Annemde ayni seyi diyo bu seni mutlu etmez diye ben iyisi ise baslayip yoluma bakiyim bnde ni hata yapmaktan korkuyrmBende o korkuyla evlendim hayatım karardı 10 yıldır bir kere yüzüm gülmedi biz yaklaşık 15 yıldır birlikteyiz lise döneminden tanıyordum onu aman bi yanlış yapma diyorum
Çünkü konu sahibinin calismaya falan zaten niyeti yok. Tipik , ev kizi olup kocasina adanmak ugruna yetistirilmis biri. Muhtemelen yapacagi evlilik hayatinin en buyuk basarisi olacak.nişanlınız istiyor diye çalışmıyor, o istiyor diye iş arıyorsunuz.
siz ne istiyorsunuz allaşkına? bu evlilik olmayabilir ya da bitebilir. o zaman ne olacak?
bu kadar hayatını erkeğin ellerine veren pasifize olmuş kadınları anlayamıyorum.
Bence davul sana bangıra bangıra bağırmış yanlış diye.Sen kandırıyorsun davulun sesi uzaktan hoş geliyor diye.Üzülmek ayrı bir şey kendini bir erkeğin kuklası yapmak ayrı.Ve bu erkek gururunu zedeliyor.Ne emeği Allah aşkına.Koca bir ömür var önünde.Ne sanıyorsun evlenince ipler senin eline geçecek ya da düzelecek mi sanıyorsun.Yazık değil mi anne babanın seni yetiştirmek için verdiği emeğe.Ister istemez insan uzuluyo bende cok emek verdim davulun sesi uzaktan hos gelir misali
Evet bana para gonderir kartimi falan yatirir yani 1 ayda bana verdigi 500 600 arasi okdr
Ya ben zaten turizm mezunuyum resepsiyonistim nerde olsm is blurum ama bende dusundumki evlendikten sonra calisiyim diye oda bana nasi istysn ole yap istiyosan calis istemiyosan calisma bn arkandaym diyo smdiYa cidden ekonomik ozgurlugunuzu elinize alip almayacaginiza bir erkek mi karar veriyor?
Ya ben zaten turizm mezunuyum resepsiyonistim nerde olsm is blurum ama bende dusundumki evlendikten sonra calisiyim diye oda bana nasi istysn ole yap istiyosan calis istemiyosan calisma bn arkandaym diyo smdi
kesinlikle katılıyrm..suan ıcın herhangı bı otelde calısmadıgım ıcın uzun zamandır mumkun deıl..bende oyuzden acıkcası pek calısmak ıstemyrm buaralar brz gergınım hıc resepsiyon stresini kaldırıcak psikolojide deglm..Bende turizm mezunuyum da resepsiyon biraz stresli sanki. Satis pazarlama veya rezervasyon ofisine yonelebilme sansiniz var mi? Ne olursa olsun calismalisiniz bence bu erkeklerin eline bakmaya degmez
kesinlikle katılıyrm..suan ıcın herhangı bı otelde calısmadıgım ıcın uzun zamandır mumkun deıl..bende oyuzden acıkcası pek calısmak ıstemyrm buaralar brz gergınım hıc resepsiyon stresini kaldırıcak psikolojide deglm..
Stajimi ta fethiyede yaptm bn ama olsn snradanda baska oteller blrm sorn yok :)Haklisin kendini biraz toplaman gerek. Stajini yaptigin otele falan bakarsin olmadi sonralari
Stajimi ta fethiyede yaptm bn ama olsn snradanda baska oteller blrm sorn yok :)
Çevresinde ne duyuyorsa ne diyorlarsa gelip sana yansıtıyor herhalde. Yaş 35 ruhu 15.Merhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...
Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?