is blurum ama bende dusundumki evlendikten sonra calisiyim diye oda bana nasi istysn ole yap istiyosan calis istemiyosan calisma bn arkandaym diyo smdi

Bende turizm mezunuyum da resepsiyon biraz stresli sanki. Satis pazarlama veya rezervasyon ofisine yonelebilme sansiniz var mi? Ne olursa olsun calismalisiniz bence bu erkeklerin eline bakmaya degmez

Bende turizm mezunuyum da resepsiyon biraz stresli sanki. Satis pazarlama veya rezervasyon ofisine yonelebilme sansiniz var mi? Ne olursa olsun calismalisiniz bence bu erkeklerin eline bakmaya degmez
kesinlikle katılıyrm..suan ıcın herhangı bı otelde calısmadıgım ıcın uzun zamandır mumkun deıl..bende oyuzden acıkcası pek calısmak ıstemyrm buaralar brz gergınım hıc resepsiyon stresini kaldırıcak psikolojide deglm..

Haklisin kendini biraz toplaman gerek. Stajini yaptigin otele falan bakarsin olmadi sonralari

Stajimi ta fethiyede yaptm bn ama olsn snradanda baska oteller blrm sorn yok :)

Simdiden kolay gelsin canim bilirim sektoru calismak istememek normal degil yani. Arife, bayram millet resmi tatilken ben agzim yuzum kaymis 12 13 saat calisip agladigimi bilirim. O pasaportlar yabancilar illallah diyor insan

Çevresinde ne duyuyorsa ne diyorlarsa gelip sana yansıtıyor herhalde. Yaş 35 ruhu 15.

Benim takildigim nokta daha nisanlisiniz düğüne kaç ay daha var. Nisanliyken calisirsan napcan onun harcadığı 60 bini mi odeyeceksin, ona para mı gondereceksin?

Tabi calismiyorum diye adamdan para aldiysan orasını bilemem. Nisaiyken onun parasıyla geçinmeye başlarsan o da çalış kendin kazan der.

Gencecık kızsın. Bırak anasıyla yaslansın. Boşversene. Bu kadar gozunuzde buyutmeyın bagımlısı da olmayın bu erkeklerin. Evlenınce o tartısmalar artacak büyü bızulucak. Ben ne için cabalamısım? Demeyin sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…